Νέα

Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες είναι άπιστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Don Frantcesco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
αυτο το οτι ειστε ολοι εδω στο μπου και λετε οτι γαματε με ξεπερναει αμα βρε τυποι ειχατε ζωη με γκομενες εξω θα μπαινατε εστω και για λιγο εδω?οχι με τιποτα,δλδ μη λεμε μαλακιες ολοι να το παιζουμε γαμηκουλες,οσοι ειναι στο μπου ειναι γιατι δε γαμανε ελληνιδες ξεκαθαρο αυτο,μονο σε καμια πουτανα πανε.
Mην τρελαίνεσαι...οι συναγωνιστές περιγράψανε εμπειρίες από εκείνες τις καλές μέρες όπου τα σκυλιά τα έδεναν με λουκάνικα.
Προφανώς η συνέχεια ήταν διαφορετική για πόλους λόγους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
Και ο μύστης που με ρώτησε είδα λίγο τα μυνήματα του νέος μύστης είναι ...και είναι από Θεσσαλονίκη....εκεί φίλε ακόμα ποιο εύκολα τα πράγματα....όλες οι φοιτήτριες μαζεμένες.....και κοντά οι Σέρρες το Κιλκίς και η Βέροια....έχουν ιστορικό αυτές οι πόλεις....φτάνει να το κυνηγάς το θέμα
Οι Σέρρες είναι ειδική περίπτωση λόγω του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.( όπου βέβαια εκεί πρόσβαση έχουν κατά κύριο λόγο ηθοποιοί) και λόγω αυξημένου φοιτητικού πληθυσμού.
Όμως Κιλκίς και Βεροια δεν ήξερα ότι έχουν παραδοση...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
Θα το εκτιμούσα αν ο εκλεκτός συναγωνιστής @aiolosanemos50 μας έλεγε πως πληροφορήθηκε ότι έχουν ιστορικό και καλή παράδοση η Βέροια και το Κιλκίς...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Θα το εκτιμούσα αν ο εκλεκτός συναγωνιστής @aiolosanemos50 μας έλεγε πως πληροφορήθηκε ότι έχουν ιστορικό και καλή παράδοση η Βέροια και το Κιλκίς...
Από τις γυναίκες που έχω γνωρίσει από αυτές τις πόλεις...και δεν είναι λίγες αυτό είναι το κρητιριο μου ...τι άλλο?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
εμενα γενικα με αποδεχονται σε παρεες καλα παιδια και οχι οιι αλητες με τη αυτοπεποιθηση που γαμανε,οποτε οπως καταλαβαινεις εμενα αυτοι οι ανεγκεφαλοι δε με εγκρινουν για παρεα γιαυτο και δε ελπιζω οτι θα βρω ποτε να γαμησω εκτος μπουρδελου,γιατι με αποδεχονται μονο κατι σα εμενα στο στιλ και οχι αυτοι με τη αυτοπεποιθηση που γαμανε και ειναι μεσα στα κολπα,δε πειραζει εχω συμβιβαστει με τα μπουρδελα ας μη κανω ποτε εκτος αφου οι μαγκες που ειναι χωμενοι στις ελληνιδες δε με αποδεχονται να με κανουν παρεα και οι ελληνιδες ειναι βλαμμενες και γαμιουνται μονο απο κυκλο και οχι σε αγνωστο φλερτ,αυτα τα χαλια μονο στη ελλαδα,στο εξωτερικο ουτε καν χρειαζεται να εχεις κυκλο καταφερτζηδων για να γαμησεις,εκει το αγνωστο φλερτ μια χαρα ευνοειται και οχι μονο το αγνωστο φλερτ εκει σου μιλαει η αλλη στη ψυχρα,οχι σα εδω που η καθε ελλεηνιδα εχει το στερεοτυπο οι αντρες κανουν το πρωτο βημα λες και ζουμε ακομα στο 1920.
Εμείς φίλε μύστη είμαστε λίγο αλήτες πάντως

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
ειχα γνωρισει καποτε σε καποια πολη εκει γυρω εναν ιερεα ο οποιος γουσταρε να του πηδανε την παπαδια κι αυτος να παιρνει ματι....δεν θελω να γραψω περισσοτερα ουτε ξερω τι εχει απογινει ο εν λογω

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Βασικά όλες είναι άπιστες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.728
Πόντοι
3.656

Γιατί μπορεί κάποτε να του μίλησε κάποια Βεροιώτισα ή Κιλκισιώτισα,και να νομίζει ότι όλες είναι ανοιχτές

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
ειχα γνωρισει καποτε σε καποια πολη εκει γυρω εναν ιερεα ο οποιος γουσταρε να του πηδανε την παπαδια κι αυτος να παιρνει ματι....δεν θελω να γραψω περισσοτερα ουτε ξερω τι εχει απογινει ο εν λογω
Ελπίζω τουλάχιστον να βλέποταν η παπαδιά γιατί έχω υπόψιν τουλάχιστον δύο που είναι εκπληκτικές!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
Γιατί μπορεί κάποτε να του μίλησε κάποια Βεροιώτισα ή Κιλκισιώτισα,και να νομίζει ότι όλες είναι ανοιχτές
Έτσι....γενίκευση μιας μεμονωμένης περίπτωσης.
Όλα ,πάντα, είναι θέμα κύκλου και ΣΩΣΤΩΝ γνωριμιών...άλλη μια δικαίωση σου!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Έλα ρε δεν κατάλαβες?
Δεν εννοεί εκεί...
Εννοεί ότι τις γνώρισε εκτός έδρας τους.
Εκεί ανοίγονται και πιθανώς να :pipa1:...

Αν πάς στο κατσικοχώρι του Κιλκίς το παίζουν όλες παρθενόπες....
Βέροια ελαφρώς καλύτερα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Όλες μ'ένα κινητό,αλλά ΔΕΝ ψάχνουν γκόμενο
Μη σου πω το χρησιμοποιούν και σαν δονητή
bacaliaros-masterchefgr.gif

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Ελπίζω τουλάχιστον να βλέποταν η παπαδιά γιατί έχω υπόψιν τουλάχιστον δύο που είναι εκπληκτικές!
σωματακι πολυ καλο η φατσα δεν ελεγε και πολλα.Πηγαινουν πολλα χρονια ομως ...εποχη Γιαννας Αγγελοπουλου....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Στην γύρω περιοχή Θεσσαλονίκη.... Σέρρες και Κιλκίς ειμουν σε καλή ηλικία τουλάχιστον 1.5 χρόνο ...έκανα διάφορα...και στην Αθήνα ......Σέρρες Κιλκίς κοπέλες φοιτήτριες πάλι έχω δείγμα ....άλλοι μπορούν να πουν για άλλες περιοχές....εγώ αυτές ξέρω πολύ καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom