pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 3.556
Σταμάτα ρε τίγρη ... νιάου ... θα δουν τσκληρά ρσενικά τα ελλεηνίδικα μουνέτα και θα απατάνε οι 10/10Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Ο Τίγρης της Μπόκα.
Σταμάτα ρε τίγρη ... νιάου ... θα δουν τσκληρά ρσενικά τα ελλεηνίδικα μουνέτα και θα απατάνε οι 10/10Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Ο Τίγρης της Μπόκα.
Επειδή δεν γουστάρω ξανθιές γενικά, αυτές που αναφέρομαι εγώ ήταν οι περισσότερες Πόντιες. Καθαρές, χωρίς Ρώσικες προσμίξεις ευτυχώς.Σε όλους τους νομούς εδώ πάνω είναι το ίδιο,οι πιο ωραίες είναι οι ντόπιες (δηλαδή λεπτές,καστανοξανθες και κάποιες γαλανομάτες).Αν είναι πόντιες, ασ'τα να πάνε.Μονο αν έχουν καμια μάνα Ρωσίδα θα βγουν ωραίες.
Που να δουν τον Σαντ μαν τύπε (αν βγει από τη κωριο)Σταμάτα ρε τίγρη ... νιάου ... θα δουν τσκληρά ρσενικά τα ελλεηνίδικα μουνέτα και θα απατάνε οι 10/10
Τυπε ξέρω φίλους γαυρους που λερώνανε σώβρακο μόλις πήγαινε η μπάλα στα πόδια του Χουάν....Σταμάτα ρε τίγρη ... νιάου ... θα δουν τσκληρά ρσενικά τα ελλεηνίδικα μουνέτα και θα απατάνε οι 10/10
Γιατί τύπε ? την κλώτσαγε με το 3ο και μαγευόντουσαν οι γαύροι ?Τυπε ξέρω φίλους γαυρους που λερώνανε σώβρακο μόλις πήγαινε η μπάλα στα πόδια του Χουάν....
Τον Σαντ τον κοιτάνε και από το κινητό ... απλώς δεν κάνουν accept requestΠου να δουν τον Σαντ μαν τύπε (αν βγει από τη κωριο)
Επειδή δεν γουστάρω ξανθιές γενικά, αυτές που αναφέρομαι εγώ ήταν οι περισσότερες Πόντιες. Καθαρές, χωρίς Ρώσικες προσμίξεις ευτυχώς.
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! Εγώ στην ηλικία σου είχα γκόμενα Αγγλίδα call girl που έπαιρνε 150 λίρες την ώρα για να γαμηθεί
Ακριβώς αυτές μου αρέσουν και με αυτές ασχολούμαι μόνο!!Χωρίς ρωσικές προσμίξεις είναι κοντές και χοντροκώλες
Αν αυτές σ'αρέσουν,οκ.
Απλουστεύεις. Προσωπικά γάμαγα και πουτάνες και γκόμενες και νέος. Πουτάνες , δεν γαμάνε μόνο για το καθημερινό γαμήσι, γαμάνε και για τεράστια ποικιλία ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΜΟΥΝΙΑ. Στα 20 και αυτοί που γαμάνε , αν δεν γάμαγαν πουτάνες , πιθανόν να είχαν γαμήσει 5-6-17 γκόμενες. Με πουτάνες, φτάνουν το νούμερο στις 100-500-1000 .μου αρκει που οι ανθρωποι 18-35 γιατι γιαυτους ισχιει οχι για τους 50αρηδες(διοτι πριν 20 χρονια που οι 50αρηδες ηταν 30 δε υπηρχε το μπου αρα μπορει και να γαμαγαν),οσοι νεοι λοιπον εχουν λογαριασμο εδω αντι να εχουν γκομενες εξω(γιατι δε εχουν γκομενες συγουρο αυτο),αν ειχαν δε θα μπαιναν εδω,τα λεω αυτα με αποδειξεις ειχα γνωστους απο εδω που μιλαγαμε και βρηκα γκομενα και μετα δε μπαιναν καν εδω,ετσι ειναι αμα εχεις γκομενες δε μπαινεις να καυλαντισεις με τους μαπες του μπου.
Και ποιος είναι εναλλακτικός?....όπως λέμε σκυλαδικα και έντεχνη μουσική....χαχαχα και όταν πάνε καμμία φορά αυτοί πού ακούν έντεχνη μουσική....ξεσαλωνουν...και καυλωνουν φουλ με τις λαϊκές γκόμενεςεεε ναι τετοιους θελουν κατι γκομενες ανωριμες οχι σοβαρες και επισης αυτοι που εχουν τα κονε αλητεια σα αυτους αποδεχονται σε παρεες,εγω δε ειμαι ετσι εμενα παντα με αποδεχονται εναλακτικοι και απλοι ανθρωποι οι οποιοι αυτοι οπως καταλαβαινεις δε ειχαν τα κονε.
ειναι μια μεγαλη αδερφαρα ο wolfman, γι αυτο μας τη μαπινει ετσι, επειδη εμεις γαμαμε και εκεινος ουτε γαμια δε μπορει να βρει! Ουστ παλιοπουστρα @Wolfman42 που εχεις και 3 προφιλ παλιοαδερφη
Ωραίος πούστης ο ένας, ξανθός μπινές ο άλλος! Είσαστε και οι δύο από αυτούς που πληρώνουν με τα λεφτά του μπαμπά για να γαμάνε με την όπισθεν και να γλύφουν τα χύσια των άλλων. Σας έχουν κάνει τον κώλο πηγάδι και ονειρευόσαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο ότι είσαστε άντρες. Ο ένας φοβάται να πει ότι είναι πούστης και αυτοαποκαλείται εναλλακτικός ενώ ο άλλος κάθεται μέρα νύχτα πάνω σε μια πούτσα και νομίζει ότι είναι δικιά του!καταρχιν στο στουντιο τη ελειψα που τα πακια εκει δε πανε δευτερον εσυ λυσας για πακια και αφρικανους οχι εγω,εγω θελω μονο γυναικες,αι τραβα τωρα κοπελιτσα μου για υπνο να ονειρευτεις οτι σε πανε πιπα κωλο 2 πακια και σου δινουν τη χαρα που θελεις.
δε νομιζω να σου δωσαμε δικαιωματα οτι ειμαστε πουστηδες οτι εγω ουτε ο ξανθος πουτσαρας αντιθετα εσυ εχεις δωσει τα χιλια 2 δικαιωματα που υποστηριζεις τους σκουρους οτι ειναι σουπερ γαμιαδες ενω οι ελληνες δε γαμαει κανεις,εμεις σου εχουμε πει και οι 2 οτι γαμαμε εγω σε μπουρδελα και ο ξανθος πουτσαρας ελληνιδες,εμεις απο την αρχη εχουμε πει τα θελω μας και αυτα τα θελω ειναι μονο οι γυναικες,εσυ τρελενεσαι για τους σκουρους και λες οτι οι ιεροδουλες και οι ελληνιδες τρελαινονται γιαυτους και πανε μονο με αυτους,και ενας αλλος παλια ελεγε οι πουτανες τρελαινονται για τους σκουρους γιατι μυριζει το δερμα τους ευκολα γιατι ειναι σκουρο και αυτη η βρωμα τις καυλωνει και τους θεωρουν σεξυ αρσενικα,μιλαμε το μπου ειναι τιγκα στους σκουρολαγνους,με το ζορι δλδ να δεχθουμε τη ηλιθια νοοτροπια σας?δε προκειται να συμφωνησουμε φιλε ουτε εγω ουτε ο ξανθος πουτσαρας και αλλοι σαν εμας,και ενας χαζος καταλαβαινει οτι εισαι εσυ ο γκει στη υποθεση ενω εγω και ο ξανθος πουτσαρας οχι.Ωραίος πούστης ο ένας, ξανθός μπινές ο άλλος! Είσαστε και οι δύο από αυτούς που πληρώνουν με τα λεφτά του μπαμπά για να γαμάνε με την όπισθεν και να γλύφουν τα χύσια των άλλων. Σας έχουν κάνει τον κώλο πηγάδι και ονειρευόσαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο ότι είσαστε άντρες. Ο ένας φοβάται να πει ότι είναι πούστης και αυτοαποκαλείται εναλλακτικός ενώ ο άλλος κάθεται μέρα νύχτα πάνω σε μια πούτσα και νομίζει ότι είναι δικιά του!
εναλακτικος σημαινει απλος στο στιλ μη μοντερνος,οποτε οπως καταλαβαινεις οι συνομιλικοι μου που πανε ολοι με τη μαζα και ειναι μοντερνοι πολυ δε με θελουν για παρεα μονο κατι εναλακτικοι σα και μενα με αποδεχονται,αλλα αυτοι που με αποδεχονται δε ειναι των κλαμπ και οπως καταλαβαινεις στο κλαμπα πανε με παρεα δε μπορω να παω μονος μου.Και ποιος είναι εναλλακτικός?....όπως λέμε σκυλαδικα και έντεχνη μουσική....χαχαχα και όταν πάνε καμμία φορά αυτοί πού ακούν έντεχνη μουσική....ξεσαλωνουν...και καυλωνουν φουλ με τις λαϊκές γκόμενες
δεκτα αυτα που λες ομως για να εχουν λογαριασμο εδω νεοι 18-35 αντι να εχουν γκομενες εξω και να μη ασχολουνται με τα ναυαγια του μπου αυτο αποδεικνυει πολλα,οι 50αρηδες που τοτε δε υπηρχε το μπου να τους πιστεψω οτι γαμαγανε αλλα οσοι νεοι ειναι εδω 18-35 ειναι γιατι εχουν αποτυχει στις γκομενες εξω και η ζωη τους ειναι ιεροδουλες,το μπουρδελοσαιτ αυτο εδω,κανας φιλος για παρεα μεχρι εκει,στα λεω αυτα με αποδειξεις,οσους νεους ξερω απο το μπου ολοι μου λεγαν δε εχω φιλησει ουτε στο στομα παω σε πουτανες μονο και οσοι βρηκαν γκομενα μετα το παρατησαν το μπου τους εστελνα μυνημα και δε μπαιναν καν να απαντησουν.Απλουστεύεις. Προσωπικά γάμαγα και πουτάνες και γκόμενες και νέος. Πουτάνες , δεν γαμάνε μόνο για το καθημερινό γαμήσι, γαμάνε και για τεράστια ποικιλία ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΜΟΥΝΙΑ. Στα 20 και αυτοί που γαμάνε , αν δεν γάμαγαν πουτάνες , πιθανόν να είχαν γαμήσει 5-6-17 γκόμενες. Με πουτάνες, φτάνουν το νούμερο στις 100-500-1000 .
Γιατί να μείνει κάποιος στις 5-10-15-25-Χ με Χ<100 , όταν μπορεί το Χ να το κάνει μεγαλύτερο του 500 ή του 1000 ;;;
Μόνο αν δεν έχει λεφτά ή αν είναι κότα, υποχόνδριος , αρρωστοφοβικός κτλ ή αν ζει σε νησί όπως σώγαμπροι σερβιτόροι ......
Έχω πάει εγώ σε κλαμπ μπαρ μόνος μου πολλές φορές ...σε μπαράκια και αρκετά γνωστά στην Αθήνα και σε μπαράκια σε γειτονιές της Αθήνας ...και πάντα ο πρώτος στόχος η μπαργουμαν.... οποίος μένει μέχρι το κλείσιμο του μαγαζιού κερδίζει....νόμος της νύχταςεναλακτικος σημαινει απλος στο στιλ μη μοντερνος,οποτε οπως καταλαβαινεις οι συνομιλικοι μου που πανε ολοι με τη μαζα και ειναι μοντερνοι πολυ δε με θελουν για παρεα μονο κατι εναλακτικοι σα και μενα με αποδεχονται,αλλα αυτοι που με αποδεχονται δε ειναι των κλαμπ και οπως καταλαβαινεις στο κλαμπα πανε με παρεα δε μπορω να παω μονος μου.
νοιωθω αβολα να παω μονος μου φιλε συνηθως με παρεες πανε εκει.Έχω πάει εγώ σε κλαμπ μπαρ μόνος μου πολλές φορές ...σε μπαράκια και αρκετά γνωστά στην Αθήνα και σε μπαράκια σε γειτονιές της Αθήνας ...και πάντα ο πρώτος στόχος η μπαργουμαν.... οποίος μένει μέχρι το κλείσιμο του μαγαζιού κερδίζει....νόμος της νύχτας
Πάντα μόνος και πάντα αργά!!Έχω πάει εγώ σε κλαμπ μπαρ μόνος μου πολλές φορές ...σε μπαράκια και αρκετά γνωστά στην Αθήνα και σε μπαράκια σε γειτονιές της Αθήνας ...και πάντα ο πρώτος στόχος η μπαργουμαν.... οποίος μένει μέχρι το κλείσιμο του μαγαζιού κερδίζει....νόμος της νύχτας
Ευχαριστούμε,καλή όρεξη!!!Ακριβώς αυτές μου αρέσουν και με αυτές ασχολούμαι μόνο!!
Τις κρυόκωλες ξανθές Σλάβες να τις χαρείτε οι υπόλοιποι , χάρισμα σας!!
Αδελφε διαβασα τα ποστ σου και σε πολλα εχεις δικιο. Η μονη ενσταση ειναι οτι οι 35αρες συνηθως θελουν λιγο μεγαλυτερους. Βαλε περιπου 43 για το στατους . Οποτε κανε λιγο υπομονη και ασε τα υπολοιπα κοροϊδα της ηλικιας σου που εχουν βαρεθει να γαμανε, αφουδεκτα αυτα που λες ομως για να εχουν λογαριασμο εδω νεοι 18-35 αντι να εχουν γκομενες εξω και να μη ασχολουνται με τα ναυαγια του μπου αυτο αποδεικνυει πολλα,οι 50αρηδες που τοτε δε υπηρχε το μπου να τους πιστεψω οτι γαμαγανε αλλα οσοι νεοι ειναι εδω 18-35 ειναι γιατι εχουν αποτυχει στις γκομενες εξω και η ζωη τους ειναι ιεροδουλες,το μπουρδελοσαιτ αυτο εδω,κανας φιλος για παρεα μεχρι εκει,στα λεω αυτα με αποδειξεις,οσους νεους ξερω απο το μπου ολοι μου λεγαν δε εχω φιλησει ουτε στο στομα παω σε πουτανες μονο και οσοι βρηκαν γκομενα μετα το παρατησαν το μπου τους εστελνα μυνημα και δε μπαιναν καν να απαντησουν.