You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
οικος ανοχης με μηχανηνημα πιστωτικης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι προτιμάς τύπε ; Visa , maestro ή american express ?????καιρο το ειχα απορια δεν υπαρχει ουτε ενα στουντιο η μασαζ (που να γαμας εννοειται) η τελοςπαντων καποιο γραφειο με call girls που να μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη??που ζουμε ρε πουστη μου
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.887
- Πόντοι
- 26.141
afoy etsi δεινεις στοιχεια για μια παρανομη συνναλαγη οπως ειναι η πορνεια εκτος νομιμου οικιας
ακομη και τα ντελα ειναι τα πιο πολλα παρανομα ετσι αν σκασει το ηθων θα εχει αποδειξεις οτι εχει γινει παρανομη συναλλαγη για αγοραιο ερωτα
τα νομιμα ντελα και μονο αυτα ισως θα μπορουσαν να εχεουν τετοιες συναλλαγες με καρτες αλλα απο οσο ξερω μονο 15 ντελα απο τα 350 στην αθηνα ειναι νομιμα απολυτως
ακομη και τα ντελα ειναι τα πιο πολλα παρανομα ετσι αν σκασει το ηθων θα εχει αποδειξεις οτι εχει γινει παρανομη συναλλαγη για αγοραιο ερωτα
τα νομιμα ντελα και μονο αυτα ισως θα μπορουσαν να εχεουν τετοιες συναλλαγες με καρτες αλλα απο οσο ξερω μονο 15 ντελα απο τα 350 στην αθηνα ειναι νομιμα απολυτως
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ΑΚΥΡΟ!!!!!!!καιρο το ειχα απορια δεν υπαρχει ουτε ενα στουντιο η μασαζ (που να γαμας εννοειται) η τελοςπαντων καποιο γραφειο με call girls που να μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη??που ζουμε ρε πουστη μου
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
καιρο το ειχα απορια δεν υπαρχει ουτε ενα στουντιο η μασαζ (που να γαμας εννοειται) η τελοςπαντων καποιο γραφειο με call girls που να μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη??που ζουμε ρε πουστη μου
τυπε αυτη ειναι η αχιλλειος πτερνα της ελλαδας.ολα τα υπολοιπα προβληματα εχουν λυθει
τυπε αυτη ειναι η αχιλλειος πτερνα της ελλαδας.ολα τα υπολοιπα προβληματα εχουν λυθει
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
τυπε σοβαρα τωρα,απορω γιατι λεγομαστε ελλαδα,και οχι ελβετια,εστω μπρουνεϊ ρε τυπε,ντουμπαϊ
τυπε σοβαρα τωρα,απορω γιατι λεγομαστε ελλαδα,και οχι ελβετια,εστω μπρουνεϊ ρε τυπε,ντουμπαϊ
Θα γινουμε εμιρατο με τα πετρελαια και τα αερια προσεχως
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Θα γινουμε εμιρατο με τα πετρελαια και τα αερια προσεχως
τυπε ειναι σιγουρο οτι ολα τα λεφτα απο τα πετρελαια θα τα δωσουν στον λαο
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καιρο το ειχα απορια δεν υπαρχει ουτε ενα στουντιο η μασαζ (που να γαμας εννοειται) η τελοςπαντων καποιο γραφειο με call girls που να μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη??που ζουμε ρε πουστη μου
ε πάνε σε ένα atm πρώτα ρε τύπε, τόσο δύσκολο σου είναι
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.398
- Πόντοι
- 9.931
Φίλε δεν νομίζω να υπάρχει κατι τέτοιο για τον απλούστατο λόγο, αν περάσει πιστωτική καρτα απο το μηχάνημα πρέπει να χτυπήσει οπωσδήποτε και απόδειξη και ως γνωστόν στη Ελλαδα κανείς δεν θέλει να πληρώνει εφορία ειναι...κακό.
που ζουμε ρε πουστη μου
Tυπε, αν θες πιστωτικες και πλαστικο χρημα τραβα στην Αμερικανία!
ναι! και τα μπουρδέλα θα δουλεύουν εζάμπα!τυπε ειναι σιγουρο οτι ολα τα λεφτα απο τα πετρελαια θα τα δωσουν στον λαο
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 903
- Πόντοι
- 96
ετσι θα γαμας ενα μηνα τα κοριτσια και θα σε γαμαει μια ζωη η Τράπεζα :-
ΥΓ θυμηθηκα το συνθημα "εθνοκαρτα στην Συγγρου να που και που "
ως σχολιαροπαιδο και επειδη στην Συγγρου ειναι "κοριτσια" ειχα αντιπροτεινει το συνθημα
"εθνοκαρτα στην Φυλης να δυό και τρείς"
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Απο μια πλευρα δεν συμφερει......Θα φαινεται απο τιs αποδειξειs που πηγεs
Ο νοων με εννοει ;)
λες να αρχίσουν να ζητάνε και φπα 21% για τις κοπέλες ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις