zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
για τον Αλβανο μιλαει φιλε! Εσυ εχεις παει φανταρος το 96...εμενα λες η το τζορτζ?
για τον Αλβανο μιλαει φιλε! Εσυ εχεις παει φανταρος το 96...εμενα λες η το τζορτζ?
για τον Αλβανο μιλαει φιλε! Εσυ εχεις παει φανταρος το 96...
ναι υπηρετησα στην 96 μεθ χαχαχα
ΜΕΘ ?? Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ?? Σειρά με τον Πολάκη είσαι ???
αντε παλι το καναμε το θρεντ καψιμι τυπε!!
Εχεις δικιο Zdren, Λαθος μου, δεν τα ξερω καλα τα κολπα εδωΦιλε να του κανεις παραθεσεις του τυπου αυτου γιατι μπορει καποιος να σε διαβασει και να σε παρεξηγησει οτι ανεφερεσαι σε προηγουμενο ποστ....Αν θες βοηθεια να το κανεις μου λες να σου πω!
Οχι ρε φιλε BL Dove δεν λεω για σενα -εμενα λες η το τζορτζ?
τα χεις γαμησει ολα
γαμησες της βερονικας τωρα αυτο
αυριο ποιος ξερει
ναγιααααα ομως εισαι κυριοςςςςςςςςς
εκει το θες το γαμησακι
χαχαχα
φιλε, να σου πω...καταφερες και βολταρες την Ολγα σε δρομακι οργασμου?
Δεν είναι και δύσκολη. Της βγαίνει φυσικά. Απλά να είσαι κύριος και να ασχολείσαι μαζί της. Μα τι τα λέω..... είναι γνωστά πράγματα αυτά.
ομορφα να περασεις Ολγα....ειμαι σιγουρος!!!... Θα παίξει και ομοδικό menu?Φευγω για κρητη το απογευμα. Θα ειμαι ηρακλειο για λιγες μερες νσ δω τα παιδια που με καλεσαν ;) Επιστρεφω Πεμπτη.
καλη επιστροφή ολγα μου σε περιμενουμε εναγωνίως...Φευγω για κρητη το απογευμα. Θα ειμαι ηρακλειο για λιγες μερες νσ δω τα παιδια που με καλεσαν ;) Επιστρεφω Πεμπτη.
Φευγω για κρητη το απογευμα. Θα ειμαι ηρακλειο για λιγες μερες νσ δω τα παιδια που με καλεσαν ;) Επιστρεφω Πεμπτη.