Νέα

Oλυμπιακός-Βαλένθια (Live Stream)...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γιατί και καλά να ήταν θα παίζανε? όπως με τον ιωνικό?.........τι τραβάμε και εμείς οι βάζελοι ::)

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
πεναλταρα ε????Να σου πω τα φλοκια μου μπηκαν στα ματια σου και δεν βλεπεις???

Ρε σεις το φάουλ για να ισοφαρίσει ο γαύρος την ξάνθη το θυμάστε?
Μιλάμε για ορισμό του φάουλ :grin: :grin:
Αλλά και οι βάζελοι.Όύτε ο Παπουτσέλης θα το έδινε

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Μαγκες το Da Pipa βγηκε σε νεο μπουκαλι ειδικα για τους απαιτητικους πελατες βαζελους.προσεξτε μην το πιετε φορεστε το εκει που ξερετε σας ταιριαζει γαντι μετα τα 9 πρωταθληματα μεσα σε 10 χρονια :grin:Οπως βλεπετε εχει κοκκινο πουτσομπουκαλοκεφαλο

Συνημμένα

• da pipa1.jpg
    da pipa1.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 64

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
καλη προσπαθεια αλλα θα με αναγκασεις να ανεβασω και δικα σας εξωφυλλα τα οποια δεν θα ηθελες να δεις...θα σου θυμισουν ρομαντικες εποχες παρεα  με τον καλυτερο σας φιλο Da Pipa

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μετά τις δηλώσεις για Ριβάλντο, νομίζω ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Σόλιντ...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! κυκλοφορουν ελευθερα ιπταμενα νυχτεριδο-τσιμπουκια!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• BAT.jpg
    BAT.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 59

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Εννοια σου εχω και γω τις καβάτζες μου απο εξόφυλλα, οπότε αστο γιατι θα γίνουμε πουτάνα νυχτιάτικα.
Χωρια που θέλω να κλέισω σύντομα για να δω λίγο magic πριν κοιμηθώ.

Eτσι μπραβο να παραδεχεσται οτι γουσταρετε να βλεπετε τσουκαλα γιατι εχει γελιο το ατομο και σας τα χωνει καλα :grin:

ΨΟΛΙΝΤ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ          ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Συνημμένα

• tsoukalas1.jpg
    tsoukalas1.jpg
    6 KB · Εμφανίσεις: 46

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ναι, αλλά τα 12 γκολ είναι πραγματικό γεγονός.

«Πρέπει να βλέπουμε πως τα δεχόμαστε, χάνουμε από κόρνερ κι όταν βλέπουμε τα ύψη των δύο ομάδων? Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν δέχεται τέτοια γκολ. Πριν από αυτές τις φάσεις, μπορούσε ο Ριβάλντο να κάνει το 3-2, είναι ένα περίεργο παιχνίδι. Γίναμε νευρικοί μετά το 1-0. Από την ώρα που σκοράραμε, δώσαμε χώρο και είχαμε πρόβλημα. Μας στοίχισε με δύο γκολ, αλλά μπήκαμε καλά πάλι στο παιχνίδι και τίποτα δεν μας έλεγε ότι μία ομάδα θα κερδίσει με δύο γκολ διαφορετικά. Τα δύο αυτά γκολ ήρθαν από το πουθενά».

- Γιατί δεν κάνατε τρίτη αλλαγή;

«Πότε ήρθε το τρίτο γκολ; Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, ήταν 2-2, αν ο Ριβάλντο έκανε το γκολ τότε θα ήταν 3-2. Τότε μπορεί να ήταν αρκετά?».

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ε, δεν είναι καμιά αιχμή για Ρίμπο αυτό...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
- Την Δευτέρα είπατε ότι προτιμάτε ένα καλό τέλος, παρά καλή αρχή. Η σημερινή αρχή τι δείχνει για τη συνέχεια;

«Μπορούμε να έχουμε καλό τέλος? Μην ξεχνάτε ότι στόχος μου είναι να παίζουμε και μετά το χειμώνα στην Ευρώπη. Μπορεί να είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να είναι και το ΟΥΕΦΑ κι ακόμη έχουμε πιθανότητες».

ʼρχισαν οι εκπτώσεις...

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Γαμω την πουτανα μου και μενα να με βαλεις προπονητη στον Ολυμπιακο θα παρω πρωταθλημα ετσι οπως ειναι τα πραγματα...Ολοι ειναι ψοφιοι βαζελος αεκ παοκ ολοι για τον πουτσο...Ο παπαριδης υποσχεθηκε οτι θα φτιαξει ομαδα και εφτιαξε τα αρχιδια μου....Αντε να παρει πουλο να ησυχασουμε,ολη την ωρα σημειωνει τι σημειωνεις ρε μαλακα τις ωρες που σου μενουν στον παγκο??

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Και ποιός να έρθει ρε παιδιά; Ο Αλενατόρε Νικολό; Παίζαμε με μια ομάδα που έχει 20πλάσιο μπάτζετ από μας. Μη τρελαινόμαστε.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Ολοι εσείς οι αντι Ολυμπιακοι να λέτε χίλια ευχαριστω στον Τσουκαλά και στην 7 που έδιωξε τον Ντούσαν!!!Λαμπάδα να τους κάνετε!!!
Απ την άλλη καλή επιτυχια σε Αεκ αυριο και Παναθηναικο μεθαύριο.Εκτος από Ολυμπιακος είμαι και  Ελληνας και θέλω να κερδίζουν οι ομαδες μας στην Ευρώπη.

Υ.Γ.Μη χαίρεστε όταν μας νικούν ξένες ομάδες.Ειναι καταντια αυτό.Ξεφτυλίζετε μόνοι σας τις ομάδες σας αφού στην ουσία παραδέχεστε οτί δεν μπορείτε να μας κερδίσετε εσείς οπότε χαίρεστε όταν μας κερδίζουν ξένες ομάδες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παρεπιπτόντως το da pipa είναι πολύ ωραίο κρασί- ένας γνωστός μου έφερε πρόσφατα μερικά μπουκάλια και μιλάμε μου άρεσε!

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στην ερώτηση "Γιατί ο Ολυμπιακός ενώ γαμεί και δέρνει στην Ελλάδα διασύρεται κατά κανόνα στην Ευρώπη ανεξαρτήτως προπονητη, παιχτών κτλ" βρίσκεται όλη η ψυχοπαθολογία και η κακοδαιμονία του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

Και φυσικά στους αθαράπευτα ρομαντικούς που ακόμη αυνανίζονται με τη σκέψη του τί θα γινόταν αν έβαζε γκολ ο Ρίμπο κτλ θα απαντήσω με το ερώτημα τί θα γινόταν αν η Βαλένθια είχε βάλει το 1/4 των ευκαιριών που έχασε...

Δεν πειράζει όμως..Έχετε ακόμη 15 βαθμούς που μπορείτε να πάρετε..Κάντε μας περήφανους όπως μόνο ο πρωταθλητής ελλάδος ξέρει!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Α, και τη φθηνή δικαιολογία με το "μπάτζετ" πείτε την αλλού...Ο ΠΑΟ τί μπάτζετ είχε σε σχέση με τον ʼγιαξ, την ʼρσεναλ ή τη Μπαρτσελόνα κτλ. και τους έπαιζε στα ίσα; 'Η το μπάτζετ είχε η Εθνική Ελλάδας σε σχέση με την Ισπανία ή την Πορογαλία ή τη Γαλλία στο Γιούρο;
Και η Ρ. Μαδρίτης που έχει "μπάτζετ" ίσο με αυτό της ΝΑΣΑ και της ΣΙΑ μαζί γιατί έχει να πάρει τίτλο 3 χρόνια;

Πείτε ότι είστε για τον πούτσο επιτέλους..Αν το παραδεχτείτε χωρίς δικαιολογίες και "ναι μεν αλλά" ίσως μπορέσετε και να βελτιωθείτε!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ναι αλλά τα παραδείγματα που φέρεις είναι διάττοντες αστέρες.

Ο Παναθηναϊκός τη μια χρονιά έφτασε στους 4 και την άλλη δεν βγήκε ευρώπη. Η εθνική τη μια βγήκε πρωταθλήτρια και την άλλη δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ.

Μόνο ο Ολυμπιακός έχει πετύχει σταθερή απόδοση!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Α, και τη φθηνή δικαιολογία με το "μπάτζετ" πείτε την αλλού...Ο ΠΑΟ τί μπάτζετ είχε σε σχέση με τον ʼγιαξ, την ʼρσεναλ ή τη Μπαρτσελόνα κτλ. και τους έπαιζε στα ίσα; 'Η το μπάτζετ είχε η Εθνική Ελλάδας σε σχέση με την Ισπανία ή την Πορογαλία ή τη Γαλλία στο Γιούρο;
Και η Ρ. Μαδρίτης που έχει "μπάτζετ" ίσο με αυτό της ΝΑΣΑ και της ΣΙΑ μαζί γιατί έχει να πάρει τίτλο 3 χρόνια;

Πείτε ότι είστε για τον πούτσο επιτέλους..Αν το παραδεχτείτε χωρίς δικαιολογίες και "ναι μεν αλλά" ίσως μπορέσετε και να βελτιωθείτε!
Καλά ρε μεγάλε τετοια καταντια?Με καμμια νίκη της ομάδας σου δεν μπορείς να χαρείς?Κερδιστε μας ρε συ!!Τι να πω πολυ ξεφτυλα.

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
...τον Ανατολάκη μήπως ξέρει γιατί τον έβγαλε?Η Σαχτιορ έφαγε και αυτή 4 οπότε εγώ προσωπικά το θεωρώ καλό για το γαύρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom