Μάγκες.... Εγώ χώρισα τον Νοέμβριο του 1988, λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιού μου. ΜΙλάτε για ελλεϊνίδες κάποιοι και πως όλα ξεκίνησαν σήμερα....Λάθος.Η μαλακία στον εγκέφαλο ξεκίνησε κάπου το '80 με τις περίεργες αμερικλανιές.Η καθυστερημένη Ελλάδα ήθελε να γίνει απο την μια μέρα στην άλλη "ηθικά" προηγμένη σαν άλλες χώρες της Δύσης και κλασικά έγιναν ακρότητες.Ο νεοπλουτισμός κάποιων, ενέτεινε την βλαχιά τους και πέρασαν ότι σκουπίδι είχαν και στις επόμενες γενιές.Αν κάποτε είχαν βογγήξει τα κοτέτσια με τα κέρατα που έπεφταν, πλέον δεν μπορεί να μετρηθεί η κατάσταση αυτή.Ολες κάποια στιγμή θα απιστήσουν,είτε σε δεσμό,είτε σε αρραβώνα,είτε σε γάμο.Όλη μέρα με τα κινητά στα χέρια και τις τηλεοράσεις στο background να προστάζουν πως θα είσαι ακομα μεγαλύτερη πουτάνα,αλλά και χωρίς κάποιο πνευματικό επίπεδο απο τις γυναίκες και τσουπ,πάρτα τα πουτανίστικα.Ανοικοκύρευτες,αμόρφωτες,χωρις τρόπους και μονο με δικαιώματα και απαιτήσεις.Αυτές είναι οι Ελλεινίδες του σήμερα.Και μάλιστα βρίσκουν και τα κάνουν.Θα μου πείς έξω είναι καλύτερα τα πράγματα;Ναι,είναι.Ξεπέρασαν τις μαλακίες αυτές και πάνε αλλού.Τα ποσοστά διαζυγίων πέφτουν σε δυτικές χώρες και μάλιστα σε εκείνες που έχει επανέλθει η λογική και ένας σχετικός συντηριτισμός,σε σχέση με τα αίσχη του παρελθόντος.Εδώ ακομα βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που πρέπει να είναι η πλέον ακραία,καθώς δεν ξέρουμε τελικά τι ζουμε και τι βλέπουμε.Είναι π.χ. δικαίωμά σου να είσαι ανεξάρτητη και να κάνεις τις επιλογές σου,αλλά απαιτείς να στα χώνει ο άλλος γιατί "τα λεφτά του άντρα φαίνονται σπίτι" και αν κάποιος απλά βαρεθεί να τον εξευτελίζουν ή να τον εκμεταλλεύονται,ο ίδιος ο νόμος τον γαμάει,γιατί πλέον έχουμε "ισότητα".