Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
αχαχαχ πλακα εχεις οπως τα λεςΕσυ εισαι φιλοσοφος τυπε.....
Βγες απο δω και μπες σε κανα φορουμ διανοητων,φιλικα στο λεω
αχαχαχ πλακα εχεις οπως τα λεςΕσυ εισαι φιλοσοφος τυπε.....
Βγες απο δω και μπες σε κανα φορουμ διανοητων,φιλικα στο λεω
Βάλε και καμιά τελεία τύπε ,οι ελληνιδες ειναι ναυαγια που πανε μονο με το 20 τοις εκατο των αντρων και με το υπολοιπο 80 οχι,οποτε οι ελληνιδες ουτε αυτο το τιτλο δε καταλαμβανουν δηλαδη το ευκολες,ευκολες λεμε αυτες που πανε με το 80 τοις εκατο των αντρων και οχι με ενα 20,στις ελληνιδες δε ισχιει αυτο γιατι μονο με ενα 20 πανε,οι ελληνιδες ειναι πουτανες και ευκολες μονο με το 20 τοις εκατο και με το 80 ειναι δηθεν σεμνοτιφες και δυσκολες να το χεσω αυτο,ουτε ξερουν τι ειναι οι ελληνιδες το μονο συγουρο ειναι οτι καταλαμβανουν το τιτλο αχρηστες.
δε ξερω ποιοι τη εγραψαν και δε με νοιαζει κιολας αλλο ειναι το προβλημα των ελληνιδων,που ειναι ευκολες και πουτανες μονο με το 20 τοις εκατο των αντρων και στο 80 δηθεν σεμνοτηφες και δυσκολες,για τα πανηγυρια ειναι οι ελληνιδες τελος,οι ξενες ειναι μια χαρα που ειναι ευκολες στο 80 τοις εκατο των αντρων και δε ειναι μονο σε ενα 20.πιο απιστες απο τους αντρες δεν ειναι δε πιστευο την ερευνα … μισογυνηδες θα την εγραψαν χεχα
Όχι για σένα φίλε ....γενικά .το λέω ...λένε λένε λένε...αλλά δεν βλέπω να γράφουν εμπειρίες τουςγια μενα το λες αυτο καυλιαρη;! δε τη λεω καθολου κ σεβομαι ΟΛΑ τα αρσενικα που σπρωχνουν ;))) ειστε ανωτερα απο γυναικες κ gay κ το εννοω !!!!!
εγω ρε οσες βλεπω εξω ολες με κατι μαλακες κυκλοφορουν φλωροπουστες,μαλακομοντερνους με μουσια που μονο αντρες δε ειναι,που θα μου πεις οτι θες και τους αρσενικους μονο κατι μαλακοαδερφες θελετε φλωρουμπες τουλαχιστον αυτες που ειναι 18-25,οι 30 συν οντως θελουν τους αρσενικους αλλα αυτες δε πανε με καποιον αμα δε εχει πορτοφολι εχουν αυτη τη πετρια.Οποτε μια γυναικα της προκοπης δε υπαρχει,οι 18-25 θελουν τους φλωρους και οι μεγαλες θελουν αντρες αλλα πανε μονο με φραγκατους στους αφραγκους ουτε καλημερα και ας ειναι αρσενικοι σα αυτους που θελουν.εχει να κανει με το τι σου βγαζει ο αλλος .. που τα συζηταω με τις φιλες μου δεν ειμαστε κ πολυ ευχαριστημενοι με εσας… λιγοι εχουν μεινει σωστοι αρσενικοι σε κρεβατι κ τροπους … μεγαλη συζητηση τωρα για εδω μεσα …
εγω ρε οσες βλεπω εξω ολες με κατι μαλακες κυκλοφορουν φλωροπουστες,μαλακομοντερνους με μουσια που μονο αντρες δε ειναι,που θα μου πεις οτι θες και τους αρσενικους μονο κατι μαλακοαδερφες θελετε φλωρουμπες τουλαχιστον αυτες που ειναι 18-25,οι 30 συν οντως θελουν τους αρσενικους αλλα αυτες δε πανε με καποιον αμα δε εχει πορτοφολι εχουν αυτη τη πετρια.Οποτε μια γυναικα της προκοπης δε υπαρχει,οι 18-25 θελουν τους φλωρους και οι μεγαλες θελουν αντρες αλλα πανε μονο με φραγκατους στους αφραγκους ουτε καλημερα και ας ειναι αρσενικοι σα αυτους που θελουν.
και ομως οι γκομενες πια δε θελουν τους Αλφα αλλα τους γαμα,ειναι της μοδας οι μικρες 18-25 να θελουν τις αδερφες τωρα,οι μεγαλες παλι θελουν τους Αλφα αλλα αυτες εχουν τη πετρια με τα λεφτα και ακομα και ο αλλος να ειναι αλφα αμα δε εχει λεφτα η 30αρα δε θα παει μαζι του.Αρα οι "φλωροπουστες" γαμάνε ενώ τα αρσενικά τα άλφα τη βγάζουν με χειρογλύκανο και Μετάξι ; Κάτι δε μας λες καλά τύπε.
αρχιδια μια χαρα πηδανε ολοι,τις μικρες 18-25 τις πηδανε οι πουστοφλωροι και τις μεγαλες 30+ μονο οι φραγκατοι.μια χαρα πηδανε ολοι χεχε )
οι ελληνιδες ειναι ναυαγια που πανε μονο με το 20 τοις εκατο των αντρων και με το υπολοιπο 80 οχι,οποτε οι ελληνιδες ουτε αυτο το τιτλο δε καταλαμβανουν δηλαδη το ευκολες.Ευκολες λεμε αυτες που πανε με το 80 τοις εκατο των αντρων και οχι με ενα 20,στις ελληνιδες δε ισχιει αυτο γιατι μονο με ενα 20 πανε.Οι ελληνιδες ειναι πουτανες και ευκολες μονο με το 20 τοις εκατο και με το 80 ειναι δηθεν σεμνοτιφες και δυσκολες να το χεσω αυτο,ουτε ξερουν τι ειναι οι ελληνιδες το μονο συγουρο ειναι οτι καταλαμβανουν το τιτλο αχρηστες.
δε καταλαβα τιποτα απο οσα λες,κουταμαρες λες αλλα οκΜαθηματικα μετεξεταστέος. 80% + 80% οι άντρες ειμαστε 160% και οι γυναικες είναι μονο 20%+20% ισον 40%
αρα ο πληθυσμός είναι 200% βγάλε τους gay 80% τις λεσβιες 20% ρε ακριβώς τους πέτυχες!
αστεια το εγραψα βρε μη παρεξηγας αν βγαλεις ακρη με τις απιστες να μου γραψεις..... καποιες κοβουν καπιστρι παντως.....δε καταλαβα τιποτα απο οσα λες,κουταμαρες λες αλλα οκ
δε θα βγαλω το ξερω καθυστερημενες ειναι οι ελληνιδες τελος.αστεια το εγραψα βρε μη παρεξηγας αν βγαλεις ακρη με τις απιστες να μου γραψεις..... καποιες κοβουν καπιστρι παντως.....
Ποιος είναι άλφα μύστη με τι κρητιρια....με τα δικά σου με τα δικά μου με τα γούστα που είσαι χουν οι γκόμενες ....να ξέρεις εάν έχεις αυτοπεποίθηση είσαι άλφα αυτό μετρά... τίποτα άλλο ....δεν υπάρχει ωραίος άντρας αλλά έξυπνος άντραςκαι ομως οι γκομενες πια δε θελουν τους Αλφα αλλα τους γαμα,ειναι της μοδας οι μικρες 18-25 να θελουν τις αδερφες τωρα,οι μεγαλες παλι θελουν τους Αλφα αλλα αυτες εχουν τη πετρια με τα λεφτα και ακομα και ο αλλος να ειναι αλφα αμα δε εχει λεφτα η 30αρα δε θα παει μαζι του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αρχιδια μια χαρα πηδανε ολοι,τις μικρες 18-25 τις πηδανε οι πουστοφλωροι και τις μεγαλες 30+ μονο οι φραγκατοι.
και ομως οι γκομενες πια δε θελουν τους Αλφα αλλα τους γαμα,ειναι της μοδας οι μικρες 18-25 να θελουν τις αδερφες τωρα,οι μεγαλες παλι θελουν τους Αλφα αλλα αυτες εχουν τη πετρια με τα λεφτα και ακομα και ο αλλος να ειναι αλφα αμα δε εχει λεφτα η 30αρα δε θα παει μαζι του.
Είναι κάτι λεβέντες .... που το παίζουν πετυχημένοι λεφτάδες .... και σνομπάρουν όσους .... είναι .... φτωχοί ... (έτσι λένε οι λεφτάδες του κώλου) ....Χωρισμένες , παντρεμένες ποιος λες να τις πηδάει ;;;
Το ίδιο συμβαίνει και με εσάς, λίγες γυναίκες είναι πραγματικά θηλυκά, σε όλα υπάρχει ισορροπία άλλωστε !εχει να κανει με το τι σου βγαζει ο αλλος .. που τα συζηταω με τις φιλες μου δεν ειμαστε κ πολυ ευχαριστημενοι με εσας… λιγοι εχουν μεινει σωστοι αρσενικοι σε κρεβατι κ τροπους … μεγαλη συζητηση τωρα για εδω μεσα …
Είναι κάτι λεβέντες .... που το παίζουν πετυχημένοι λεφτάδες .... και σνομπάρους όσους .... παίρνουν .... 700€ (έτσι λένε οι λεφτάδες του κώλου) ....
και μετά .... παίρνουν τις γυναίκες κάτι τέτοιων .... πτωχών .... και κάνουν ... παιδιά μαζί τους .... και ποζάρουν στις αράχωβες ....
Το μόνο βέβαιο είναι οτι οι "πετυχημένοι λεφτάδες" δεν γαμάνε....
Οι εκτός εισαγωγικών , γαμάνε. Οι εντός .... γαμάνε τη χούφτα τους.