Νέα

Ομάδα Έψιλον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Η χωρα παει κατα διαολου,το εθνος γερναει,σιγα σιγα η ελληνικη φυλη χανεται λογω υπογεννητικοτητας και υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν σε ελληνες εξωγηινους που κατεχουν υπεροπλα που τη κρισιμη στιγμη θα μας προστατευσουν... :jerking:
σε καμια 20αρια χρονια δεν θα ψαχνουμε για τους Ε στην ελλαδα,αλλα για  (Ε)λληνες και θα βρισκουμε μονο αλβανους,σλαβους,αφρικανους,μουσουλμανους και τσιγγανους...

Δεν  λετε καλυτερα στους Ε να διαθεσουν τη τεχνολογια τους στη κλωνοποιηση,να φτιαξουμε καμια 20αρια εκατομμυρια ελληνες που μας λειπουν...

οχι τιποτα αλλο,αλλα για να παρουμε συνταξη στα 65 και οχι στα 100...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
DUGUJAU με άγγιξε πραγματικά το ενδιαφέρον σου και ο προβληματισμός σου για αυτό που εσύ αποκαλείς ελληνική φυλή.

Μήπως η ομάδα Ε αποφάσισε ότι τελικά θα ήταν καλύτερο για όλους αν η φυλή αυτή (γελοίος όρος) εξαφανιζόταν;

όσο για τι σύνταξη που λές, ας πληρώσουν οι ελληνικής φυλής και προελεύσεως τα χρέη τους στο ΙΚΑ και μετά συζητάμε.

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
καλα ρε Sincity αφου ο ορος ελληνικη φυλη ειναι γελοιος και δεν σε απασχολει,ασε μας εμας τουλαχιστον να μας απασχολει...εσυ καλλιστα μπορεις να  παντρευτεις μια ρωσσιδα,μια αλβανιδα,μια μαυρη και να δημιουργησεις μια ωραια πολυφυλετικη και πολυπολιτισμικη οικογενεια...δεν νομιζω να σου πει κανεις τιποτα...
μη μου πεις μονο οτι εισαι ηδη παντρεμενος με ελληνιδα... γιατι θα απορησω πραγματικα,γιατι πατε και παντρευεστε ολοι ελληνιδες?αφου ελληνικη φυλη δεν υφισταται και δεν εχει καμια αξια...
οσο για τα ταμεια,αστα τα χρεη στη μπαντα...ειναι καθαρα αριθμητικο το προβλημα...αυξανονται οι συνταξιουχοι και μειωνονται οι εργαζομενοι...
ποτε δεν θα μπορεσουν να ανακαμψουν τα μεγαλα ασφαλιστικα ταμεια...μονο κατι μικρα και προνομιουχα θα επιβιωσουν

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
DUGUJAU καταλαβαίνω ότι για κάποιο λόγο διατελείς εν συγχίσει.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για την οικογενειακή μου κατάσταση. Δε μπορώ ότι με ενδιαφέρει η δική σου.

Αλήθεια, ο Τζίμης Πανούσης ανήκει στην Ελληνική φυλή;

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Jason διακρίνω καπιο ιχνος ειρωνιας σ'αυτα που γραφεις ή ειναι η ιδεα μου? :grin: :grin:
Προσεξε μην το μαθουν οι Ε και σου στειλουν κανενα υπεροπλο... ;)
πράγματι φίλε germaon έχω το φόβο του υπερόπλου. Ειδικά φοβούμαι την χρήση εναντίον μου του ατομικού αρχιδοδιασπαστή και γεμίσει η χώρα αρχιδομόρια.
Μεγάλη ρήση ότι η βλακεία είναι ανίκητη. Αυτό αιτιολογεί και γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
πράγματι φίλε germaon έχω το φόβο του υπερόπλου. Ειδικά φοβούμαι την χρήση εναντίον μου του ατομικού αρχιδοδιασπαστή και γεμίσει η χώρα αρχιδομόρια.
Μεγάλη ρήση ότι η βλακεία είναι ανίκητη. Αυτό αιτιολογεί και γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

Αν βγάλω το "υπερόπλο" (μου) θα τρέχουμε όλοι εδώ μέσα. 
:uzi: :sperm:
Είναι το μεγάλο Π
Το έχουν οι ιερείς της ομάδας Ε
που κυνηγάνε τις Π

Ζήτω η χαζομάρα!

