Marco Conte
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εσυ δηλαδη περιμενεις να σου κανονισει άλλος το ταξιδι στο διαστημα?
Από σένα πάντως σίγουρα όχι !
εσυ δηλαδη περιμενεις να σου κανονισει άλλος το ταξιδι στο διαστημα?
ισως εχεις δικιο...Τύπε αποκλείεις την περίπτωση να αποφάσισε ο antisthenis να δημοσιεύει κριτικές για κουβάδες ? :S
ισως εχεις δικιο...
Ομως για ενα ειμαι σιγουρος....οτι ο Αντισθενης ισως πρεπει να αρχισει να πεταει εξω κατι μαντολες σαν εσενα....
Μόνο τα τοπ μοντελ ειναι για κριτικη?
Και τι χαρακτηρισμοι ειναι αυτοι? Υπάρχει κι αλλος τροπος να πεις οτι δεν σου αρεσει καποια
Εσυ μπορεις? προφανως ναι.Πως αλλιώς να το πω ρε τύπε, ήμαρτον δηλαδή τέτοια σαύρα δεν μπορείτε να βρείτε τζάμπα ?
Εσυ μπορεις? προφανως ναι.
Και γιατι ασχολεισαι με αυτο το νημα? Σε εξιταρει να προσβαλεις τον κοσμο? Ακατανοητο ειλικρινα.
Πως αλλιώς να το πω ρε τύπε, ήμαρτον δηλαδή τέτοια σαύρα δεν μπορείτε να βρείτε τζάμπα ?
Πως αλλιώς να το πω ρε τύπε, ήμαρτον δηλαδή τέτοια σαύρα δεν μπορείτε να βρείτε τζάμπα ?
P(i)P(a)giorgos σαλτα καμια βολτα τωρα και να με διαβαζεις προσεκτικα πριν μπεις σε χαρακτηρισμους...Δεν έχω πρόβλημα έτσι κι αλλιώς έχω αφήσει χώρο να αλωνιζεται οι νταβάδες.
Ξερεις ποσοι βαρεθηκαν τα κανις με τους ροζ φιογκους του σαλονιου και προτιμουν τις κακομουτσουνες αλλα περπετειωδεις σαυρες; ολοι ειμαστε διαφορετικοι. Λιγη ανοχη στην εμφανιση καποιου μπορει ν αποφερει εξαιρετικες χαρες. Μη γινεσαι ρατσιστης. Μ αγαπη πολυ.
Μπήκε. Όταν μια κριτική αναφέρεται σε συνάντηση πριν δυό χρόνια, δημοσιεύεται λίγο αργότερα από αυτές της "επικαιρότητας".Με σεβασμο και κατανοηση στην κατασταση που επικρατει στην κοινοτητα μας , απευθυνομαι στο διαχειριστη να του εκφρασω την ανησυχια μου για τη μη δημοσιευση κριτικης μου που γραφτηκε και σταλθηκε χτες 28-2-17 και ωρα περιπου 8πμ.
Προβληματιζομαι, εναντιωνομαι και αναρωτιεμαι την ιδια στιγμη...
Ζηταω να επιληφθειτε αυτου του ζητηματος και ελπιζω να δω την κριτικη μου αναρτημενη στο site.
ευχαριστω
επιστροφη στην φυση........Παιδια σημερα μπηκε η ανοιξη! Αυτο ειναι το Γεγονος! ;) YOLO Η φυση αναπαραγεται ;)
Μπήκε. Όταν μια κριτική αναφέρεται σε συνάντηση πριν δυό χρόνια, δημοσιεύεται λίγο αργότερα από αυτές της "επικαιρότητας".
επιστροφη στην φυση........