Νέα

Γιώργος Λιάγκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
698
Πόντοι
86
Προφανώς. Με την κυριολεκτική έννοια , οχι υβριστικά. Παρασιτούν τρώγοντας λεφτά άλλων.
Διαφωνω καθετα με αυτο. Οι γεροι και οι γριες, δεν τρωνε τα λεφτα κανενος, τρωνε τα λεφτα που εχουν πληρωσει αυτοι και ο εργοδοτης τους, μετα απο 20-30 χρονια εργασιας. Οσα χρονια και να ζησουν, δεν θα παρουν ποτε πισω, οσα πληρωσαν. Οσο για τις νοικοκυρες, αν υπαρχουν ακομα, οι κλασσικες νοικοκυρες, σκεψου, τι μηνιαιο μισθο, θα διναμε, σε μια γυναικα, για να μας εξυπηρετει, καθε ημερα, καθαριζοντας το σπιτι, να μαγειρευει, να φροντιζει τα παιδια κτλ, δλδ 16ωρη εργασια, συν την ασφαλια της. Σηγουρα δεν θα εφτανε ο μισθος μας, εκτος κι αν ειμαστε Ωνασηδες. Δεν μπορω να θεορισω παρασιτα τις μαναδες και τις γιαγιαδες μας, (κλασσικες νοικοκυρες) με ολη αυτη την δουλεια που εκαναν

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Διαφωνω καθετα με αυτο. Οι γεροι και οι γριες, δεν τρωνε τα λεφτα κανενος, τρωνε τα λεφτα που εχουν πληρωσει αυτοι και ο εργοδοτης τους, μετα απο 20-30 χρονια εργασιας. Οσα χρονια και να ζησουν, δεν θα παρουν ποτε πισω, οσα πληρωσαν. Οσο για τις νοικοκυρες, αν υπαρχουν ακομα, οι κλασσικες νοικοκυρες, σκεψου, τι μηνιαιο μισθο, θα διναμε, σε μια γυναικα, για να μας εξυπηρετει, καθε ημερα, καθαριζοντας το σπιτι, να μαγειρευει, να φροντιζει τα παιδια κτλ, δλδ 16ωρη εργασια, συν την ασφαλια της. Σηγουρα δεν θα εφτανε ο μισθος μας, εκτος κι αν ειμαστε Ωνασηδες. Δεν μπορω να θεορισω παρασιτα τις μαναδες και τις γιαγιαδες μας, (κλασσικες νοικοκυρες) με ολη αυτη την δουλεια που εκαναν
Βάλε τα νούμερα κάτω, όλες ανεξαιρέτως οι συντάξεις είναι πολύ μεγαλύτερες από τις εισφορες

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.175
Πόντοι
206
Είναι το αυτονόητο αυτό που σου είπα όσο κι αν δε σ'αρέσει ή αν δεν το καταλαβαίνεις. Κι εγώ σου ξαναλέω ότι οι νόμοι είναι σαν τα σώβρακα. Τα'χουν κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους. Δυστυχώς άνθρωποι με μυαλά και σκεπτικό σαν και σένα φέρανε την κοινωνία εδώ σ'αυτό το χάλι που είναι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.081
Πόντοι
34.538
Αρχισε να κλαιει το αρχιδι...

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.477
Πόντοι
1.056
Ο Λιάγκας έκανε οτι έκανε . Δεν είναι η πρώτη φορά. Ζήτησε συγγνώμη έστω και υποκριτικά.
Μέχρι εδώ ΟΚ.
Μου κάνει όμως τρομερή εντύπωση που κανείς δεν κατηγορεί τον Antenna. Δική του είναι η συχνότητα και έχει ευθύνη για το τι αφήνει και ακούγεται/προβάλεται.
Δεν μπορεί η διοίκηση να κρύβεται πίσω απο τον Λιάγκα.
Το δυστύχημα για την κοινωνία μας είναι οτι κανείς δεν κράζει τον Antenna και δεν απαιτεί ανάληψη ευθύνης. Εστω κει δελτίο τύπου με υποκριτική συγνώμη.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
698
Πόντοι
86
Βάλε τα νούμερα κάτω, όλες ανεξαιρέτως οι συντάξεις είναι πολύ μεγαλύτερες από τις εισφορες
Φιλε μου δεν ειμαι οικονομολογος, αλλα εχω την εντυποση, οτι οι εισφορες, επενδυονται, τοκιζονται και φερνουν καποια κερδη, οπως οι καταθεσεις στις τραπεζες. Αν δεν εχει κερδος το κρατος, γιατι δεν μου επιτρεπει να βαλω σε ιδιωτικη ασφαλιστηκη τα χρηματα των εισφορων εργαζομενου/εργοδοτη, που και καλυτερη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, αλλα και μεγαλυτερη συνταξη, μου παρεχει?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Φιλε μου δεν ειμαι οικονομολογος, αλλα εχω την εντυποση, οτι οι εισφορες, επενδυονται, τοκιζονται και φερνουν καποια κερδη, οπως οι καταθεσεις στις τραπεζες. Αν δεν εχει κερδος το κρατος, γιατι δεν μου επιτρεπει να βαλω σε ιδιωτικη ασφαλιστηκη τα χρηματα των εισφορων εργαζομενου/εργοδοτη, που και καλυτερη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, αλλα και μεγαλυτερη συνταξη, μου παρεχει?
Τα επιτόκια είναι πλέον πολύ μικρά και τα χρηματιστήρια δεν έχουν πάντα κέρδος

Το κράτος δεν σε αφήνει να επιλέξεις ιδιωτική ασφάλιση γιατί θέλει τα λεφτά σου να πληρώσει τις τωρινές συντάξεις

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
Τώρα εγώ να ρωτήσω: πόσοι είναι αυτοί που ακόμα βλέπουν τηλεόραση;;;
Και ειδικά αυτές τις εκπομπές με σκουπίδια τύπου Λιάγκα, Στεφανίδου, Καινουριου κλπ;;;

κάτι θείτσες την ώρα που φτιάχνουν τα γιουβαρλάκια και άτομα 3ης ηλικίας (80+) που δυστυχώς δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Από τους γνωστούς μου μόνο αυτοί

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
698
Πόντοι
86
κάτι θείτσες την ώρα που φτιάχνουν τα γιουβαρλάκια και άτομα 3ης ηλικίας (80+) που δυστυχώς δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Από τους γνωστούς μου μόνο αυτοί
Aν και γουσταρω τα γιουβαρλακια και τις θειτσες που τα φτιαχνουν, Απο TV, κανα αθλητικο, καμια ειδηση, καμια ταινια, αντε και κανα ντοκυμαντερ με θεμα που με ενδιαφερει. Δεν εχω προβλημα να πληρωσω συνδρομητικο καναλι, π.χ. αθλητικα, αλλα αφου πληρωνω δεν δεχομαι διαφημισεις. Δεν γινεται αυτο θα μου πειτε. ΟΚ κι εγω δεν το πληρωνω. 65αρα TV, internet και dvd player, βλεπω τις ταινιουλες μου κι εχω τα καναλια και τα σκουπιδια τους γραμενα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom