You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oλυμπιακός-Βαλένθια (Live Stream)...?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 128
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
πεναλταρα ε????Να σου πω τα φλοκια μου μπηκαν στα ματια σου και δεν βλεπεις???
Ρε σεις το φάουλ για να ισοφαρίσει ο γαύρος την ξάνθη το θυμάστε?
Μιλάμε για ορισμό του φάουλ
Αλλά και οι βάζελοι.Όύτε ο Παπουτσέλης θα το έδινε
γιατί και καλά να ήταν θα παίζανε? όπως με τον ιωνικό?.........τι τραβάμε και εμείς οι βάζελοι :
Ε αυτό σου λέω και εγώ.Είτε παίζουν είτε δεν παίζουν το ίδιο και το αυτό
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
καλη προσπαθεια αλλα θα με αναγκασεις να ανεβασω και δικα σας εξωφυλλα τα οποια δεν θα ηθελες να δεις...θα σου θυμισουν ρομαντικες εποχες παρεα με τον καλυτερο σας φιλο Da Pipa
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Εννοια σου εχω και γω τις καβάτζες μου απο εξόφυλλα, οπότε αστο γιατι θα γίνουμε πουτάνα νυχτιάτικα.
Χωρια που θέλω να κλέισω σύντομα για να δω λίγο magic πριν κοιμηθώ.
Eτσι μπραβο να παραδεχεσται οτι γουσταρετε να βλεπετε τσουκαλα γιατι εχει γελιο το ατομο και σας τα χωνει καλα
ΨΟΛΙΝΤ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Μετά τις δηλώσεις για Ριβάλντο, νομίζω ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Σόλιντ...
Φίλε sxsitegr είπε κάτι ο Σόλιντ για Ριβάλντο;
Ναι, αλλά τα 12 γκολ είναι πραγματικό γεγονός.
«Πρέπει να βλέπουμε πως τα δεχόμαστε, χάνουμε από κόρνερ κι όταν βλέπουμε τα ύψη των δύο ομάδων? Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν δέχεται τέτοια γκολ. Πριν από αυτές τις φάσεις, μπορούσε ο Ριβάλντο να κάνει το 3-2, είναι ένα περίεργο παιχνίδι. Γίναμε νευρικοί μετά το 1-0. Από την ώρα που σκοράραμε, δώσαμε χώρο και είχαμε πρόβλημα. Μας στοίχισε με δύο γκολ, αλλά μπήκαμε καλά πάλι στο παιχνίδι και τίποτα δεν μας έλεγε ότι μία ομάδα θα κερδίσει με δύο γκολ διαφορετικά. Τα δύο αυτά γκολ ήρθαν από το πουθενά».
- Γιατί δεν κάνατε τρίτη αλλαγή;
«Πότε ήρθε το τρίτο γκολ; Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, ήταν 2-2, αν ο Ριβάλντο έκανε το γκολ τότε θα ήταν 3-2. Τότε μπορεί να ήταν αρκετά?».
«Πρέπει να βλέπουμε πως τα δεχόμαστε, χάνουμε από κόρνερ κι όταν βλέπουμε τα ύψη των δύο ομάδων? Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν δέχεται τέτοια γκολ. Πριν από αυτές τις φάσεις, μπορούσε ο Ριβάλντο να κάνει το 3-2, είναι ένα περίεργο παιχνίδι. Γίναμε νευρικοί μετά το 1-0. Από την ώρα που σκοράραμε, δώσαμε χώρο και είχαμε πρόβλημα. Μας στοίχισε με δύο γκολ, αλλά μπήκαμε καλά πάλι στο παιχνίδι και τίποτα δεν μας έλεγε ότι μία ομάδα θα κερδίσει με δύο γκολ διαφορετικά. Τα δύο αυτά γκολ ήρθαν από το πουθενά».
- Γιατί δεν κάνατε τρίτη αλλαγή;
«Πότε ήρθε το τρίτο γκολ; Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, ήταν 2-2, αν ο Ριβάλντο έκανε το γκολ τότε θα ήταν 3-2. Τότε μπορεί να ήταν αρκετά?».
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ε, δεν είναι καμιά αιχμή για Ρίμπο αυτό...
- Την Δευτέρα είπατε ότι προτιμάτε ένα καλό τέλος, παρά καλή αρχή. Η σημερινή αρχή τι δείχνει για τη συνέχεια;
«Μπορούμε να έχουμε καλό τέλος? Μην ξεχνάτε ότι στόχος μου είναι να παίζουμε και μετά το χειμώνα στην Ευρώπη. Μπορεί να είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να είναι και το ΟΥΕΦΑ κι ακόμη έχουμε πιθανότητες».
ʼρχισαν οι εκπτώσεις...
«Μπορούμε να έχουμε καλό τέλος? Μην ξεχνάτε ότι στόχος μου είναι να παίζουμε και μετά το χειμώνα στην Ευρώπη. Μπορεί να είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να είναι και το ΟΥΕΦΑ κι ακόμη έχουμε πιθανότητες».
ʼρχισαν οι εκπτώσεις...
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Γαμω την πουτανα μου και μενα να με βαλεις προπονητη στον Ολυμπιακο θα παρω πρωταθλημα ετσι οπως ειναι τα πραγματα...Ολοι ειναι ψοφιοι βαζελος αεκ παοκ ολοι για τον πουτσο...Ο παπαριδης υποσχεθηκε οτι θα φτιαξει ομαδα και εφτιαξε τα αρχιδια μου....Αντε να παρει πουλο να ησυχασουμε,ολη την ωρα σημειωνει τι σημειωνεις ρε μαλακα τις ωρες που σου μενουν στον παγκο??
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Και ποιός να έρθει ρε παιδιά; Ο Αλενατόρε Νικολό; Παίζαμε με μια ομάδα που έχει 20πλάσιο μπάτζετ από μας. Μη τρελαινόμαστε.
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ολοι εσείς οι αντι Ολυμπιακοι να λέτε χίλια ευχαριστω στον Τσουκαλά και στην 7 που έδιωξε τον Ντούσαν!!!Λαμπάδα να τους κάνετε!!!
Απ την άλλη καλή επιτυχια σε Αεκ αυριο και Παναθηναικο μεθαύριο.Εκτος από Ολυμπιακος είμαι και Ελληνας και θέλω να κερδίζουν οι ομαδες μας στην Ευρώπη.
Υ.Γ.Μη χαίρεστε όταν μας νικούν ξένες ομάδες.Ειναι καταντια αυτό.Ξεφτυλίζετε μόνοι σας τις ομάδες σας αφού στην ουσία παραδέχεστε οτί δεν μπορείτε να μας κερδίσετε εσείς οπότε χαίρεστε όταν μας κερδίζουν ξένες ομάδες
Απ την άλλη καλή επιτυχια σε Αεκ αυριο και Παναθηναικο μεθαύριο.Εκτος από Ολυμπιακος είμαι και Ελληνας και θέλω να κερδίζουν οι ομαδες μας στην Ευρώπη.
Υ.Γ.Μη χαίρεστε όταν μας νικούν ξένες ομάδες.Ειναι καταντια αυτό.Ξεφτυλίζετε μόνοι σας τις ομάδες σας αφού στην ουσία παραδέχεστε οτί δεν μπορείτε να μας κερδίσετε εσείς οπότε χαίρεστε όταν μας κερδίζουν ξένες ομάδες
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παρεπιπτόντως το da pipa είναι πολύ ωραίο κρασί- ένας γνωστός μου έφερε πρόσφατα μερικά μπουκάλια και μιλάμε μου άρεσε!
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στην ερώτηση "Γιατί ο Ολυμπιακός ενώ γαμεί και δέρνει στην Ελλάδα διασύρεται κατά κανόνα στην Ευρώπη ανεξαρτήτως προπονητη, παιχτών κτλ" βρίσκεται όλη η ψυχοπαθολογία και η κακοδαιμονία του Ελληνικού ποδοσφαίρου...
Και φυσικά στους αθαράπευτα ρομαντικούς που ακόμη αυνανίζονται με τη σκέψη του τί θα γινόταν αν έβαζε γκολ ο Ρίμπο κτλ θα απαντήσω με το ερώτημα τί θα γινόταν αν η Βαλένθια είχε βάλει το 1/4 των ευκαιριών που έχασε...
Δεν πειράζει όμως..Έχετε ακόμη 15 βαθμούς που μπορείτε να πάρετε..Κάντε μας περήφανους όπως μόνο ο πρωταθλητής ελλάδος ξέρει!
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στην ερώτηση "Γιατί ο Ολυμπιακός ενώ γαμεί και δέρνει στην Ελλάδα διασύρεται κατά κανόνα στην Ευρώπη ανεξαρτήτως προπονητη, παιχτών κτλ" βρίσκεται όλη η ψυχοπαθολογία και η κακοδαιμονία του Ελληνικού ποδοσφαίρου...
Και φυσικά στους αθαράπευτα ρομαντικούς που ακόμη αυνανίζονται με τη σκέψη του τί θα γινόταν αν έβαζε γκολ ο Ρίμπο κτλ θα απαντήσω με το ερώτημα τί θα γινόταν αν η Βαλένθια είχε βάλει το 1/4 των ευκαιριών που έχασε...
Δεν πειράζει όμως..Έχετε ακόμη 15 βαθμούς που μπορείτε να πάρετε..Κάντε μας περήφανους όπως μόνο ο πρωταθλητής ελλάδος ξέρει!
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Α, και τη φθηνή δικαιολογία με το "μπάτζετ" πείτε την αλλού...Ο ΠΑΟ τί μπάτζετ είχε σε σχέση με τον ʼγιαξ, την ʼρσεναλ ή τη Μπαρτσελόνα κτλ. και τους έπαιζε στα ίσα; 'Η το μπάτζετ είχε η Εθνική Ελλάδας σε σχέση με την Ισπανία ή την Πορογαλία ή τη Γαλλία στο Γιούρο;
Και η Ρ. Μαδρίτης που έχει "μπάτζετ" ίσο με αυτό της ΝΑΣΑ και της ΣΙΑ μαζί γιατί έχει να πάρει τίτλο 3 χρόνια;
Πείτε ότι είστε για τον πούτσο επιτέλους..Αν το παραδεχτείτε χωρίς δικαιολογίες και "ναι μεν αλλά" ίσως μπορέσετε και να βελτιωθείτε!
Και η Ρ. Μαδρίτης που έχει "μπάτζετ" ίσο με αυτό της ΝΑΣΑ και της ΣΙΑ μαζί γιατί έχει να πάρει τίτλο 3 χρόνια;
Πείτε ότι είστε για τον πούτσο επιτέλους..Αν το παραδεχτείτε χωρίς δικαιολογίες και "ναι μεν αλλά" ίσως μπορέσετε και να βελτιωθείτε!
Ναι αλλά τα παραδείγματα που φέρεις είναι διάττοντες αστέρες.
Ο Παναθηναϊκός τη μια χρονιά έφτασε στους 4 και την άλλη δεν βγήκε ευρώπη. Η εθνική τη μια βγήκε πρωταθλήτρια και την άλλη δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ.
Μόνο ο Ολυμπιακός έχει πετύχει σταθερή απόδοση!
Ο Παναθηναϊκός τη μια χρονιά έφτασε στους 4 και την άλλη δεν βγήκε ευρώπη. Η εθνική τη μια βγήκε πρωταθλήτρια και την άλλη δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ.
Μόνο ο Ολυμπιακός έχει πετύχει σταθερή απόδοση!
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Καλά ρε μεγάλε τετοια καταντια?Με καμμια νίκη της ομάδας σου δεν μπορείς να χαρείς?Κερδιστε μας ρε συ!!Τι να πω πολυ ξεφτυλα.Α, και τη φθηνή δικαιολογία με το "μπάτζετ" πείτε την αλλού...Ο ΠΑΟ τί μπάτζετ είχε σε σχέση με τον ʼγιαξ, την ʼρσεναλ ή τη Μπαρτσελόνα κτλ. και τους έπαιζε στα ίσα; 'Η το μπάτζετ είχε η Εθνική Ελλάδας σε σχέση με την Ισπανία ή την Πορογαλία ή τη Γαλλία στο Γιούρο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 16K
Δ
- Απαντήσεις
- 53