anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
Όλγα το Ηράκλειο σε περιμένει πως και πως...
Μπραβο!!!!!!Ενταξει δεν ειναι οι πιο καβλωτικες φωτο αλλα...
Σας ευχαριστω πολυ ολους θεωρησα πως ειναι σημαντικο για ολους εμας που συμμετεχουμε σ αυτα τα παιχνιδια γιαυτο το ανεβασα. Να μαστε γεροι δυνατοι ολοι και να κανουμε τις καβλες μας ;)
Ονειρα καυλιαρικα θα εχουμε κουκλα μου με αυτα που ανεβαζεις βραδιατικα!!!!!Ονειρα γλυκα
Ονειρα γλυκα
δεν προσεξες ολγακι μου και σε πηρανε τα σκαγια......Ονειρα γλυκα
Προσεχω να με παιρνουν τα σκαγια ;) η χαρα σας χαρα μου! Τρελαινομαι για τετοιου ειδους περιποιησεις.
Προσεχω να με παιρνουν τα σκαγια ;) η χαρα σας χαρα μου! Τρελαινομαι για τετοιου ειδους περιποιησεις.
Όλγα το Ηράκλειο σε περιμένει πως και πως...
Όμορφες κουβέντες.Προσεχω να με παιρνουν τα σκαγια ;) η χαρα σας χαρα μου! Τρελαινομαι για τετοιου ειδους περιποιησεις.
μωρό μου θέλω να σε γλειΨωΟνειρα γλυκα
Ολγα,ειχα μια κουβεντα με μια κοπελα για το αν αποδιδει παντα στις συνευσεσεις της με τον ιδιο τροπο.Εμενα για παραδειγμα μου τυχαινει η κοπελα να της αρεσει το σωμα μου και να γουσταρει πολυ και να καθεται ωρα στο δωματιο ενω καποιον αλλον να τον στελνει με τον τροπο της σε λιγο διαστημα.Εσυ στους 10 που θα συνευρεθεις θα εχεις την ιδια αποδοση;Δεν ειναι λογικο καποιους να τους γουσταρεις περισσοτερο ενω καποιους οχι;Η το βλεπεις τελειως ψυχρα επαγγελματικα και αναλογως προσπαθεις να λειτουργεις;Στην διαθεση σας κυριε ;)
όχι μονο μια κατηγορια πολλες κατηγοριες μαζι,ειναι απλα φανταστικη και υπεροχη.Η ολγα απο μονη της ειναι μια κατηγορια. Ειτε σαν προιον ειτε σαν ανθρωπος.