Ξανθος_πουτσαρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 265
- Πόντοι
- 20
Αυτο μαλιστα, σωστος ο παικτηςΤο νήμα έπρεπε να λέγεται 2 στις 10 δεν παραδέχονται ότι είναι άπιστες.
Αυτο μαλιστα, σωστος ο παικτηςΤο νήμα έπρεπε να λέγεται 2 στις 10 δεν παραδέχονται ότι είναι άπιστες.
Mην τρελαίνεσαι...οι συναγωνιστές περιγράψανε εμπειρίες από εκείνες τις καλές μέρες όπου τα σκυλιά τα έδεναν με λουκάνικα.αυτο το οτι ειστε ολοι εδω στο μπου και λετε οτι γαματε με ξεπερναει αμα βρε τυποι ειχατε ζωη με γκομενες εξω θα μπαινατε εστω και για λιγο εδω?οχι με τιποτα,δλδ μη λεμε μαλακιες ολοι να το παιζουμε γαμηκουλες,οσοι ειναι στο μπου ειναι γιατι δε γαμανε ελληνιδες ξεκαθαρο αυτο,μονο σε καμια πουτανα πανε.
Οι Σέρρες είναι ειδική περίπτωση λόγω του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.( όπου βέβαια εκεί πρόσβαση έχουν κατά κύριο λόγο ηθοποιοί) και λόγω αυξημένου φοιτητικού πληθυσμού.Και ο μύστης που με ρώτησε είδα λίγο τα μυνήματα του νέος μύστης είναι ...και είναι από Θεσσαλονίκη....εκεί φίλε ακόμα ποιο εύκολα τα πράγματα....όλες οι φοιτήτριες μαζεμένες.....και κοντά οι Σέρρες το Κιλκίς και η Βέροια....έχουν ιστορικό αυτές οι πόλεις....φτάνει να το κυνηγάς το θέμα
Από τις γυναίκες που έχω γνωρίσει από αυτές τις πόλεις...και δεν είναι λίγες αυτό είναι το κρητιριο μου ...τι άλλο?Θα το εκτιμούσα αν ο εκλεκτός συναγωνιστής @aiolosanemos50 μας έλεγε πως πληροφορήθηκε ότι έχουν ιστορικό και καλή παράδοση η Βέροια και το Κιλκίς...
Εμείς φίλε μύστη είμαστε λίγο αλήτες πάντωςεμενα γενικα με αποδεχονται σε παρεες καλα παιδια και οχι οιι αλητες με τη αυτοπεποιθηση που γαμανε,οποτε οπως καταλαβαινεις εμενα αυτοι οι ανεγκεφαλοι δε με εγκρινουν για παρεα γιαυτο και δε ελπιζω οτι θα βρω ποτε να γαμησω εκτος μπουρδελου,γιατι με αποδεχονται μονο κατι σα εμενα στο στιλ και οχι αυτοι με τη αυτοπεποιθηση που γαμανε και ειναι μεσα στα κολπα,δε πειραζει εχω συμβιβαστει με τα μπουρδελα ας μη κανω ποτε εκτος αφου οι μαγκες που ειναι χωμενοι στις ελληνιδες δε με αποδεχονται να με κανουν παρεα και οι ελληνιδες ειναι βλαμμενες και γαμιουνται μονο απο κυκλο και οχι σε αγνωστο φλερτ,αυτα τα χαλια μονο στη ελλαδα,στο εξωτερικο ουτε καν χρειαζεται να εχεις κυκλο καταφερτζηδων για να γαμησεις,εκει το αγνωστο φλερτ μια χαρα ευνοειται και οχι μονο το αγνωστο φλερτ εκει σου μιλαει η αλλη στη ψυχρα,οχι σα εδω που η καθε ελλεηνιδα εχει το στερεοτυπο οι αντρες κανουν το πρωτο βημα λες και ζουμε ακομα στο 1920.
ειχα γνωρισει καποτε σε καποια πολη εκει γυρω εναν ιερεα ο οποιος γουσταρε να του πηδανε την παπαδια κι αυτος να παιρνει ματι....δεν θελω να γραψω περισσοτερα ουτε ξερω τι εχει απογινει ο εν λογωΘα το εκτιμούσα αν ο εκλεκτός συναγωνιστής @aiolosanemos50 μας έλεγε πως πληροφορήθηκε ότι έχουν ιστορικό και καλή παράδοση η Βέροια και το Κιλκίς...
Θα το εκτιμούσα αν ο εκλεκτός συναγωνιστής @aiolosanemos50 μας έλεγε πως πληροφορήθηκε ότι έχουν ιστορικό και καλή παράδοση η Βέροια και το Κιλκίς...
Κι αν δεν ειναι ακομα θα γινουν.Βασικά όλες είναι άπιστες
Κι αν δεν ειναι ακομα θα γινουν.
Ελπίζω τουλάχιστον να βλέποταν η παπαδιά γιατί έχω υπόψιν τουλάχιστον δύο που είναι εκπληκτικές!ειχα γνωρισει καποτε σε καποια πολη εκει γυρω εναν ιερεα ο οποιος γουσταρε να του πηδανε την παπαδια κι αυτος να παιρνει ματι....δεν θελω να γραψω περισσοτερα ουτε ξερω τι εχει απογινει ο εν λογω
Να τους δωσουμε τον αριθμο μας τοτεΌλες με ένα κινητό ψάχνουν για γκόμενο
Έτσι....γενίκευση μιας μεμονωμένης περίπτωσης.Γιατί μπορεί κάποτε να του μίλησε κάποια Βεροιώτισα ή Κιλκισιώτισα,και να νομίζει ότι όλες είναι ανοιχτές
Έλα ρε δεν κατάλαβες?Θα το εκτιμούσα αν ο εκλεκτός συναγωνιστής @aiolosanemos50 μας έλεγε πως πληροφορήθηκε ότι έχουν ιστορικό και καλή παράδοση η Βέροια και το Κιλκίς...
Να τους δωσουμε τον αριθμο μας τοτε
Όλες με ένα κινητό ψάχνουν για γκόμενο
Μη σου πω το χρησιμοποιούν και σαν δονητήΌλες μ'ένα κινητό,αλλά ΔΕΝ ψάχνουν γκόμενο
σωματακι πολυ καλο η φατσα δεν ελεγε και πολλα.Πηγαινουν πολλα χρονια ομως ...εποχη Γιαννας Αγγελοπουλου....Ελπίζω τουλάχιστον να βλέποταν η παπαδιά γιατί έχω υπόψιν τουλάχιστον δύο που είναι εκπληκτικές!
Στην γύρω περιοχή Θεσσαλονίκη.... Σέρρες και Κιλκίς ειμουν σε καλή ηλικία τουλάχιστον 1.5 χρόνο ...έκανα διάφορα...και στην Αθήνα ......Σέρρες Κιλκίς κοπέλες φοιτήτριες πάλι έχω δείγμα ....άλλοι μπορούν να πουν για άλλες περιοχές....εγώ αυτές ξέρω πολύ καλάΓιατί μπορεί κάποτε να του μίλησε κάποια Βεροιώτισα ή Κιλκισιώτισα,και να νομίζει ότι όλες είναι ανοιχτές