alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
όσο ζεις απο εμας καλό είναι να έχεις σεβασμόΕσένα το δικο σου να σε νοιαζει. Μη ψοφησεις της πεινας.
όσο ζεις απο εμας καλό είναι να έχεις σεβασμόΕσένα το δικο σου να σε νοιαζει. Μη ψοφησεις της πεινας.
όσο ζεις απο εμας καλό είναι να έχεις σεβασμό
Σιγά ρε μεγάλε... Με τα λεφτά σου ορίζεις και τη ζωή του άλλου;;;; Εάν δεν γουστάρεις, απλά δεν την επιλέγεις... Με 50-70 ευρώ έχετε γίνετε "γαμιάδες" της ζωής της κάθε εκδιδόμενης. Το χρόνο και την καύλα της κάθε εκδιδόμενης αγοράζει ο πελάτης, όχι τη ζωή της.
Πουτσαράδες της πούτσας και της βούρτσας, πουτσαράδες της ψευτομαγκιάς του πληκτρολογίου και της ατάκας, πουτσαράδες που μπροστά στο γυναικάκι τους βαράνε κάμψεις για να αποδώσουν τιμές στο μουνί που γαμάνε μια φορά το χρόνο μετά από μετάνοια, ή για να αποδώσουν τιμές στον νταβά πουτσαρά που τους κάνει το κωλαράκι δίευρο για να τους ικανοποιήσει την υποταγή τους... Αγαπητή Όλγα, συνέχισε να δίνεις καύλα σε όσους το αξίζουν. 5-6 τσουτσέκια που λένε διάφορα, είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα...Γεμίσαμε πουτσαραδες.
Άντρες μ αρχιδια ομως;
Αυτο δεν εχουν καταλαβει
Φίλε μου
όσο χρειάζεται τα χρήματα του κάθε ένα απο εδω μέσα για να βγάζει το ψωμί της τότε ναι ,εμείς το ορίζουμε.Σιγά ρε μεγάλε... Με τα λεφτά σου ορίζεις και τη ζωή του άλλου;;;; Εάν δεν γουστάρεις, απλά δεν την επιλέγεις... Με 50-70 ευρώ έχετε γίνετε "γαμιάδες" της ζωής της κάθε εκδιδόμενης. Το χρόνο και την καύλα της κάθε εκδιδόμενης αγοράζει ο πελάτης, όχι τη ζωή της.
ενω εσύ όλα αυτά τα είπες μπροστά μου και όχι απο πληκτρολόγιο?Πουτσαράδες της πούτσας και της βούρτσας, πουτσαράδες της ψευτομαγκιάς του πληκτρολογίου και της ατάκας, πουτσαράδες που μπροστά στο γυναικάκι τους βαράνε κάμψεις για να αποδώσουν τιμές στο μουνί που γαμάνε μια φορά το χρόνο μετά από μετάνοια, ή για να αποδώσουν τιμές στον νταβά πουτσαρά που τους κάνει το κωλαράκι δίευρο για να τους ικανοποιήσει την υποταγή τους... Αγαπητή Όλγα, συνέχισε να δίνεις καύλα σε όσους το αξίζουν. 5-6 τσουτσέκια που λένε διάφορα, είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
Αυτή που γράφει εδώ με το όνομα της Όλγας ,σίγουρα δεν είναι αυτή ,καμία σχέση ο τρόπος που γράφει με την πραγματική Ολγα ,μάλλον είναι αυτος που την εκμεταλλεύεται τώρα ,ξερω και κάποια πράγματα παραπάνω οπότε μάλλον εχω δικιο ,πολύ κρίμα .
Ασφαλώς ότι πω αφού την Ολγα την γνωρίζω προσωπικά και όχι μέσω δωματίου ξενοδοχείου ,στο παρελθόν εχω συνεργαστεί μαζι της σε δουλειά ,κανονική ,επιπλέον έχουμε κοινούς γνωστούς ,οπότε ασφαλώς ότι πω ,ξερω πολλά .
όσο χρειάζεται τα χρήματα του κάθε ένα απο εδω μέσα για να βγάζει το ψωμί της τότε ναι ,εμείς το ορίζουμε.
Καρφώνεσαι και το ξέρεις οτι δεν γράφει η Όλγα,αλλά κανεις τουμπεκί,κάποιο λόγο θα έχεις και εσύ.