SportingLisbon13
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Όλγα είμαστε δύο φιλαράκια στην σαμο και ενδιαφερομαστε να μας επισκεφτεις για 2 μέρες μπορείς να μας βγάλεις ένα κόστος?
και απο 2 φορες μη σου πω.... χαχαχαπιστευω πως εχω στειλει σ ολους τηλ.
Μα αν δεν γινόταν αυτό δεν θα έπρεπε να λέγεται έτσι το siteπαντως οπως εχω διαπιστωσει τοσα χρονια εδω μεσα
αρκει μια γκομενα να βαλει φωτο του κολου της κ να παρει φωτια ενα νημα
ο κωλος εχει μεγαλη σημασιαπολύ σωστή διαπίστωση....!!!
πιστευω πως εχω στειλει σ ολους τηλ.
μπα.....
Καλη συνεχεια μογγολια!
Τις καλησπερες μου ...Σκεφτομουν οτι εδω μπορουμε να θετουμε κανενα θεματακι να το συζζηταμε. Ενταξει σχετικο με το σεξ ε;
Ποιος παιζει;
Απο τα πιο σωστα ποστ που εχω διαβασει 10 χρονια εδω μεσαΠαμε να κανουμε σχολιο λοιπον σε τυπους που θελουν να είναι τρολοπερσονες και μονο αυτό. Το μονο που ξερετε να κανετε τσακαλια μου είναι να λετε προμοτορες τυπους που γαμανε ε? Αληθεια γιατι? Μα μολις εμαθα χτες γιατι. Λοιπον από όλα τα μελη εδώ περα που γραφουν στο νημα αυτό μονο 1/3 εχει δει χαρα(λυπη) στα σκελια του. Οι υπολοιποι είναι οι ιδιοι μαλακοβιοληδες που παιρνουν τηλεφωνο κοπελες με νηματα και τις ρωτουν αν το μουνι τους είναι υγρο επειδη ακουν την σεξοφωναρα τους, τρομαρα σας κουνημενοι. Μα τι γιωτιλικι αερισμενο εισαστε ρε χαρχαλα? Παντου σε όλα τα νηματα το ιδο συμβαινει από κατι χρησιμους ηλιθιους σαν εσας. Γραφετε, γραφετε καλημεριές και καληνυχτιές βγαζετε καπελακια χαιρετατε ζητατε φωτο, ινφο….Οποιος γραφει τον λετε κρυφοpromo και διαφορες άλλες παπαριες και από κοκο τον πουλο!
Καλη συνεχεια μογγολια!
364 μέχρι τώρα λέει με ειδικά γούστα! :o
Θα προτείνω και μια φωτογραφία για το εξώφυλλο να προωθήσουμε λίγο το άλμπουμ!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/166147_1478482373.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/166147_1478482317.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/166147_1478482087.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλησπέρα Όλγα! Έχεις κάτι συγκεκριμένο να θέσεις για αρχή;Σκεφτομουν οτι εδω μπορουμε να θετουμε κανενα θεματακι να το συζζηταμε. Ενταξει σχετικο με το σεξ ε;
Ποιος παιζει;
Δεν επιασα το θεματακι σας Captain μου
Ολα τα διαθετω σε χορταστικες μεριδες ;)Αυτός μάλλον πεινάει για κοτόπουλο όχι για μουνάκι και κωλαράκι!! τη καλησπερα μου συμπαθεστατη κυρια ολγα!
!Ολα τα διαθετω σε χορταστικες μεριδες ;)
Εσεις τι θα ταισετε σημερα τον πεινασμενο σας εγκεφαλο κυριε blackdove μου;
Ευτυχως τουλαχιστον δε θα χω αγχος μ εσας. Οι προσδοκιες σας απο μενα απ οτι μου εχετε δειξει ειναι μηδαμινες.θα τις ξεπερασω ακομη και με μια γονυκλησια απλη. Δεν εχει νοημα τετοιου ειδους συναντηση αγαπητε μου. Σεβομαι το γουστο σας δεν θελω ν αλλαξω τις ερωτικες σας επιθυμιες.!
περιμενω να απολαυσω τη θεματολογια του νηματος σας αγαπητη μου!!!βλεπω χειριζεστε αψογα το λογο!το γραπτο!το προφορικο θα ηθελα να τον ακουσω καποια στιγμη!!!συνοδευομενος και απο κραυγες !
Ευτυχως τουλαχιστον δε θα χω αγχος μ εσας. Οι προσδοκιες σας απο μενα απ οτι μου εχετε δειξει ειναι μηδαμινες.θα τις ξεπερασω ακομη και με μια γονυκλησια απλη. Δεν εχει νοημα τετοιου ειδους συναντηση αγαπητε μου. Σεβομαι το γουστο σας δεν θελω ν αλλαξω τις ερωτικες σας επιθυμιες.