Καλά ρε παιδιά αν κοιτάξετε τα προγούμενα post σας ΑΠΕΔΕΙΞΑ γιατί η ομάδα Ε είναι ανοησίες. Ακόμα με αυτό ασχολούμαστε;

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Για μενα ψευτιες ειναι ολα αυτα, αλλα απο την αλλη μερικα πραγματα ειναι περιεργα...Π.χ το δελφικο ε το εχω δει σε ποσες χολιγουντιανες ταινιες με εξωγηινους! Στη μερα ανεξαρτησιας τα εξωγιηνα σκαφη φερουν πανω τους αυτο το συμβολο. Σε μια αλλη ταινια την "επαφες τριτου τυπου" νομιζω, το εξωγηινο σκαφος που προσγειωνεται εχει στην πορτα του το ιδιο συμβολο και σε αλλες το εχω δει αλλα δε θυμαμαι τωρα...
Δε λεω οτι σημαινει κατι απλα μου φαινεται περιεργο.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ε, ναι πώς δεν υπάρχει η ομάδα "Ε" ;
"Ε, άντε γαμηθείτε" θα πρέπει να σημαίνει, αφού κατά κει πάει ο τόπος .....
Κατά τα λοιπά προφανώς αυτά είναι τα κατάλοιπα του ελληνικού εθνικισμού : Μόλις τα αγοράκια και τα κοριτσάκια ξεπεράσανε το σύμβολο του ναζιστικού σταυρού και κατάλαβαν ότι ο Αδόλφος έκανε βαβά κάτι εκατομμύρια αθώους (και έλληνες βεβαίως βεβαίως) το ρίξανε στην επιστημολογία, δηλαδή το να μιλάς για την επιστήμη όντας άσχετος με την ουσία της .........

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλο μεσημερι σε ολους σας.Προφανως θα εχετε ακουσει, για την λεγομενη ομαδα ''Εψιλον'' που απαρτιζεται απο Ελληνες σε ολα τα μηκη και πλατη της Ανθρωποτητας,με κοινο στοιχειο ολων, μεταξυ τους,την αγαπη και τον πατριωτισμο για την Πατριδα μας.Υπαρχει αυτη η ομαδα??? Ειναι ετοιμη, να επεμβει αν χρειαστει????? Ειναι δημιουργημα(φαντασιας- ελπιδας) απο καποιους Ελληνες για διαφορους λογους???? Θελετε να προβληματιστουμε?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν υπαρχει??Απο ποτε πιθανολογειται η Υπαρξη της???????????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η "Oμάδα Ε" υπάρχει και σημαίνον μέλος της είναι ο Vothros.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μημπως η αληθεια ειναι καπου, στη μεση μεταξυ της υπαρξης και της μη υπαρξης αυτης της ομαδας???????????????Μημπως γινεται ντορος για ξεκαρφωμα και υπαρχει πραγματικα παρομοια-σημερινη ομαδα, κρατωντας απολυτη εχεμυθεια?????????????????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μημπως η αληθεια ειναι καπου, στη μεση μεταξυ της υπαρξης και της μη υπαρξης αυτης της ομαδας???????????????Μημπως γινεται ντορος για ξεκαρφωμα και υπαρχει πραγματικα παρομοια-σημερινη ομαδα, κρατωντας απολυτη εχεμυθεια?????????????????

Μήπως να κόψεις τα ληγμένα;

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι μονο εχω ακουσει αλλα εχω διαβασει και τα χαζοβιβλια του αειμηνηστου Κεραμιδα.
Εναποθετουμε ολες μας τις ελπιδες ως εθνος και ατομικα σε μια  ομαδα που ΑΜΑ υπαρχει θα μας σωσει.
ενα ακομα Ελ Ντοραντο

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
οχι παιδια υπαρχει μη γελατε..εγω παντως ειμαι μελος.οποιος θελει να γραφτει να μου το πει θα τον βαλω εγω :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom