jhon2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Σηκωνει αλλα πραγματα τυπε
για αυτο τη ψαχνω και γω αλλα ματαια...
Σηκωνει αλλα πραγματα τυπε
3ωρο...με σκανδαλιζετε δεσποτα
ολγακι μου σε ευχαριστω πολύ για χθες ,συντομα θα το επαναλάβουμε φιλια.....Χίλια ευχαριστώ
Εννοεις οτι συνηθως δεν το θυμασαι?Μμμ ωραία ιδέα...θ ανεβάσω μόλις θυμηθώ να βγάλω μια γιατί εκείνη την ώρα είμαι εκτός τόπου χρόνου κόσμου ολόκληρου..χα χα καλημέρα
Εννοώ ότι συνήθως δε το σκέφτομαι άμεσα. Αλλά ξέρω κάποιον που έχει ηδη αιχμαλωτισει τη στιγμη...right?
Αγαπητέ... η επισήμανσή σου περί "ελλείμματος" είναι εύστοχη. Κατά την προσωπική μου γνώμη, δεν είναι κατακριτέα. Όπως λέει και ο σοφός λαός..περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
Αυτό που επισημαίνω εγώ, (με κίνδυνο να παρεξηγηθώ από την Όλγα), είναι ότι το να εκμεταλλεύεσαι αυτό το έλλειμμα κάποιων, με σκοπό το κέρδος, χωρίς να ιδρώνεις καν... είναι άξιο έντονης κριτικής. (Σε αντίθεση με τις κορασίδες που πουλάνε κορμί, ίσως και ψυχή και αξίζουν σεβασμό)
Εννοώ ότι συνήθως δε το σκέφτομαι άμεσα. Αλλά ξέρω κάποιον που έχει ηδη αιχμαλωτισει τη στιγμη...right?
Με την Ολγα εχω βρεθει πριν καιρο,μ αρεσει η τρελλα που κουβαλαει.
Εχει τυχει πριν απο ραντεβου μαs να πιουμε καφε παρεα κ μετα να παμε στο hotel.
Ειναι εξω καρδια...
Σημερα ετυχε μετα απο δουλεια που ειχα,να γυριζω απο Αναβυσσο κ περνωνταs απο τιs παραλιεs εκει μου ηρθε μια φλασκια,τι ωραια που θα ηταν να ημουν στη παραλια αραχτοs, με την Ολγα παρεα,να πινουμε μπυριτσα κ σεξακι στη θαλασσα...
Ειπα να το μοιραστω μαζι σαs....
Βεβαια η πραγματικοτητα ειναι αλλη γιατι κτυπησε το τηλ κ με επανεφερε στο τρεξιμο που επρεπε να κανω...