Εγώ ξέρω κάποιους.λιγοι εχουν μεινει σωστοι αρσενικοι σε κρεβατι κ τροπους … μεγαλη συζητηση τωρα για εδω μεσα …
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες είναι άπιστες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Don Frantcesco
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 721
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.171
- Πόντοι
- 3.656
Κάπως έτσι.... Απλά οι εκτός είναι μετρημένοι στα δάχτυλα -τουλάχιστον στο Ελλαδιστάν για το οποίο μιλάμε - οι εντός πάλι...είναι το μισό φορουμ....
Είχα γράψει παλιά , ότι ήξερα εργάτη , προφανώς δεν ήταν .... λεφτάς .... ο οποίος γαμούσε περισσότερο από πολλούς κατόχους πόρσε που γνωρίζω.
Απλά το είχε το άτομο και είχε δουλέψει σε δημόσιες σχέσεις. Και βέβαια ποτέ δεν πήγαινε σε νυχτερινά μαγαζιά που ήταν άγνωστος,
όπως κάνουν άπειροι ηλίθιοι που ξοδεύουν τσάμπα χρήμα , χρόνο και προσπάθεια , χωρίς πιθανότητες επιτυχίας.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.569
- Πόντοι
- 2.306
Είχα γράψει παλιά , ότι ήξερα εργάτη , προφανώς δεν ήταν .... λεφτάς .... ο οποίος γαμούσε περισσότερο από πολλούς κατόχους πόρσε που γνωρίζω.
Απλά το είχε το άτομο και είχε δουλέψει σε δημόσιες σχέσεις. Και βέβαια ποτέ δεν πήγαινε σε νυχτερινά μαγαζιά που ήταν άγνωστος,
όπως κάνουν άπειροι ηλίθιοι που ξοδεύουν τσάμπα χρήμα , χρόνο και προσπάθεια , χωρίς πιθανότητες επιτυχίας.
Προσωπικά , το βρίσκω τραγικό οτι παίζει τόση κλάψα εκ μέρους κάποιων (αρκετών) αντρών στην εποχή που είναι πιο εύκολο από ποτέ να γαμήσεις. Είναι αδιανόητο να θες να γαμήσεις και να μη βρεις. Οκ, αν δεν έχεις το πακέτο δε θα γαμήσεις το 9ρι ή το 8ρι αλλά έστω το 6ρι ή το 5ρι θα το γαμήσεις. Και σχετικά εύκολα εως πολύ εύκολα.
Από εκει και πέρα , ναι , υπάρχουν στρατηγικές που αυξάνουν την επιτυχία όπως αυτή που περιγράφεις. Αλλοι το χουν εμφυτο , άλλοι μαθαίνουν με την εμπειρία. Αλλά σε κάθε περίπτωση μετά απο μια ηλικία δεν υπάρχει δικαιολογία ρε φιλε.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.171
- Πόντοι
- 3.656
Σήμερα, συμφωνώ ότι είναι λιγότερο δύσκολο , από παλιά. Πιστεύω ακράδαντα, ότι η χειρότερη εποχή , ήταν η δική μας νιότη, όσων είμαστε late 40s.Προσωπικά , το βρίσκω τραγικό οτι παίζει τόση κλάψα εκ μέρους κάποιων (αρκετών) αντρών στην εποχή που είναι πιο εύκολο από ποτέ να γαμήσεις. Είναι αδιανόητο να θες να γαμήσεις και να μη βρεις.
Και πιο πριν και τώρα, είναι ευκολότερα από τότε. Αλλά σε γενικές γραμμές, θεωρώ την ελλάδα , δύσκολη χώρα , σε σχέση με τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο (δεν θα συγκρίνω με μέση ανατολή και ισλαμικές χώρες).
Πριν 20+++ .... είχα πάει καλοκαίρι για καμάκι σε κυκλαδονήσι ...... χαλάστηκα απίστευτα και έφυγα άρον άρον .
72 ώρες μετά, ήμουν στην ίμπιζα. Απίστευτα ευκολότερο , απίστευτα περισσότερες γκόμενες, απίστευτα καλύτερες γκόμενες, καθόλου ανταγωνισμός και σπασαρχίδι από εγχώριους κατσικογάμηδες . Και το βασικότερο ; Το κόστος ανά μέρα, δεν ήταν μεγαλύτερο , αν εξαιρέσεις το ότι η μετάβαση εκεί κόστισε λίγο παραπάνω, λόγω απόστασης.
Το ίδιο συμβαίνει και με εσάς, λίγες γυναίκες είναι πραγματικά θηλυκά, σε όλα υπάρχει ισορροπία άλλωστε !
Ουπς! Γράψε λάθος!αγαπη μου δεν ειμαι γυναικα χεχε λογω του σωματοτυπου μου πολλα στρειτ με μπερδευουν κ γι αυτο επισης πανε κ μαζι μου χι χι
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Φαίνεται από την φωτογραφία της πλάτης που έχεις ..αγαπη μου δεν ειμαι γυναικα χεχε λογω του σωματοτυπου μου πολλα στρειτ με μπερδευουν κ γι αυτο επισης πανε κ μαζι μου χι χι
Ποια πλάτη; Αυτή είναι κωλάρα!Φαίνεται από την φωτογραφία της πλάτης που έχεις ..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Kolara για σκυλάκια κατοικίδια..Ποια πλάτη; Αυτή είναι κωλάρα!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Να τους ενημερώνεις .. δωστους μια ευκαιρία..αγαπη μου δεν ειμαι γυναικα χεχε λογω του σωματοτυπου μου πολλα στρειτ με μπερδευουν κ γι αυτο επισης πανε κ μαζι μου χι χι
Το λέει και το άρθρο 5Α του Συντάγματος : ο καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση!Να τους ενημερώνεις .. δωστους μια ευκαιρία..
Βζζζζζζζβββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Έτσι.. οι άλλοι ούτε βλέπουν απ' την γκ@βλ@ και τους παραπλανά..Το λέει και το άρθρο 5Α του Συντάγματος : ο καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση!
Βζζζζζζζβββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Η καύλα ουμπεραλες, φίλε μου!Έτσι.. οι άλλοι ούτε βλέπουν απ' την γκ@βλ@ και τους παραπλανά..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Θέλει πολύ προσοχή στην εποχή μας.. εύκολα μπορεί να μπερδευτεί κάνεις και να περάσει μια τρανς ή τραβεστί για ορίτζιναλ γυναίκα..Η καύλα ουμπεραλες, φίλε μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καύλα ουμπεραλες τι είναι? Μοντέλο της φολκσβαγκεν?Η καύλα ουμπεραλες, φίλε μου!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Το φολκσβαγκεν Σιρόκο είναι ωραιότερο..Η καύλα ουμπεραλες, φίλε μου!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.768
- Πόντοι
- 3.656
Προσωπικά , το βρίσκω τραγικό οτι παίζει τόση κλάψα εκ μέρους κάποιων (αρκετών) αντρών στην εποχή που είναι πιο εύκολο από ποτέ να γαμήσεις. Είναι αδιανόητο να θες να γαμήσεις και να μη βρεις. Οκ, αν δεν έχεις το πακέτο δε θα γαμήσεις το 9ρι ή το 8ρι αλλά έστω το 6ρι ή το 5ρι θα το γαμήσεις. Και σχετικά εύκολα εως πολύ εύκολα.
Καθόλου εύκολα δεν είναι.
Και το 6αρι και το 5αρι,και το 4αρι και το 3αρι,με τα κωλοσοσιαλ έχουν στρατιές υποψήφιων γαμιάδων.Πέρα απ'τους αγάμητους φίλους/γνωστούς/συναδέλφους/συμφοιτητές τους,που κι αυτοί θέλουν να τις γαμήσουν.
Εύκολο είναι μόνο για όσους κάνουν επαγγέλματα-μουνομαγνήτη ή έχουν τίποτα σουπερ προφιλ στα σόσιαλ.Για όλους τους άλλους,καθόλου εύκολα δεν είναι.Όλοι αυτοί είναι αναγκασμένοι να χωθούν σε παρέες για να βρουν ακόμα και το 5αρι-6αρι.
Ίσως αλλά δεν πολυκυκλοφόρησεΤο φολκσβαγκεν Σιρόκο είναι ωραιότερο..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Η δική μου άποψη: καλύτερα να μην κάνει κάποιος σεξ παρά να κάνει σεξ με κοπέλες που δε γουστάρει πολύ..( τα so called 5αρια, 4αρια κλπ..)Καθόλου εύκολα δεν είναι.
Και το 6αρι και το 5αρι,και το 4αρι και το 3αρι,με τα κωλοσοσιαλ έχουν στρατιές υποψήφιων γαμιάδων.Πέρα απ'τους αγάμητους φίλους/γνωστούς/συναδέλφους/συμφοιτητές τους,που κι αυτοί θέλουν να τις γαμήσουν.
Εύκολο είναι μόνο για όσους κάνουν επαγγέλματα-μουνομαγνήτη ή έχουν τίποτα σουπερ προφιλ στα σόσιαλ.Για όλους τους άλλους,καθόλου εύκολα δεν είναι.Όλοι αυτοί είναι αναγκασμένοι να χωθούν σε παρέες για να βρουν ακόμα και το 5αρι-6αρι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι σεμνό και κυριλέ..Ίσως αλλά δεν πολυκυκλοφόρησε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.768
- Πόντοι
- 3.656
Η δική μου άποψη: καλύτερα να μην κάνει κάποιος σεξ παρά να κάνει σεξ με κοπέλες που δε γουστάρει πολύ..( τα so called 5αρια, 4αρια κλπ..)
Αν είναι κι αυτός 4αρι-5αρι,ας πάει
Αλλά αν είναι 7αρι-8αρι και πάει μ'αυτές...και τον σέρνουν κιόλας...σκατά στα μούτρα του
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Να πω ότι διαφωνώ με τις βαθμολογίες.. όλα αυτά είναι υποκειμενικά..
η ουσία είναι ότι το να κάνεις σεξ με γυναίκες που δε σου αρέσουν είναι λίγο βάρβαρο..
η ουσία είναι ότι το να κάνεις σεξ με γυναίκες που δε σου αρέσουν είναι λίγο βάρβαρο..
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.171
- Πόντοι
- 3.656
Ωστόσο όταν είμαστε νέοι , έχουμε ηλίθια γούστα.Να πω ότι διαφωνώ με τις βαθμολογίες.. όλα αυτά είναι υποκειμενικά..
Προσωπικά μετανιώνω για όσες με παρακάλαγαν νέο να τις γαμήσω και τις έκλασα βάρβαρα.
Με τα τωρινά μυαλά , θα τους έκανα το κωλάντερο κοκορέτσι .
Αν δεν είναι μπάζο και παρακαλάει , είναι μαλακία να μην τη γαμήσεις, επειδή έχεις φάει κόλλημα με άλλη ξεκωλιάρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 99K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις