Η διαφορά είναι ότι ο άντρας σαν δεσμευμένος/παντρεμένος,έχει μεγαλύτερη πέραση.
Τους ίδιους άντρες αν ήταν μπακούρια,δε θα τους ήθελε καμία
Παντρεψου τοτε για να βρεις γκομενα!
Η διαφορά είναι ότι ο άντρας σαν δεσμευμένος/παντρεμένος,έχει μεγαλύτερη πέραση.
Σχετικα είναι όλα,αν είσαι ωραίος τύπος γενικά θα έχεις πέραση πάντως...Η διαφορά είναι ότι ο άντρας σαν δεσμευμένος/παντρεμένος,έχει μεγαλύτερη πέραση.
"Στις κριτικές σου που διάβασα σε έχουν πάρει χαμπάρι ότι πας όλο στο ιδιο μπουρδελο. Παίζει να είσαι και αβανταδόρος εκτός από ζηλόφθονος. Ξύπνα και παίζε μπάλα σαν Πακιστανός"τι εννοεις στο ιδιο μπουρδελο ?πες μου με αποδειξεις που ειδες το ιδιο μπουρδελο?και αβανταδορος δε ειμαι πελατης ειμαι μονο,και αρκετα με τους πακι ας ειναι οτι θελει δε με αφορα λεγε τα δικα σου εσυ να λεω εγω τα δικα μου,εμεα τη γνωμη δε μου αλλαζεις τελος αυτο το θεμα για τα πακια με κουρασες πολυ,ψωφαει η σουφρα σου για πακιστανικες ψωλες μαλλον για να τους συζητας συνεχεια.Δεν μπόρεσες να απαντήσεις πουθενά σε ότι κι αν σου είπαμε για τους τρομερούς Πακιστανούς! Το μόνο που μας λες συνέχεια είναι παπατζες για ομοφυλοφιλία και ότι πας στις πόρνες και σε λαχταρουν επειδή κάνουν αχ βαχ για να πάνε στον επόμενο. Δεν είσαι ο μόνος.
Μια ζωή στο δεκάλεπτο θα πηδας ότι σου φερουν οι τηγανοκέφαλοι Αλβανονταβατζήδες
και από υπηρεσιες μηδέν. Δεν έχεις το στυλ των Πακιστανών που τρυγούν τα πουτανάκια και τα ξεζουμίζουν. Στις κριτικές σου που διάβασα σε έχουν πάρει χαμπάρι ότι πας όλο στο ιδιο μπουρδελο. Παίζει να είσαι και αβανταδόρος εκτός από ζηλόφθονος. Ξύπνα και παίζε μπάλα σαν Πακιστανός.
αυτο το ειπε μονο ενας βλακας σα εσενα,εγω ουτε δουλευω σε μπουρδελο ουτε τιποτα πελατης ειμαι μονο,εν το μεταξυ απο τις 21 κριτικες για το φωκαιας 17β εχω γραψει μονο 2 φορες,φαντασου ποσο βλακας ειναι και εισαι για να συμφωνεις μαζι του στο σχολιο για το φωκαιας 17β,να ειχα γραψει 20 κριτικες για αυτο το μπουρδελο τοτε ναι να το ελεγε και εσυ και αυτος τωρα με 2 κριτικες δε μπορεις να πεις κατι ουτε αυτος ουτε εσυ.Αυτά δυστυχώς βλέπω ως σχόλια. Καλά, από πάνω ήσουν κι απάντησες αμέσως; ο Θεός να σε βοηθήσει να βρεις την αλήθεια. Περιμένουμε τις απαντήσεις σου για τα επιχειρήματα περί Πακιστανών που σηκώσαμε σαν λάβαρο. Ζηλεύεις. Τι άλλο να πει κανείς;
οκ μην τρελαινεσαι...καντε ενα νημα για τους πακιστανους κ πλακωθειτε.Ακριβώς. Γουστάρει Πακιστανούς ο από πάνω και τους ζηλεύει κιόλας.
ρε τι μαλακιες λες και εσυ ελεος,εγω δε ειμαι πουστρακι μονο γκομενες θελω,δες ποσες κριτικες εχω κανει,πουστρακια ειναι η βιτσιανωμαλουλα και η wolfmanουλα που δε εχουν ουτε μια κριτικη και ειναι και πακιστανολαγνοι.οπου υπαρχει μισος υπαρχει και ερωτας
δε ειμαι αβανταδορος πελατης ειμαι που διψαω για γκομενες απλα εσυ και αυτος που ειπε κατι τετοιο ειστε παλιομπερδεψιαρηδες,οσο για αυτα που λες για τους πακιστανους ρωτησα χτες ελληνιδα 20 χρονων και της ειπα αυτα που μου ειπατε και λεει αυτα δε ισχιουν καν,καμια ελληνιδα δε παει με πακιστανο και οτι οι περισσοτεροι πακιστανοι ειναι βρωμιαρηδες αφραγκοι και ολοι εχουν μικρο πολυ το πολυ 12 εκ,ενταξει τωρα?ειδατε οτι λετε μαλακιες?Δεν είπα ότι δουλεύεις σε μπουρδέλο αλλά ότι μπορεί να είσσι αβανταδόρος επειδή σε πήραν στο ψιλό. Η ουσία είναι ότι δεν βλέπω να μπορείς να αντικρούσεις τα επιχειρήματά μας για τους τρομερούς Πακιστανούς. 10 πράγματα σου είπαμε υπέρ και ούτε σε ένα δεν απάντησες. Πήγαινε διάβασε πάλι τι σου είπαμε και γράψε μας μια μίνι έκθεση καλογραμμένη και αναλυτική με επιχειρήματα έτσι ώστε να αξιολογηθεί η γνώμη σου και να σε πάρουμε στα σοβαρά. Ευχαριστώ.
ΧΑΑΑΑΧΧΧΑ εισαι τρελος ρε,ακου μου το ειπε ετσι γιατι γκομενα θα τη πιασω φιλοι ειμαστε μονο,σε πληροφορω παλια ειχε πει της αρεσει ενα στιλ αντρων που εγω ειμαι καθετος με αυτο το στιλ παρολα αυτα το ειπε οτι τους γουσταρει οποτε λες μαλακιεςΑχα! Σου είπε η εικοσάχρονη έτσι και το έχαψες. Δεν σου κάνει εντύπωση που σου είπε έτσι; πως έχει γνώμη; άρα νταραβερίζεται με Πακιστανούς!!! Προφανώς δεν θέλει να σε στενοχωρήσει και σε καλοπιάνει. Τελοσπάντων, όταν ετοιμάσεις την μίνι έκθεση φώναξε μας για αξιολόγηση. Τσάο.
Οι ψηλες δεν ειναι απιστες;παντρευτειτε Σλαβες. ειναι ψηλες.
φτανει το τρολ μαγκα με κουρασες,απλα δε με βλεπει ερωτικα και δε τη βλεπω και ειμαστε μονο φιλοι και οσο για το10λεπτο δε τρωω μονο εγω ξεπετα αλλα και εσυ και οσοι πανε γιατι φολες πουτανες υπαρχουν δυστιχως,και δε με νοιαζει τι λενε για μενα χεστηκα και εκεινοι βλακες σα εσενα θα ειναι,με κουρασες σε επομενο μυνημα σου δε θα απαντησω αρκετα πια.Αχά! Φίλος με γυναικα δεν υπάρχει εκτός αν δεν βλέπεται
η γυναίκα. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει. Ύποπτος λοιπόν. Άκυρες οι κριτικές. Ήδη πλήθος μελών σε κατάλαβαν. Απανωτά τα π.μ για το άτομό σου. Δεν θες να ξερεις τι μου λένε. Α...στην μίνι έκθεση που μας οφείλεις, γράψε μας και πως νιώθεις που τρως ξεπέτα σε 10 λεπτά.
Σε αφήνω στην παραζάλη σου.
οι Ρωσιδες σεβονται τον κιμπαρη αντραΟι ψηλες δεν ειναι απιστες;
Τόσο τρομεροί αυτοί οι Πάκι ?Δεν μπόρεσες να απαντήσεις πουθενά σε ότι κι αν σου είπαμε για τους τρομερούς Πακιστανούς! Το μόνο που μας λες συνέχεια είναι παπατζες για ομοφυλοφιλία και ότι πας στις πόρνες και σε λαχταρουν επειδή κάνουν αχ βαχ για να πάνε στον επόμενο. Δεν είσαι ο μόνος.
Μια ζωή στο δεκάλεπτο θα πηδας ότι σου φερουν οι τηγανοκέφαλοι Αλβανονταβατζήδες
και από υπηρεσιες μηδέν. Δεν έχεις το στυλ των Πακιστανών που τρυγούν τα πουτανάκια και τα ξεζουμίζουν. Στις κριτικές σου που διάβασα σε έχουν πάρει χαμπάρι ότι πας όλο στο ιδιο μπουρδελο. Παίζει να είσαι και αβανταδόρος εκτός από ζηλόφθονος. Ξύπνα και παίζε μπάλα σαν Πακιστανός.
Μύθος..εγω σα παντρεμένος δε βλέπω διάφορα με πριν.βεβαια δεν έχεις και την ευχέρεια να κινείσαι όταν είσαι παντρεμένος..Η διαφορά είναι ότι ο άντρας σαν δεσμευμένος/παντρεμένος,έχει μεγαλύτερη πέραση.