Νέα

οικος ανοχης με μηχανηνημα πιστωτικης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
καιρο το ειχα απορια δεν υπαρχει ουτε ενα στουντιο η μασαζ (που να γαμας εννοειται) η τελοςπαντων καποιο γραφειο με call girls που να μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη??που ζουμε ρε πουστη μου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εδω ειναι ετοιμα να γκρεμιστουν μερικα σπιτια εσυ λες να εχουν atm η μηχανημα πιστωτικης :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
στο Αμερικα τετοια...εντω ειναι Ελλαντα. :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
καιρο το ειχα απορια δεν υπαρχει ουτε ενα στουντιο η μασαζ (που να γαμας εννοειται) η τελοςπαντων καποιο γραφειο με call girls που να μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη??που ζουμε ρε πουστη μου
Τι προτιμάς τύπε ; Visa , maestro ή american express ?????

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
afoy etsi δεινεις στοιχεια για μια παρανομη συνναλαγη οπως ειναι η πορνεια εκτος νομιμου οικιας
ακομη και τα ντελα ειναι τα πιο πολλα παρανομα ετσι αν σκασει το ηθων θα εχει αποδειξεις οτι εχει γινει παρανομη συναλλαγη για αγοραιο ερωτα
τα νομιμα ντελα και μονο αυτα ισως θα μπορουσαν να εχεουν τετοιες συναλλαγες με καρτες αλλα απο οσο ξερω μονο 15 ντελα απο τα 350 στην αθηνα ειναι νομιμα απολυτως

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
ΑΚΥΡΟ!!!!!!!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε αυτη ειναι η αχιλλειος πτερνα της ελλαδας.ολα τα υπολοιπα προβληματα εχουν λυθει  :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Putting-a-girl-on-the-pedastel-300x229.jpg

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

ε πάνε σε ένα atm πρώτα ρε τύπε, τόσο δύσκολο σου είναι  :grin:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.398
Πόντοι
9.931

Φίλε δεν νομίζω να υπάρχει κατι τέτοιο για τον απλούστατο λόγο, αν περάσει πιστωτική καρτα απο το μηχάνημα πρέπει να χτυπήσει οπωσδήποτε και απόδειξη και ως γνωστόν στη Ελλαδα κανείς δεν θέλει να πληρώνει εφορία ειναι...κακό.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Απο μια πλευρα δεν συμφερει......Θα φαινεται απο τιs αποδειξειs που πηγεs
Ο νοων   με  εννοει  ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
903
Πόντοι
96

ετσι θα γαμας ενα μηνα τα κοριτσια και θα σε γαμαει μια ζωη η Τράπεζα  :-

ΥΓ θυμηθηκα το συνθημα "εθνοκαρτα στην Συγγρου να  :knockinb: που και που "

ως σχολιαροπαιδο και επειδη στην Συγγρου ειναι "κοριτσια" ειχα αντιπροτεινει το συνθημα
"εθνοκαρτα στην Φυλης να  :knockinb: δυό και τρείς"

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Το μηχάνημα της πιστωτικής υπάρχει σε όλα τα σπίτια.

Συνημμένα

• Kredi_karti1.jpg
    Kredi_karti1.jpg
    58,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Kredi_karti2.jpg
    Kredi_karti2.jpg
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom