Νέα

οικονομικη κριση και σχεσεις γενικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
σιγουρα για το μεσο ελληνα κ φυσικα το μεσο μπουρδελιαρη  :grin:ειναι σχεδον αδυνατο  :grin:
αν ομως καποιος δεν κανει τρελες σπαταλες στο μισθο του του περισσευει κατι κ για ταξιδακι κ στο ντουμπαι

ρε φιλε καλα τα λες αλλα δεν ειναι ζωη και αυτη....να μαζευεις με το σταγονομετρο τωρα για ενα μπουρδελοταξιδο.....
Η αποψη μου ειναι σπαταλες full μεχρι τα 30 (πουτανες ταξιδια κτλπ)

και μετα τα 30-35 γαμος παιδια περιστασιακες πουτανες(μην διαλυσουμε και το γαμο) και γενικοτερα πιο χαλαρη ζωη

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλε καλα τα λες αλλα δεν ειναι ζωη και αυτη....να μαζευεις με το σταγονομετρο τωρα για ενα μπουρδελοταξιδο.....
Η αποψη μου ειναι σπαταλες full μεχρι τα 30 (πουτανες ταξιδια κτλπ)

και μετα τα 30-35 γαμος παιδια περιστασιακες πουτανες(μην διαλυσουμε και το γαμο) και γενικοτερα πιο χαλαρη ζωη
δεν λεω να μαζευεις απλα μη πετας πχ εγω μικροτερος καθε χρονο 2 χρονια  ηθελα κ επαιρνα κ νεο κινητο . τι το χρειαζομαι βρε ?λογικα εξοδα κ μετα φορτσα για ταξιδι  :grin:

κ παλι σπαταλες φουλ απλα αυτα που πραγματικα χρειαζεσαι (κοπελουδες ταξιδια καφεδες κτλ )

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
δεν λεω να μαζευεις απλα μη πετας πχ εγω μικροτερος καθε χρονο 2 χρονια  ηθελα κ επαιρνα κ νεο κινητο . τι το χρειαζομαι βρε ?λογικα εξοδα κ μετα φορτσα για ταξιδι  :grin:

κ παλι σπαταλες φουλ απλα αυτα που πραγματικα χρειαζεσαι (κοπελουδες ταξιδια καφεδες κτλ )

για αυτο μαρεσεις !!! εχουμε το ιδιο σκεπτικο...εχω την ιδια μπακατελα 20 ευρω κινητο εδω και 5 χρονια ενα νοκια της κακιας ωρας...αλλα για πουτανες και ταξιδια τρωω τον κωλο μου...θα μπορουσα να ειχα παρει 10 iphone...με λιγα λογια αυτα ειναι που σου μενουνε...που γουσταρεις και ευχαριστιεσαι...να το εχω το iphone τωρα και να παιζω σαν τον μαλακα με applications δεν μου λεει κατι...

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
για αυτο μαρεσεις !!! εχουμε το ιδιο σκεπτικο...εχω την ιδια μπακατελα 20 ευρω κινητο εδω και 5 χρονια ενα νοκια της κακιας ωρας...αλλα για πουτανες και ταξιδια τρωω τον κωλο μου...θα μπορουσα να ειχα παρει 10 iphone...με λιγα λογια αυτα ειναι που σου μενουνε...που γουσταρεις και ευχαριστιεσαι...να το εχω το iphone τωρα και να παιζω σαν τον μαλακα με applications δεν μου λεει κατι...
αλλο ενα κοινο μας σημειο ! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom