filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Και να συνεχίσει με αυτόν τον ρύθμο η υπόλοιπη μέρα! ;)Ναι για την ακριβεια αυτο που ηθελα να πω ειναι πως η μερα μπορει να ξεκινησει πραγματικα Γαματα ❤
Και να συνεχίσει με αυτόν τον ρύθμο η υπόλοιπη μέρα! ;)Ναι για την ακριβεια αυτο που ηθελα να πω ειναι πως η μερα μπορει να ξεκινησει πραγματικα Γαματα ❤
καλημέρα ολγα εισαι καταπληκτικη,οσο περναει ο καιρος γινεσαι και πιο σουπερ και όχι μονο στο τρελο τσιμπουκι που κανεις,Καλημερα.
Παλι πεινασμενη σηκωθηκα.
Ολγα εχεις και αλλες φωτο που να δειχνουν τις καλες σου υπηρεσιες;
ακριβως όπως τα λες φιλτατε αν το σωμα της ηταν πιο μαζεμενο καπως όχι ουρες ,όχι παταγος μποτιλιάρισμα χιλιομετρων θα είχαμε,θα υπηρχε χαρτακι αναμονης για πολλους μηνες............Να προσθεσω και εγω την αποψη μου μετα απο την συναντηση μου με την Ολγα !!!
Το κοριτσι οσο αφορα το θεμα σωματοτυπος ,ειναι οτι βλεπει κανεις στις φωτο !! το πραγμα αλλαζει απο την στιγμη που σπασει οπαγος, εκει μπαινεις σε μια φαση που μπορεις να βγαλεις πολλα γουστα ( τα υποστηριζει με τρομερη ανεση) αρκει να μην ειναι ακραια !!! (δεν ζητησα κατι τετοιο...μπορει και να ακολουθει δεν ξερω ...)δεν θα μπω σε λεπτομερειες και με λίγα λογια αυτα που πληρωνεις τα παιρνεις πισω σε χαμογελο ευχαριστησης οταν αφηνεις το δωματιο !!
Πιστευω οτι αν το σωμα της αρεσε σε ολους θα υπηρχαν ουρες !!!
Δεν περιγραφω αλλο... καλα να περναμε !!!
Girls Just Want To Have Fun!!!Σημερινη!
Κάτι σου χρωστάω κοριτσάρα και δεν το ξεχνάω. Απλά πρέπει να βρω τον κατάλληλο χρόνο .....τι θα το κανουμε το θρεντ,συλογη με γραμματοσημα?χαχαχα ειναι αρκετες νομιζω αυτες,εχετε μια εικονα πως και τι!!