Νέα

Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες είναι άπιστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Don Frantcesco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kaimenoulis

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Like
39
Πόντοι
0
Από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη από Κύπρο...από Αργεντινή....από νέα Υόρκη...εάν δεν πηγαίνεις σε μπαράκια πως θα κάνεις παιχνίδι λάιβ ....στην ταβέρνα ....αν και εκεί γίνεται....τώρα στο χέρι σου είναι όλα ....οι γυναίκες έξω είναι και περιμένουν ποτισμα
κοιτα εγω ειμαι κατω των 30 οποτε μεγαλωσα με ινστα κλπ. Μεγαλυτεροι μυστες που ξερω που ηταν στην πιατσα προ 2010 που γιγαντωθηκαν τα σοσιαλ μου λενε οτι καμια σχεση τωρα με τοτε. Μου λενε οτι πλεον πιο πολυ προσοχη θελουν παρα να γουσταρουν και γενικα ειναι ξενερωτες. Εχουν μαθει οι μικρες ολ μερα με τα στορι και συν οτι η νεα γενια ειναι αρκετα πιο φλωροι. Εγω παντως μια περιοδο εβγαινα σε ποικιλων ειδων μαγαζια και εβλεπα το ενα ακυρο μετα το αλλο να τρωνε οσοι πηγαιναν να μιλησουν. Μονο κατι μπαζα καθονταν. και αν εισαι κανενας γνωστος στην περιοχη η ειχες φραγκα. Σου λεω τι εχω βιωσει μεχρι στιγμης

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956
Δε με πείθεις με αυτά που βλέπω. Για το miss match 20 plus … όχι για το καμάκι και τις επιτυχίες. Ελληνίδα βαριά να κάνει 10-12 χρόνια μεγαλύτερο. Άντε 15 αν κρύψεις κ λίγο.
Δεν συμφωνώ αλλά αφού έχεις αυτή την γνώμη γιατί να στην αλλάξω εγώ

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
κοιτα εγω ειμαι κατω των 30 οποτε μεγαλωσα με ινστα κλπ. Μεγαλυτεροι μυστες που ξερω που ηταν στην πιατσα προ 2010 που γιγαντωθηκαν τα σοσιαλ μου λενε οτι καμια σχεση τωρα με τοτε. Μου λενε οτι πλεον πιο πολυ προσοχη θελουν παρα να γουσταρουν και γενικα ειναι ξενερωτες. Εχουν μαθει οι μικρες ολ μερα με τα στορι και συν οτι η νεα γενια ειναι αρκετα πιο φλωροι. Εγω παντως μια περιοδο εβγαινα σε ποικιλων ειδων μαγαζια και εβλεπα το ενα ακυρο μετα το αλλο να τρωνε οσοι πηγαιναν να μιλησουν. Μονο κατι μπαζα καθονταν. και αν εισαι κανενας γνωστος στην περιοχη η ειχες φραγκα. Σου λεω τι εχω βιωσει μεχρι στιγμης
Μα σε μια γωνιά να κάτσεις κ να παρατηρείς τα βλέπεις. Κ το αστείο είναι πως όταν μια γκομενα είναι 7αρι δηλαδή average για βόρεια Ευρώπη, την πέφτει όλο το μαγαζί και νομίζει είναι μουνι :tooth: και άντε πιάστην μετά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα έχεις πμ σύντομα
Γιατί γελάς δεν το πιστεύεις;

Kaimenoulis

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Like
39
Πόντοι
0
Μα σε μια γωνιά να κάτσεις κ να παρατηρείς τα βλέπεις. Κ το αστείο είναι πως όταν μια γκομενα είναι 7αρι δηλαδή average για βόρεια Ευρώπη, την πέφτει όλο το μαγαζί και νομίζει είναι μουνι :tooth: και άντε πιάστην μετά..

εγω αυτο εκανα στα κλαμπ. οσο οι αλλοι πιναν κα ιχορευαν εγω παρατηρουσα τις κοινωνικες δυναμικες δεν με ενδιεφερε να πιω και να χορεψω καρρα η νικι μιναζ

Όποιος μύστης θέλει βγαίνουμε για ποτό μαζί ....το είχα ξανά πει αυτό ...τα μαθήματα δωρεάν χαχαχαχα
σαλονικιος εισαι και εσυ?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956

Όχι δεν είναι αυτό μια φατσούλα έβαλα

εγω αυτο εκανα στα κλαμπ. οσο οι αλλοι πιναν κα ιχορευαν εγω παρατηρουσα τις κοινωνικες δυναμικες δεν με ενδιεφερε να πιω και να χορεψω καρρα η νικι μιναζ

σαλονικιος εισαι και εσυ?
Αθηνα

Σε κανά μισάωρο θα ξαναμπώ μυστες

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και γιατί δεν βρίσκεις κανά δυο γκόμενες ωραίες να γλυτώσεις τα μπουρδέλα...εκφυλες γκόμενες που να θέλουν σεξ....εμείς πως βρίσκουμε συνεχώς και πολλές είναι και μικρές
γιατι δε ασχολουμαι προτιμω κατευθειαν το ευκολο σεξ,δε θελω το φλερτ που μπορει να μη οδηγησει και πουθενα δλδ να φαω χιλοπιτα και να μη μου κατσει καμια και συν οτι τις εκφυλες γκομενες που λες για να τις βρεις πρεπει να πας στα κλαμπ εγω δε εχω και δε ειχα ποτε φιλους των κλαμπ ισως γιατι και εγω δε παω και εκπεμπεται αυτο και με θελουν για παρεα μονο τυποι κατα των κλαμπ,και πως θα παω στα κλαμπ μονος μου?πρεπει να εχω φιλους υπερ αυτων,αλλα ποτε δε με εκαναν παρεα τυποι υπερ των κλαμπ,ισως γιατι ειμαι εναλακτικος και παντα εκανα παρεα με εναλακτικους σα εμενα και οχι με μοντερνους.

Τελευταία τροποποίηση:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956
γιατι δε ασχολουμαι προτιμω κατευθειαν το ευκολο σεξ,δε θελω το φλερτ που μπορει να μη οδηγησει και πουθενα δλδ να φαω χιλοπιτα και να μη μου κατσει καμια και συν οτι τις εκφυλες γκομενες που λες για να τις βρεις πρεπει να πας στα κλαμπ εγω δε εχω και δε ειχα ποτε φιλους των κλαμπ ισως γιατι και εγω δε παω και εκπεμπεται αυτο και με θελουν για παρεα μονο τυποι κατα των κλαμπ,και πως θα παω στα κλαμπ μονος μου?πρεπει να εχω φιλους υπερ αυτων,αλλα ποτε δε με εκαναν παρεα τυποι υπερ των κλαμπ,ισως γιατι ειμαι εναλακτικος και παντα εκανα παρεα με εναλακτικους σα εμενα και οχι με μοντερνους.
Οι φίλοι γαμανε

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Κάποτε είχα έναν φίλο που ήταν πάνω κάτω σαν εσένα.Αυτός βέβαια την έβγαζε με μαλακία,μπουρδέλα ζήτημα να πήγε 2-3 φορές.Όσο δεν έβρισκε γκόμενα,τις απαξίωνε όλες.Βέβαια,έβλεπε έξω γκόμενες και το μάτι του γυάλιζε.
Βλέπεις πόσο κακό του έκανε που δεν πήγαινε..

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τελευταία τροποποίηση:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956
αυτος που κανω τωρα παρεα οχι ενας παλιος οχι και κατι αλλοι παλιοι οι 2 ειχαν γαμησει και οι αλλοι 2-3 που ηταν παρεα με αυτους τους 2 οχι
Τότε ξέρεις που είναι το πρόβλημα ....οι παρέες...καλό κουράγιο....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τότε ξέρεις που είναι το πρόβλημα ....οι παρέες...καλό κουράγιο....
εμενα γενικα με αποδεχονται σε παρεες καλα παιδια και οχι οιι αλητες με τη αυτοπεποιθηση που γαμανε,οποτε οπως καταλαβαινεις εμενα αυτοι οι ανεγκεφαλοι δε με εγκρινουν για παρεα γιαυτο και δε ελπιζω οτι θα βρω ποτε να γαμησω εκτος μπουρδελου,γιατι με αποδεχονται μονο κατι σα εμενα στο στιλ και οχι αυτοι με τη αυτοπεποιθηση που γαμανε και ειναι μεσα στα κολπα,δε πειραζει εχω συμβιβαστει με τα μπουρδελα ας μη κανω ποτε εκτος αφου οι μαγκες που ειναι χωμενοι στις ελληνιδες δε με αποδεχονται να με κανουν παρεα και οι ελληνιδες ειναι βλαμμενες και γαμιουνται μονο απο κυκλο και οχι σε αγνωστο φλερτ,αυτα τα χαλια μονο στη ελλαδα,στο εξωτερικο ουτε καν χρειαζεται να εχεις κυκλο καταφερτζηδων για να γαμησεις,εκει το αγνωστο φλερτ μια χαρα ευνοειται και οχι μονο το αγνωστο φλερτ εκει σου μιλαει η αλλη στη ψυχρα,οχι σα εδω που η καθε ελλεηνιδα εχει το στερεοτυπο οι αντρες κανουν το πρωτο βημα λες και ζουμε ακομα στο 1920.

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
οπως το ειπες αγγλιδα πουτανα πολυτελειας γιατι γκομενα κανονικη στον εξω κοσμο ουτε που σε εχει πλησιασει ποτε,εγω τουλαχιστον ειμαι μερακλης γλυφω πατουσες γυναικας μονο,εσυ που θες να γλυψεις αντρικες πατουσες πακιστανου ή αφρικανου εισαι 10 φορες πιο φλωρος απο μενα,εγω τουλαχιστον ειμαι αντρας και θελω γυναικες μονο.
Τελικά είσαι τελείως βλάκας! Την πουτάνα πολυτελείας την είχα γκόμενα και δεν την πλήρωνα όπως εσύ πληρώνεις τις πουτάνες για να τους γλύφεις τις πατούσες! Πατούσες γλύφουν οι φλώροι και οι αδελφές όπως εσύ!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Η κριτικη ηταν για ενα γραφειο που δεν με εξυπηρετησε ως οφειλε! Το ιδιο γραφειο προσφερθηκε να δωσει τζαμπα αναλ, cim/cif και μπουκαλι κρασι! Απαντησα σε ολες τις ερωτησεις σου, και εθεσα και ερωτησεις που η μιζερη υπαρξη σου αδυνατει οχι μονο να απαντησει, αλλα και να συλλαβει! Για τα 3 call girl που εχω φαει, δεν εχω και σκοπο να γραφω κριτικη, υπαρχουν αλλοι που γραφουν και ενημερωνουν τους ενδιαφερομενους! Ανθρωποι που καθε βδομαδα πανε 2 και 3 ραντεβου. Ισως, κιολας, να ηταν περα απο τη σφαιρα της φαντασιας σου τα 2ωρα μου με τα cg, οπως και το αδιστακτο καυλι που ριχνω στην αλβανικη οικογενεια στο εξοχικο του παππου μου!
Εγω ζω στην αληθεια, ειμαι η Αληθεια! Εσυ δεν εισαι τιποτα παραπανω, αλλα και τιποτα λιγοτερο απο μια αλλοπαρμενη λουλου που ονειρευεται αλλοδαπες λουλουδες να σε κανονιζουν! Εισαι ο ορισμος της ντροπης, σε καμια περιπτωση δεν ανηκεις στην αγελη των Ελληνων γαμιαδων! Δεν νομιζω να βγαλω, ακρη μαζι σου, οπως και ο @oreos23! Ετυχε να πηδηξουν 5 πακιστανοι και αλβανοι 10 ναυαγια και τελιωμενες που σιγουρα δεν θα κοιταγε ενας αντρας αξιας, και σας επιασε φρενιτιδα!

Τι να πω, μαλλον τα ιδια θα λενε και οι αντιστοιχοι ξενοι βιτσιανωμαλοι, για εμας του Ελληνες γαμιαδες που κανονιζουμε τα καλοκαιρια τη μιση Υφηλιο!

