Νέα

Oλυμπιακός-Βαλένθια (Live Stream)...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε  φίλε μου οκ αλλά πρόσεξε γιατί αύριο παίζεις και εσύ.Δεν είμαι γαύρος  αλλά όπως είπα όποιος και να έπαιζε τόσα και περισσότερα θα έτρωγε,ειδικά στην κατάσταση που είναι τώρα βάζελος και αεκ.

Ξέρω σε τι επίπεδο είναι και η ομάδα μου και τι πάρτυ θα κάνει η Μίλαν αύριο ;)

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Τα τελευταία 2 χρόνια εφερε μπισκαν, κονσεισάο, ρομέρο, σαλπιγγίδη, βίκτορ, και ανανέωσε γκονζάλεζ κ παπαδόπουλο.
Μερικοί δεν πιάσανε αλλα τα λευτά τα πήραν, και τι στιγμή μαλιστα που πληρώνει ενοίκιο στο οακα ενω εσεις τα περνεται απ τα καταστήματα του γηπέδου, μέχρι και απ το σινεμά που είχε και απ τις συναυλίες που έγιναν.
Αλλα να μου πείς αλλωστε το γήπεδο δεν είναι του ολυμπιακού αλλα της θρύλος α.ε. οπότε κανω λάθος και υπολογίζω τα κέρδη απ το γήπεδο.
Εσας ποιους παίχτες έφερε?
Τα λεφτα απ τα μέλη που πάνε?
Τα λεφτα του τουρε που πήγαν?
Απ τα τηλεοπτικα τα λεφτά?
Απ το ch.leage?
γιατι αποσυρθήκατε απ τον ζε ρομπέρτο?

Αλλα ετσι ειναι πάντα φταίνε οι παίχτες, ο σόλιντ, ο μπάγιεβιτς ο λούβαρης και ποτε ο κόκαλης.

απο αυτους που ειπε ο μονο καλος παιχτης που φερατε ειναι ο Βικτορ ολοι οι αλλοι ας μου επιτραπει η εκφραση ειναι παπαρια...για κονσεισαο καν δεν μιλαω το ατομο ηρθε καθαρα για να σας τα μαζεψει.Εμεις φεραμε και ενα Ριβαλντο που μπορει να τον κοροιδευετε αλλα ομως νομιζω οτι εχει αποδειξει την αξια του.Τα λεφτα των μελων εαν θες να μαθεις ειναι για τον ερασιτεχνη.οσο για τον ζε ρομπερτο για μενα καλα εκαναν και αποσυρθηκαν τον περιμεναν τοσο καιρο και απαντηση δεν εδινε και τελικα ο μαλακας πηγε βραζιλια και με το ζορι υπεγραψε...ηταν φανερο οτι δεν ηθελε να ερθει στον ολυμπιακο τι αλλο μπορουσαν να κανουν.Δεν ξερω εαν φταει ο κοκκαλης αλλα εαν το θετεις ετσι καλυτερα ο σωκρατης παρα τα αλλα οργια που δεν βαζουν λεφτα στην ομαδα...και θα θελατε και σεις πολυ να  εχετε ενα τετοιο προεδρο που να χψνει λεφτα και οχι τον καβουρακια που εχετε.....Οσο για το εαν δεν πηραν αλλο παιχτη ηταν καθαρα επιλογη του σολιντ και οχι του σωκρατη

Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω ότι δεν φταίει ούτε ο Σόλιντ, ούτε οι παίχτες, ούτε καν ο Κόκκαλης. Ειδικά στον Κόκκαλη οι γαύροι πρέπει να του στήσουν άγαλμα μιας και εξαιτίας του είδαν πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια και πήραν κι άλλα 7 μετά. Κι έχει φέρει μεγάλα ονόματα, έστω και στην δύση της καριέρας τους.

Μάλλον τελικά φταίει η νοοτροπία και η ψυχολογία. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν έχει την ομάδα να προχωρήσει πολύ στο CL αλλά... όχι κι έτσι! Κάθε πέρσυ και καλύτερα!

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρω σε τι επίπεδο είναι και η ομάδα μου και τι πάρτυ θα κάνει η Μίλαν αύριο ;)

Ναι οκ σωστός αλλά θα βγεις να μιλήσεις για κοντομάνικα και μακρυμάνικα?Και στο λέω αυτό γιατί βλέπω περισσότερο τους βάζελους τα τελευταία χρόνια να κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλυβα(για το ποδόσφαιρο μιλάω έτσι).Καλά δεν έχουν φτάσει τους γαύρους (το 96 μετά το 0-3 με τον Αγιαξ πασαλιμάνι) αλλά υπάρχει η τάση.

Υ.Γ. Τα "κόλυβα" δεν ξέρω πως γράφονται.Sorry για τους φιλόλογους :grin:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ναι οκ σωστός αλλά θα βγεις να μιλήσεις για κοντομάνικα και μακρυμάνικα?Και στο λέω αυτό γιατί βλέπω περισσότερο τους βάζελους τα τελευταία χρόνια να κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλυβα(για το ποδόσφαιρο μιλάω έτσι).Καλά δεν έχουν φτάσει τους γαύρους (το 96 μετά το 0-3 με τον Αγιαξ πασαλιμάνι) αλλά υπάρχει η τάση.

Υ.Γ. Τα "κόλυβα" δεν ξέρω πως γράφονται.Sorry για τους φιλόλογους :grin:

Οι Βάζελοι δυστηχώς γιαυτούς έχουν κολλήσει 10 χρόνια πριν και δεν βλέπουνε τα χάλια και τους βαθμούς που "φέρνουνε" και αυτοί. Το ωραίο  είναι ότι τρώνε γαμώ το δούλεμα απο το Τζίγγερ family και λένε και ευχαριστώ. Πολύ χάλι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα παιδιά................

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σκληρο πορνο

η πουτανα της ευρωπης ειναι ο gayros

Στην ελλαδα κερδιζουνε με τα κορακια (δουρος,ευθυμιαδης κλπ κλπ) και στην ευρωπη η πουτσα που εχουν φαει εχει μηκος απο το κοκκαλισκακη εως το βορειο πολο

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
σκληρο πορνο

Στην ελλαδα κερδιζουνε με τα κορακια (δουρος,ευθυμιαδης κλπ κλπ) και στην ευρωπη η πουτσα που εχουν φαει εχει μηκος απο το κοκκαλισκακη εως το βορειο πολο

καλώς την πουτανα του σαιτ.ελα να σε περασουμε ενα μανικι λουλου

Επισκέπτης
σκληρο πορνο

Αυτά δε μπορώ να ακούω. Συκοφαντίες!!!!!
ΤΟυ Σαββάτου τα ξεχασαμε?

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
να πω ενα ανεκδοτο  ?

ο ΟλυμπιΛαγος θα κερδισει τη βαλενθια στην Ισπανια

ουχαχαχχα

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
σκληρο πορνο

Ρε παιδιά τουλάχιστον μην βρίζετε.Δεν νομίζω ότι έχει νόημα το βρίσιμο.Ο καθένας μπορεί να μπει και να αρχίζει να βρίζει.Μπορεί επί της ουσίας να έχεις (μερικό) δίκιο αλλά δεν χρειάζεται να βρίζεις.

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
θα σας δουμε και σας με την παγκοσμιος αγνωστη μεταλουργκ.Ρε μαγκες ακουσα οτι διαιτητης του ματς θα ειναι ο Βασαρας αντε τυχερακηδες...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
θα σας δουμε και σας με την παγκοσμιος αγνωστη μεταλουργκ.Ρε μαγκες ακουσα οτι διαιτητης του ματς θα ειναι ο Βασαρας αντε τυχερακηδες...
ποιοος βασσαρας ρε Νερτζ? Καθαρο πεναλτυ με ξανθη.
Κοιτα το κωλο σου, που εγινε σουρωτηρι σημερα

Επισκέπτης
Νοσοκομείο σήμερα οι Παιανία.
Κάτι τους δώσανε για φαγητό και πέσανε σαν τα κοτόπουλα 9 παιχτες

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

Ο Βασσάρας ήταν στη Τσέλσι σήμερα .Τσέλσι - Βέρντερ 2-0 .
Ο Καζναφέρης θα είναι στο βάζελο!!!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
ποιοος βασσαρας ρε Νερτζ? Καθαρο πεναλτυ με ξανθη.
Κοιτα το κωλο σου, που εγινε σουρωτηρι σημερα

πεναλταρα ε????Να σου πω τα φλοκια μου μπηκαν στα ματια σου και δεν βλεπεις???

Συνημμένα

• image48336.gif
    image48336.gif
    24 KB · Εμφανίσεις: 32

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παίδες,δηλώνω εξ αρχής ότι είμαι βάζελος,λοιπόν με τέτοιες ομάδες που έχουμε τι περιμένετε, να πάμε μπροστά με ουαντού και νίλσον .αυτοί μόνο για β εθνική κ,ανουνε.  χωρίς φράγκα και πολλά μάλιστα όμαδες δεν γίνονται. ο γαύρος θα μαζέψει καμμιά 15 γκόλ,η αεκ άλλα τόσα και ο βάζελος θα περάσει ένα γύρο και μετά θα φάει καμμιά τεσσάρα και θα τελειώσει. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ οι κ.κ.πρόεδροι και εμείς σαν μαλάκες τσιμπάμε........ :(

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

Καλά πολύ ερασιτεχνισμός αυτός.ʼκου να πάθουν γαστρεντερίτιδα :grin: :grin:
...και πως θα παίξουν με τα μέταλα

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1

Τους πειραξε το Da Pipa φαινεται χαχαχαχα.Ε τι να κανουμε χωρις αυτο δεν μπορουν.Προπονηση χωρις πιπα δεν βγαινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom