amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.301
- Πόντοι
- 22.785
..........παρακαλώ,
το θέμα σου γι αυτό υπάρχει, για να γράφεις εδώ και μόνο εδώ
............ γιατί τό μαλώνεις τό κορίτσι ??
..........παρακαλώ,
το θέμα σου γι αυτό υπάρχει, για να γράφεις εδώ και μόνο εδώ
εμας στα αρχιδια μας ποσες φορες πηρες!!! να στελνεις ΠΜ! εδω ειναι να ενημερωνομαστε για αλλα πραγματα! Εδω θα μας λες τι εγινε ΜΕΤΑ το τηλεφωνημα, οχι πριν!Ολγα σ 'εχω παρει απειρες φορες αλλα δεν απαντας..
Zadren αν δεν κάνω λάθος απευθύνθηκε στην Όλγα που είναι ήδη μέσα και μιλάει στο νήμα ΤΗΣ και επειδή δεν μπορεί να την βρει στο τηλ της εκφράζει το πρόβλημα του. Εσύ γιατί πετάγεσαι και μάλιστα του μιλάς άσχημα και ειρωνεύεσαι; και το κάνεις με πολλούς. Σε πολλά νήματα. Μην το παίζεις δερβέναγας λοιπόν. Αναγνωριζουμε ότι βοηθάς και καλά κάνεις.Αυτό ομως δεν σου δινει το δικαιωμα να συμπεριφερεσαι ετσι.Δεν ειμαστε παιδακια να μας μαλωνεις.Αν θες λοιπόν όταν θες να βοηθάς. Αυτό δεν πάει να πει ότι πρέπει να είσαι αυταρχικος και ειρωνας όμως. Δεν το είπε σε εσένα ότι δεν την βρίσκει στο τηλ αλλά στην Όλγα. Το νήμα λέγεται "Ολγα", όχι "Zadren".εμας στα αρχιδια μας ποσες φορες πηρες!!! να στελνεις ΠΜ! εδω ειναι να ενημερωνομαστε για αλλα πραγματα! Εδω θα μας λες τι εγινε ΜΕΤΑ το τηλεφωνημα, οχι πριν!
Στειλε μου σε παρακαλω το τηλ σου με pm. Αν πηρες με αποκρυψη δεν απαντω. Bongiorno σ ολους ❤Ολγα σ 'εχω παρει απειρες φορες αλλα δεν απαντας..
το νημα ειναι για ενημερωση, και οχι για να διαβαζουμε ολοι οτι μαλακια εχει να πει καποιος με οποιδηποτε κοπελα! Και εσυ κοκοβικε μου αγορι δροσερο να μην απευθυνεσαι σε μενα....ξερεις εσυ....αρα πας παρακατω και με αφηνεις ησυχο! Αν καποιο ποστ δεν ειναι κοσμιο για σενα και την παρεα σου μην με διαβαζεις!Zadren αν δεν κάνω λάθος απευθύνθηκε στην Όλγα που είναι ήδη μέσα και μιλάει στο νήμα ΤΗΣ και επειδή δεν μπορεί να την βρει στο τηλ της εκφράζει το πρόβλημα του. Εσύ γιατί πετάγεσαι και μάλιστα του μιλάς άσχημα και ειρωνεύεσαι; και το κάνεις με πολλούς. Σε πολλά νήματα. Μην το παίζεις δερβέναγας λοιπόν. Αναγνωριζουμε ότι βοηθάς και καλά κάνεις.Αυτό ομως δεν σου δινει το δικαιωμα να συμπεριφερεσαι ετσι.Δεν ειμαστε παιδακια να μας μαλωνεις.Αν θες λοιπόν όταν θες να βοηθάς. Αυτό δεν πάει να πει ότι πρέπει να είσαι αυταρχικος και ειρωνας όμως. Δεν το είπε σε εσένα ότι δεν την βρίσκει στο τηλ αλλά στην Όλγα. Το νήμα λέγεται "Ολγα", όχι "Zadren".
Να προσθεσω και εγω την αποψη μου μετα απο την συναντηση μου με την Ολγα !!!
Το κοριτσι οσο αφορα το θεμα σωματοτυπος ,ειναι οτι βλεπει κανεις στις φωτο !! το πραγμα αλλαζει απο την στιγμη που σπασει οπαγος, εκει μπαινεις σε μια φαση που μπορεις να βγαλεις πολλα γουστα ( τα υποστηριζει με τρομερη ανεση) αρκει να μην ειναι ακραια !!! (δεν ζητησα κατι τετοιο...μπορει και να ακολουθει δεν ξερω ...)δεν θα μπω σε λεπτομερειες και με λίγα λογια αυτα που πληρωνεις τα παιρνεις πισω σε χαμογελο ευχαριστησης οταν αφηνεις το δωματιο !!
Πιστευω οτι αν το σωμα της αρεσε σε ολους θα υπηρχαν ουρες !!!
Δεν περιγραφω αλλο... καλα να περναμε !!!
Αγόρι δροσερό είσαι εσύ zadren.το νημα ειναι για ενημερωση, και οχι για να διαβαζουμε ολοι οτι μαλακια εχει να πει καποιος με οποιδηποτε κοπελα! Και εσυ κοκοβικε μου αγορι δροσερο να μην απευθυνεσαι σε μενα....ξερεις εσυ....αρα πας παρακατω και με αφηνεις ησυχο! Αν καποιο ποστ δεν ειναι κοσμιο για σενα και την παρεα σου μην με διαβαζεις!
Οκ μαν.καταλαβα.Φιλε ασε τον zad τον παππου να ζει το μυθο του. Απλα δεν ασχολησε... Ο μεγαλυτερος βασανιστης ειναι ο βασανισθεντας. Αυταπαταται οτι βρηκε ευκαιρια... οντως ψηφιακη.
Καλημερα.
Παλι πεινασμενη σηκωθηκα.
Και είπες να μας ανοίξεις και εμάς την όρεξη!!!Καλημερα.
Παλι πεινασμενη σηκωθηκα.