Νέα

οικονομικη κριση και σχεσεις γενικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
καλυσπερα σε ολους σας επιτρεπειη οικονομικη κριση να κυκλοφορησετε μια κοπελα για καφε η μια ταβερνα ασ πουμε καθως επισης να τη πατε και μια εκδρομη στα βουνα? αραχοβα η καλαβρυτα?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
19
Πόντοι
26
δύσκολες εποχές φιλαράκι....βρες πλούσια γκόμενα να στα πληρώνει αυτή όλα να γλιτώνεις και τα έξοδα

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
εαν υπαρχει δουλιτσα (και υγεια φυσικα) ολα τ'αλλα λιγο πολυ τα φερνεις βολτα ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλυσπερα σε ολους σας επιτρεπειη οικονομικη κριση να κυκλοφορησετε μια κοπελα για καφε η μια ταβερνα ασ πουμε καθως επισης να τη πατε και μια εκδρομη στα βουνα? αραχοβα η καλαβρυτα?

Άμα είναι είναι προσγειωμένη και δεν απαιτεί ταξίδια στο διάστημα, περνάς φίνα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εαν υπαρχει δουλιτσα (και υγεια φυσικα) ολα τ'αλλα λιγο πολυ τα φερνεις βολτα ;)

Και δουλίτσα να υπάρχει φίλε μου, και υγεία που είναι και το βασικότερο αυτό δε γίνεται.

Καταρχάς ας υποθέσουμε πως έχει δικό σου σπίτι και δουλειά των 1000 ευρώ το μήνα.

Βάλτα κάτω. Το ταξιδάκι 3ημέρου που λες δε γίνεται να καλύψεις τα πάντα για 2 άτομα.

ή μάλλον να το θέσω πιο σωστά, θα μπορέσεις... αλλά του χρόνου πάλι μέχρι να τα ξαναμαζέψεις.

Εκτός αν θες να μου πείς ότι θα την πηγαίνει την άλλη να παίρνετε για φαγητό ζαμπονοτυρόπιτα από τον γρηγόρη.

Αν ζεις στο ενοίκιο, γλυτώνεις μεν ενφια και σύκα μήκα αλλά ....έχεις το ενοίκιο.

Στα βάζω κάτω και με νούμερα αν θες.

ascii

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

φιλε πρεπει πλεον τα εξοδα να ειναι μισα μισα. Ζουμε σε συγχρονη εποχη οχι στο 50.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοίταξε πως το χω φιλοσοφησει

Όταν δεν είχα λεφτά δεν μου το επετρεπαν τα οικονομικά

Τώρα που έχω λεφτά δεν έχω χρονο να πάω πουθενά λόγω δουλειας

Οποτε Αράχωβα και Καλάβρυτα και λοιπές μαλακιες είναι για οσους έχουν και χρονο και χρήμα δλδ τους γόνους,τους πρίγκηπες κλπ....οι αυτοδημιουργητοι ζούνε την κατάρα να μην έχουν προσωπική ζωή και χρόνο για καλοπέραση

Συνεπώς η θα δουλεύεις σαν σκύλος,θα χεις λεφτά αλλά δεν θα χεις χρονο να τα φας η δεν θα χεις λεφτά και θα μιζεριαζεις

Η μονη λύση να περνας καλά στην ζωή ειναι να χεις πατερα με λεφτά αρα τα παιδιά μας θα ζήσουν καλά και μετα λογικά θα καταστραφούν απο την ακολασία τους και θα τα φάνε όλα...έτσι κλείνει ο κύκλος καθότι επειδή θα τα χουν βρει όλα έτοιμα θα είναι ανικανα για πάσα εργασία και θα καταλήξουν στην ψάθα κατεστραμμένα....την ίδια ωρα ο φτωχός συμμαθητής τους θα γίνεται αυτοδημιουργητος and so on

Εμείς λοιπον οφείλουμε -για να είμεθα και οντοπικ -να γαμαμε πολλες πουτανες για να περνάμε καλά...φαστφουντ γαμησι δλδ γιατί για έρωτες δεν έχουμε χρονο όπως και φαστφουντ φαι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.244
Πόντοι
2.356

Οποτε Αράχωβα και Καλάβρυτα και λοιπές μαλακιες είναι για οσους έχουν και χρονο και χρήμα δλδ τους γόνους,τους πρίγκηπες κλπ....οι αυτοδημιουργητοι ζούνε την κατάρα να μην έχουν προσωπική ζωή και χρόνο για καλοπέραση

Συνεπώς η θα δουλεύεις σαν σκύλος,θα χεις λεφτά αλλά δεν θα χεις χρονο να τα φας η δεν θα χεις λεφτά και θα μιζεριαζεις

Η μονη λύση να περνας καλά στην ζωή ειναι να χεις πατερα με λεφτά αρα τα παιδιά μας θα ζήσουν καλά και μετα λογικά θα καταστραφούν απο την ακολασία τους και θα τα φάνε όλα...έτσι κλείνει ο κύκλος καθότι επειδή θα τα χουν βρει όλα έτοιμα θα είναι ανικανα για πάσα εργασία και θα καταλήξουν στην ψάθα κατεστραμμένα....την ίδια ωρα ο φτωχός συμμαθητής τους θα γίνεται αυτοδημιουργητος and so on

Εμείς λοιπον οφείλουμε -για να είμεθα και οντοπικ -να γαμαμε πολλες πουτανες για να περνάμε καλά...φαστφουντ γαμησι δλδ γιατί για έρωτες δεν έχουμε χρονο όπως και φαστφουντ φαι

Εδώ ο χρήστης gl μας αποδεικνύει ότι είναι από τους τυχερούς της κρίσης, από αυτούς που δεν έχουν καταντήσει να δουλευουν 12 - 16 ώρες 6 μέρες της βδομάδας για 500 - 600 ευρώ. Χαίρομαι για σένα. Μακάρι να έχεις έστω και λεφτά.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΑ gl ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BOURDELA.COM ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΟΜΕΝΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ...

Απορώ που ζείτε μερικοί. Σε άλλη χώρα;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εδώ ο χρήστης gl μας αποδεικνύει ότι είναι από τους τυχερούς της κρίσης, από αυτούς που δεν έχουν καταντήσει να δουλευουν 12 - 16 ώρες 6 μέρες της βδομάδας για 500 - 600 ευρώ. Χαίρομαι για σένα. Μακάρι να έχεις έστω και λεφτά.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΑ gl ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BOURDELA.COM ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΟΜΕΝΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ...

Απορώ που ζείτε μερικοί. Σε άλλη χώρα;
κάποιοι ναι...πχ ο Τσολιάς,ο σεβαλιες,ο Νώντας ,εγω

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

Δηλαδή με απλά λόγια ή μάλλον με μια φωτογραφία... Αυτό....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

URL]]

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
το γκαζι θελει πατημα και η γκομενα περπατημα...

αμα οπως λεει ο κυριος ταξιαρχος περιμενεις να τσονταρει 2 ευρω να πιειτε φραπε απ τα εβερεστ

γαμησε τα......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δηλαδή με απλά λόγια ή μάλλον με μια φωτογραφία... Αυτό....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.olaalaa.com/wp-content/uploads/2013/02/funny-reality-time-money-energy-young-adult-old-pictures-images-photos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]στο πρώτο εικονίδιο δεν εχεις γκομενακι γιατί η συνομηλικη θελει εξόδους ,λεφτά,καλό φαγητο κλπ

Στο δεύτερο  εικονίδιο η είσαι εργένης και μπακουρος γιατί δεν εχεις χρονο η εχεις παντρευτει και σου πηδάει την γυναικα ο πακιστανος εραστής ή το poolboy

Στο τριτο εικονίδιο δεν γαμας οποτε χεσε μεσα

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
19
Πόντοι
26
Μαγκες διαφωνω σε ενα θεματακι μονο...δυστυχως οι περισσοτεροι που βγαζουνε αρκετα λεφτα ειναι τοσο αφοσιωμενοι στην δουλεια τους που δεν τους περισευει χρονος για τιποτα...κατα την γνωμη μου αυτο ειναι λαθος...Πρεπει παντα να βρισκουμε χρονο για αναψυχη(γαμησια με πουτανες και ταξιδια κοινως) για να σπαει και λιγο η ρουτινα...δυστυχως μονο οι σοφοτεροι του ανθρωπινου ειδους το εχουνε καταφερει αυτο...

Οι περισσοτεροι εστιαζονται απλως στον τομεα χρηματα και την δουλεια τους....παρε Bill Gates για παραδειγμα...εχει δηλωσει οτι μεχρι τα 45 δεν τον ενδιεφερε τιποτα παραπανω απο την Microsoft ασχολιοτανε με το software απο το πρωι ως το βραδυ ...ευτυχως του εβαλε η γυναικα του λιγο μυαλο και ξεφυγε απο εκει καπως....οι περισσοτεροι ομως δεν τα καταφερνουνε...

και στο τελος ποιος τα τρωει τα φραγκα ? τα παιδια τους και η οικογενεια τους που δεν εχουνε μαθει πως βγαινει το χρημα και γινονται κακομαθημενα ....δεν βαριεσαι !!

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
σιγουρα για το μεσο ελληνα κ φυσικα το μεσο μπουρδελιαρη  :grin:ειναι σχεδον αδυνατο  :grin:
αν ομως καποιος δεν κανει τρελες σπαταλες στο μισθο του του περισσευει κατι κ για ταξιδακι κ στο ντουμπαι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιγουρα για το μεσο ελληνα κ φυσικα το μεσο μπουρδελιαρη  :grin:ειναι σχεδον αδυνατο  :grin:
αν ομως καποιος δεν κανει τρελες σπαταλες στο μισθο του του περισσευει κατι κ για ταξιδακι κ στο ντουμπαι
Ντουμπάι; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Dubai γαμαει γιατι εχει και απευθειας πτηση απο Βενιζελος  :grin:

Γαμω τα connection flights τους...το μεγαλυτερο μπουρδελοαεροδρομιο στον πλανητη γη
τι είναι ρε τυπε;πολεοδομία;εφορία;τελωνειακός;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom