Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
Καλημεραααααα ολγαραααααααα μου
Ολγα εγω σε θελω εκτος απο πηγανομουνοβα και πηγαδοσουφρα εισαι κι απ αυτο καλη μου?
Ολγα οταν ερθει ο φιλος ο Μεσσηνιος Ντουντα ετοιμα σου για πολυ υποταγη ειναι βλαχος και οι βλαχοι οπως λαχει . Οποτε θα νοιωσεις αυτο που θες την υποταγη και το σεχ.Καλημέρα Μυρτιλε.Παμε δυνατά! Χα χα
Ολγα οταν ερθει ο φιλος ο Μεσσηνιος Ντουντα ετοιμα σου για πολυ υποταγη ειναι βλαχος και οι βλαχοι οπως λαχει . Οποτε θα νοιωσεις αυτο που θες την υποταγη και το σεχ.
:rose
Καλημερα ολγαρα τουμπανο
μάλλον κάποιο λάθος έχεις εδω αλλα συγχώρησε εσύ σε ποιά κατηγορία είσαι τελικά στου πηγαδιού η στο στενό κ τρυφερό..
εισαι μεγαλη φιρμα εσυ κυριε σοχοβιζ........μάλλον κάποιο λάθος έχεις εδω αλλα συγχώρησε εσύ σε ποιά κατηγορία είσαι τελικά στου πηγαδιού η στο στενό κ τρυφερό..
Όλγα, σε παρακαλώ ΘΕΡΜΑ αφού είμαι επιρρεπής ΜΗΝ πετάξεις κι εσύ σπόντες ανάλογες (ΟΚ δεν το έχεις κάνει). Ας συζητάμε τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια ή ό,τι άλλο θέμα σου αρέσει εκτός του προσωπικού μου εθισμού. Γιατί αν φάω ΒΑΝ, δεn μπορώ να φτιάξω κλώνους, δεν έχω τέτοια ικανότητα να μιλάω διπρόσωπα.
Εντάξει κοριτσάρα μου?
Καλό μεσημέρι.
Τα διάβασα Νtounta μου. Προσωπικά δεν κρίνω κανέναν για τα πάθη του. Καλό ή κακό ότι έχει επιλέξει ο καθένας για να κάνει είναι δικός του λογαριασμός.
Άλλωστε τι είναι καλύτερο; Να πεθάνουμε υγιείς με τις πιτζάμες σ εναν καναπέ;
Τα διάβασα Νtounta μου. Προσωπικά δεν κρίνω κανέναν για τα πάθη του. Καλό ή κακό ότι έχει επιλέξει ο καθένας για να κάνει είναι δικός του λογαριασμός.
Άλλωστε τι είναι καλύτερο; Να πεθάνουμε υγιείς με τις πιτζάμες σ εναν καναπέ;