Χωρίς να έχεις πληρώσει είτε σε χρήμα είτε σε είδος δεν έχεις γαμήσει ποτέ στη ζωή σου ωραία γυναίκα και θεωρείς τον εαυτό σου ως γαμιά;

Δεν πας ως το Μικρολίμανο να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τελικά είσαι τελείως βλάκας! Την πουτάνα πολυτελείας την είχα γκόμενα και δεν την πλήρωνα όπως εσύ πληρώνεις τις πουτάνες για να τους γλύφεις τις πατούσες! Πατούσες γλύφουν οι φλώροι και οι αδελφές όπως εσύ!
οπως και να εχει μονο ιεροδουλη μπορει να σου κατσει για σχεση,κανονικη που δε κανει αυτο το επαγγελμα ποτε,εισαι η επιτομη του φαιλ χαχαχ,αντε κοπελιτσα μου wolfμανουλα πηγαινε τωρα να ονειρευτεις και εσυ και η βιτσιανωμαλουλα να σας γαμανε 2 πακια χαχα,εσυ και η βιτσιανωμαλουλα θα καθεστε στα πακια και τα πακια θα σας κερνανε το μεροκαματο που βγαζουν απο την οικοδομη και τα εργοστασια,ετσι πανε αυτα εσεις οι 2 θα δινετε κωλο και τα πακια θα σας κερνανε τα μηνιατικα τους χαχαχα.

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
οπως και να εχει μονο ιεροδουλη μπορει να σου κατσει για σχεση,κανονικη που δε κανει αυτο το επαγγελμα ποτε,εισαι η επιτομη του φαιλ χαχαχ,αντε κοπελιτσα μου wolfμανουλα πηγαινε τωρα να ονειρευτεις και εσυ και η βιτσιανωμαλουλα να σας γαμανε 2 πακια αντε τσαο χαχα.

Είσαι ένας νάρκισσος φλώρος μαμόθρεφτος που προσπαθεί να γίνει άντρας πληρώνοντας μισό μεροκάματο για να καθαρίζει με την γλώσσα του τις βρωμοπατούσες της κάθε πουτάνας από τα χύσια των Πακιστανών!

Άντρας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!
Φόρεσε κανά φουστάνι να ξαναβρείς τον χαμένο εαυτό σου!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Είσαι ένας νάρκισσος φλώρος μαμόθρεφτος που προσπαθεί να γίνει άντρας πληρώνοντας μισό μεροκάματο για να καθαρίζει με την γλώσσα του τις βρωμοπατούσες της κάθε πουτάνας από τα χύσια των Πακιστανών!

Άντρας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!
Φόρεσε κανά φουστάνι να ξαναβρείς τον χαμένο εαυτό σου!
καταρχιν στο στουντιο τη ελειψα που τα πακια εκει δε πανε δευτερον εσυ λυσας για πακια και αφρικανους οχι εγω,εγω θελω μονο γυναικες,αι τραβα τωρα κοπελιτσα μου για υπνο να ονειρευτεις οτι σε πανε πιπα κωλο 2 πακια και σου δινουν τη χαρα που θελεις.

Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
20
καταρχιν στο στουντιο τη ελειψα που τα πακια εκει δε πανε δευτερον εσυ λυσας για πακια και αφρικανους οχι εγω,εγω θελω μονο γυναικες,αι τραβα τωρα κοπελιτσα μου για υπνο να ονειρευτεις οτι σε πανε πιπα κωλο 2 πακια και σου δινουν τη χαρα που θελεις.
ειναι μια μεγαλη αδερφαρα ο wolfman, γι αυτο μας τη μαπινει ετσι, επειδη εμεις γαμαμε και εκεινος ουτε γαμια δε μπορει να βρει! Ουστ παλιοπουστρα @Wolfman42 που εχεις και 3 προφιλ παλιοαδερφη

Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
20
Χωρίς να έχεις πληρώσει είτε σε χρήμα είτε σε είδος δεν έχεις γαμήσει ποτέ στη ζωή σου ωραία γυναίκα και θεωρείς τον εαυτό σου ως γαμιά;

Δεν πας ως το Μικρολίμανο να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες;
Τζαμπα γαμαω καθε βδομαδα, εσυ ομως πιστευεις πως ολοι πρεπει να πληρωσουν, γιατι ποιος ξερει πριν γινεις αδερφη τι ακυρα θα ειχες φαει ακομα και απο τις πουτανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom