Επισκέπτης
Πάντως ομολογουμένως...η κυριούλα που σε συντροφεύει... τζάμπα λεφτά παίρνει.
Πάντως ομολογουμένως...η κυριούλα που σε συντροφεύει... τζάμπα λεφτά παίρνει.
Μπαρδον?Οχι Εχει αλλη ειδικοτητα ;)
Αστα μπαρδον ;) Τον δινει. ;)
Και κουραζεται ε?
Τζαμπα χρημα.
Ειναι σαν να λες πως αυτος που πούλαει τυροπιτες ειναι λιγοτερο χρησιμος απ αυτον που πουλαει παγωτα. ;)
Άσε, φίλε! Αυτά τά άτομα που είναι αρπακτικά, αυταρχικά, καί εν τέλει τοξικά στή σχέση τους μέ τούς άλλους, πού σέ μειώνουν γιά νά δειχθούν αυτά, έχουν πολύ μεγάλο κόμπλεξ. Βεβαίως βρίσκουν καί τά κάνουν. Τό έλλειμμα τού ενός κουμπώνει "αρμονικά" μέ τό έλλειμμα τού άλλου. Καλή μου Όλγα, δέν σέ κρίνω, ούτε σέ κατηγορώ ούτε θέλω νά αντιδικήσω μαζί σου. Δέν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, μόνο μή δώ τήν "Κυρία" σου μπροστά μου, γιατί θά τήν αρχίσω στίς ανάποδες...
Για να γενικεύσω, οι βασιλιάδες, οι ηγεμόνες καί οι ηγέτες βρίσκουν τούς αντίστοιχους ραγιάδες για να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ τους. Αν δέν υπήρχαν οι ραγιάδες, δεν θα υπήρχαν αφέντες...
Φιλε ΑΥΤΟ το ξυλο εσυ δεν μπορεις να το κατλαβεις. Αστο για τους μυημενους Ειναι για hard riders .
ολγαρα μου εισαι πολυταλαντη εσυ .........Οχι για τουαλετα δε με χρησιμοποιησε. Στη τουαλετα τιμωρια με πηγε.
θες τωρα? εχω ενα κενο κανα 3ωρο....Ολγα εμεις ποτε θα βρεθουμε
θες τωρα? εχω ενα κενο κανα 3ωρο....
Σηκωνει αλλα πραγματα τυπεολα ωραια με την Ολγα...αλλα ας σηκωνε και το τηλεφωνο.