Η κριτικη ηταν για ενα γραφειο που δεν με εξυπηρετησε ως οφειλε! Το ιδιο γραφειο προσφερθηκε να δωσει τζαμπα αναλ, cim/cif και μπουκαλι κρασι! Απαντησα σε ολες τις ερωτησεις σου, και εθεσα και ερωτησεις που η μιζερη υπαρξη σου αδυνατει οχι μονο να απαντησει, αλλα και να συλλαβει! Για τα 3 call girl που εχω φαει, δεν εχω και σκοπο να γραφω κριτικη, υπαρχουν αλλοι που γραφουν και ενημερωνουν τους ενδιαφερομενους! Ανθρωποι που καθε βδομαδα πανε 2 και 3 ραντεβου. Ισως, κιολας, να ηταν περα απο τη σφαιρα της φαντασιας σου τα 2ωρα μου με τα cg, οπως και το αδιστακτο καυλι που ριχνω στην αλβανικη οικογενεια στο εξοχικο του παππου μου!
Εγω ζω στην αληθεια, ειμαι η Αληθεια! Εσυ δεν εισαι τιποτα παραπανω, αλλα και τιποτα λιγοτερο απο μια αλλοπαρμενη λουλου που ονειρευεται αλλοδαπες λουλουδες να σε κανονιζουν! Εισαι ο ορισμος της ντροπης, σε καμια περιπτωση δεν ανηκεις στην αγελη των Ελληνων γαμιαδων! Δεν νομιζω να βγαλω, ακρη μαζι σου, οπως και ο
@oreos23! Ετυχε να πηδηξουν 5 πακιστανοι και αλβανοι 10 ναυαγια και τελιωμενες που σιγουρα δεν θα κοιταγε ενας αντρας αξιας, και σας επιασε φρενιτιδα!
Τι να πω, μαλλον τα ιδια θα λενε και οι αντιστοιχοι ξενοι βιτσιανωμαλοι, για εμας του Ελληνες γαμιαδες που κανονιζουμε τα καλοκαιρια τη μιση Υφηλιο!