Επισκέπτης
Αυταρχικο ΔΕΝ κανει. Δέχεται.
αυτό λεω και εγω φοβηθηκα μηπως μεταλλαχτηκε απότομα,Αυταρχικο ΔΕΝ κανει. Δέχεται.
αυτό λεω και εγω φοβηθηκα μηπως μεταλλαχτηκε απότομα,
Η εννοια του πολυεργαλειου ειναι αλλη. θα σου εξηγησω καπου καποτε απο κοντα.Τελικά ίσως να μαι και πολυεργαλειο Σκορπιεεε!μ ακούς;
Πάμε πάλι να σας πω ..
Πως λεσβιακό που καίει κανουμε με Ευα30 που είναι και...παιδί μου.
Σαδομαζοχιστικό παιχνίδι με εμένα στο ρόλο της σκλάβας με τη Χριστίνα καθηγήτρια
Και επειδή μ αρέσουν πολύ τα τρίο κουαρτετα για καλύτερα κονσέρτα κάνω παιχνίδι και με την αριστοκρατική Έμμυ η την horny Ada και το Παυλινακι που όσοι μας έχουν πάρει μαζί ενθουσιάστηκαν μαζί της.
Τελικά ίσως να μαι και πολυεργαλειο Σκορπιεεε!μ ακούς;
μωρο μ τι παιδι σου??στα 15 με εκανες??30 εγω 45 εσυ ..χαχαχα εγω παιχνιδι <duo>ΜΟΝΟ μαζι σου κανω!!οποτε ερωτηθω αυτο λεω!ευχαριστω και φιλιααα
Πάμε πάλι να σας πω ..
Πως λεσβιακό που καίει κανουμε με Ευα30 που είναι και..."παιδί μου".
Σαδομαζοχιστικό παιχνίδι με εμένα στο ρόλο της σκλάβας με τη Χριστίνα καθηγήτρια
Και επειδή μ αρέσουν πολύ τα τρίο κουαρτετα για καλύτερα κονσέρτα κάνω παιχνίδι και με την αριστοκρατική Έμμυ η την horny Ada.
θα μας λολανεις??
εμυ??
αντα??
ποσες καβλιαρες φιλες εχεις??
Μαζί τις έχουμε Jimmy m . Μαζί!
Πάρτυ για τον Jimmy m! Ο,τι θέλεις εσύ πασά μου!!!
Σε εισαγωγικά!!!;
Μαζί τις έχουμε Jimmy m . Μαζί!
από την κάβλα τηΠνευματικό "παιδί "θα εννοείς Όλγα!!Να είσαι πάντα καλά και να χαρίζεις "αγάπη" μόνη ή και με την Εύα!
από την πολύ κάβλα έχεις μπερδέψει τα πμ μαν αλλού για αλλού στέλνεις στην Εύα ήθελες να στείλεις σε μένα έστειλες έχεις πάθει σοκ άντε πάρε Όλγα κ Εύα να γίνεις καλά μαν..Πνευματικό "παιδί "θα εννοείς Όλγα!!Να είσαι πάντα καλά και να χαρίζεις "αγάπη" μόνη ή και με την Εύα!
άντε τυχερέ για μας τπτ στην απέξω..Πάρτυ για τον Jimmy m! Ο,τι θέλεις εσύ πασά μου!!!
ολγακι στο εχω πει από παλια εισαι η πιο πολυπλευρη της πιατσας,τιγκα στα skills,και υπαρχουνε και άλλες εκτος από τις κοπελαρες που ανεφερες.........φιλιαΠάμε πάλι να σας πω ..
Πως λεσβιακό που καίει κανουμε με Ευα30 που είναι και..."παιδί μου".
Και επειδή μ αρέσουν πολύ τα τρίο κουαρτετα για καλύτερα κονσέρτα κάνω παιχνίδι και με την αριστοκρατική Έμμυ η την horny Ada.
πειτε μου κυριε τζιμυ ότι δεν γνωρίζετε τις εν λογω κοπελες.θα μας λολανεις??
εμυ??
αντα??
ποσες καβλιαρες φιλες εχεις??