Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ο Τεντογλου φοβερός!Αλλου το ποσταρα, αλλου το σχολιασες;
Χαχαχα!
Ο Τεντογλου φοβερός!Αλλου το ποσταρα, αλλου το σχολιασες;
Χαχαχα!
Σταμάτα! Έχω να φάω τρολάρισμα αύριο από μια ψυχή...Πωπω...πες τα Δάσκαλε!
Δάσκαλε δώσε πόνο!Σταμάτα! Έχω να φάω τρολάρισμα αύριο από μια ψυχή...
σε πληροφορω εχω παει στο 50ευρω και μου εκανε εξτραδακια ιεροδουλη δλδ ελευθερο στοματικο και γλωσοφιλια και της εγλειψα και τις πατουσες,ενταξει τωρα ?ή ακομα ανμφιβαλεις?με μενα οι ιεροδουλες χαιρονται γαμησι
Και σου έχω πει, μην ψαρώνεις!Εριξε δολωμα;
Γαμωτο. Χαχαχα!
Γιατί, ποιος άντρας δεν θα χαιρόταν;Έδωσες στην πουτάνα 50 ευρώ για να της γλύψεις τις πατούσες! Ποιά γυναίκα δεν θα χαιρόταν για αυτό;
Και σου έχω πει, μην ψαρώνεις!
Ρέγγα να ακούς τον δάσκαλο!Και σου έχω πει, μην ψαρώνεις!
Λυπήσου με, ανάλγητε!!Ρέγγα να ακούς τον δάσκαλο!
Πράγματι καλή φάση!Γιατί, ποιος άντρας δεν θα χαιρόταν;
Δάσκαλε ήρθε η ώρα να μιλήσεις!Λυπήσου με, ανάλγητε!!
Ρέγγα να ακούς τον δάσκαλο!
δε αφηνουν ολες ποδολαγνεια τι βλακειες λες?απλα αυτη με γουσταρε και με αφησε,και δε λεω ψεματα οταν εβγαλα τη καποτα η καποτα ειχε υγρα της πανω αρα η τυπισα οντως της αρεσωΈδωσες στην πουτάνα 50 ευρώ για να της γλύψεις τις πατούσες! Ποιά γυναίκα δεν θα χαιρόταν για αυτό;
Μανιφέστο!Λυπήσου με, ανάλγητε!!
οχι τυπε
το μπου ειναι διαδικτυακος χωρος συγκεντρωσης Σ.Π.Υ.Ψ.Ε
Σεξυ ,Παμπλουτοι,Υπεργοητευτικοι,Ψωλαραδες Ελληνες
δεν το χεις πιαει καλα το εργο
δυστιχως οι ελληνιδες σε αυτες τις κατηγοριες ειναι νεαρες φλωρογκομενες που θελουν μαλακες μουσατους ή 30αρες που θα πανε με καποιον μονο αν εχει τσεπη,οσο και αν ακουγεται λυπηρο οι ελληνιδες οι νεες δε κοιτανε τσεπη κοιτανε ομως να εισαι αδερφη και οι μεγαλες δε κοιτανε να εισαι αδερφη αλλα αντρας αλλα να εχεις τσεπη ή αν οχι τσεπη δουλεια σταθερη αλλιως αντιο.Χωρισμένες , παντρεμένες , δεσμευμένες , ευκατάστατες , γεροντοκόρες ποιος λες να τις πηδάει ;;;
Οι δυο υποκατηγορίες που διάλεξες ως κριτήριο είναι εν τω μεταξύ και οι χειρότερες. Μαλακισμένες 20χρονες ποζερούδες/μητούδες/φεμιχαζές που δεν δεν ξέρουν ούτε πίπα να πάρουν και 30ρες απελπισμένες για γαμπρό που προφανώς και κοιτάνε πορτοφόλι για να υπολογίσουν τη διατροφή που θα πάρουν. Για ποιο λόγο να ασχοληθείς ;
Ε και? Τι έγινε?δε αφηνουν ολες ποδολαγνεια τι βλακειες λες?απλα αυτη με γουσταρε και με αφησε,και δε λεω ψεματα οταν εβγαλα τη καποτα η καποτα ειχε υγρα της πανω αρα η τυπισα οντως της αρεσω
αλφα αρσενικο ειναι το αρσενικο που δε παει με τη μαζα δλδ δε ειναι μαλακομοντερνος με τατουαζ μουσια και αλητεια,ειναι ο κλασσικος χαμηλων τονων τζεντλεμαν με οχι πολυ αυτοπεποιθηση.Ποιος είναι άλφα μύστη με τι κρητιρια....με τα δικά σου με τα δικά μου με τα γούστα που είσαι χουν οι γκόμενες ....να ξέρεις εάν έχεις αυτοπεποίθηση είσαι άλφα αυτό μετρά... τίποτα άλλο ....δεν υπάρχει ωραίος άντρας αλλά έξυπνος άντρας
Νοσφεράτου!Λυπήσου με, ανάλγητε!!