Νέα

Οικονομικη κριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 932
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αραγε κατα ποσο εχει επηρεασει η οικονομικη κριση τα στουντιο.

• εμενα καθολου παω συνεχεια

Ψήφοι: 4 7,1%
  • παρα πολυ λιγο

Ψήφοι: 2 3,6%
  • πολυ λιγο

Ψήφοι: 3 5,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 11 19,6%
  • σπανια παω

Ψήφοι: 14 25,0%
  • πολυ σπανια θα παω

Ψήφοι: 10 17,9%
  • το εκοψα τελειως

Ψήφοι: 12 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    56

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
θελω να δω κατα ποσο εχουν επηρεαστει τα στουντιο απο την λεγομενη κριση.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αν και καινουργιος στο αθλημα, εχω κοψει τα πολλα πολλα

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι οτι πλεον παιζουν πολλες φολες λογω της κρισης, οποτε και να μην εχει επηρεασει καποιον η κριση  τι να παει να πηδηξει..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
τα στουντιο να πανε να γαμηθουνε,μπουρδελα με ωραιο σαλονι ειναι,δεν θεωρω οτι η κριση εχει μειωσει τη δουλεια των στουντιο αλλα η αδιαφορια του κοινου(και ομως υπαρχουν καποιοι που σκανε 100αρες για να μπουν στο τζακουζι στα στουντιο κ κατι τρεχει στα γυφτικα,mega απατη)που προτιμα να επενδυσει το 50αρι παρεα με αλλο πενηνταρι ή εικοσαρι(20) για ηδονή σε αλλο χωρο κ με περισσοτερο χρονο...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
στην 10 ετη μπουρδελοκαριερα μου,μπορω να σας πω οτι καλυτερα γαμισια εχω ριξει στα ταπεινα μπουρδελα του λαού,παρα στα στουντιο...τωρα δεν ξερω αν εχει τυχει μονο σε μενα,αλλα στις πλειστες των περιπτωσεων,οτι αφορα σε στουντιο πάντα,λιγες ειναι εκεινες οι φορες που τιμηθηκε απο την εκαστοτε κοπελα το 40,50 100 αρι...στις περισσοτερες φορες εκλαιγα την ατυχια μου με το ξινο γαμισι που μου τυχαινε...εδω κ δυο χρονια περιπου εχω αλλαξει πορεια κ καταθετω 9 στις 10 φορες μονο στα μπουρδελα...κ ειμαι ευχαριστημενος μπορω να πω...κ μου μενουν κ περισσοτερα $$$$$$ για αλλα γούστα////

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ επειδη κατα καιρους ακουω για την καθαριοτητα των μπουρδελων,εχω να πω οτι εχω τυχει κ δωματιο σε στουντιο σε απαραδεκτη κατασταση κ σε πολλα ταπεινα μπουρδελακια του 20 αρικου τα δωματια τους να λάμπουν(σχεδον)...οποτε ολα ειναι σχετικα παιδες... ;)

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνω με τον προλαλισαντα... παλι σχετικα μικρι εμπειρια στον αγοραιο ερωτα αλλα το καλυτερο που μου ετυχε ηταν σε μπουρδελο...

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Eτσι παιδες συμφωνω και επαυξανω τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει και εγω σε μπουρδελα παρα σε στουντιο το μονο καλο στα στουντιο ειναι οτι μπορεισ να δεις τισ κοπελες σε φωτο...Δεν εχει καμια αλλη ουσια το θεμα...ΡΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom