Καλησπέρα συναγωνιστές.Της Όλγας της χρωστάω μια κριτική και τώρα που φτίαχτηκε νήμα για την πάρτυ της είπα να ξωφλίσω τα <<χρέη>> μου.
Ήξερα αυτό που θα συναντήσω δεν θα είναι και καλύτερη εμφάνιση που θα έχω δει,αλλά θα την κρατούσα στα σίγουρα για έναν και μόνο λόγο.Τις πολύ καλές υπηρεσίες της.
'Οταν η Όλγα μπήκε στο είδα μια χοντρή γυναίκα(ούτε στρουμπουλή,ούτε καν γεματούλα,όπως το λέω χοντρή)με ένα πλατύ χαμόγελο και μπόλικο νάζι.Αφού συστηθήκαμε με ρώτησε για μασάζ και της είπα όχι και αμέσως πήγε στο ντουζ για μπανάκι.Στο ντουζ μπήκα και εγώ και αρχίσαμε το μπαλαμούτι.Η Όλγα έδειχνε να το απολαυβάνει και με αποζημίωσε με μια πίπα
όνειρο με πολλά και συνεχόμενα deep throuths.Κάπου εκεί πήγα να χύσω και την σταμάτησα και άρχισα να τις γλύφω τα στήθια της και να της τρίβω το μουνάκι της.Βγήκα από το ντουζ πήρα τα προφυλακτικά το φόρεσα στον μικρό και αρχίσαμε
στο μπάνιο δωκιμάζοντας την πίσω πόρτα που η Όλγα την δίνει απλόχερα.Κάπου εκεί μας βρήκε το τέλος.Βγήκα από το μπάνιο,σκουπήστηκα και άραξα στο κρεβάτι και ύστερα από λίγο βγήκε και η Όλγα και άρχισε αμέσως το δεύτερο ημίχρονο με πολλά φιλία.Ο μικρός είχε αρχίσει να πέρνει μπρος και η Όλγα κατέβηκε για να δώσει ένα ακόμη ρεσιτάλ.Η
το ίδιο καλή με την πρώτη φορά και περισσότερη ώρα.Μετά την έβαλα να μυ φορέσει το προφυλακτικό και ανέβηκε από πάνω μου.Εκεί κάτι με χάλασε,δεν ξέρω τι και πήγε να μου πέσει και την γύρισα μπρούμητα.Μήναμε σε αυτήν τη στάση για κάποια λεπτά και επειδή βαρέθηκα την γύρισα στα 4 και άρχισα το σφυροκόπημα που έδειξε ότι αντέχει.Πριν τελειώσω βγάζω το <<σκουφάκι>> και τις τα ρίχνω όλα στο στόμα.Η Όλγα σηκώθηκε πήγε στο μπάνιο τα έφτυσε και φρεσκαρίστηκε.Μετά πήγα και εγώ και καθίσαμε στο κρεβάτι και μιλούσαμε κυρίως για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.Η ώρα είχε περάσει και για την ακρίβεια στο δωμάτιο ήμασταν μια ώρα και 20 λεπτά.Την πλήρωσα και έφυγε.
Αυτά συνέβησαν με εμένα και την Όλγα.