Νέα

οικωλογοι-πρασινοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Τα λογια ειναι περιττα αυτοι είναι χειρότεροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ από τον τσυριζα και το κκε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τα λογια ειναι περιττα αυτοι είναι χειρότεροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ από τον τσυριζα και το κκε

τυπε αυτα ειναι γνωστα.οι πρασινοι ιχθυοκαλλιεργητες οντως υποστηριζουν να ονομαστει η φυρομ με το ονομα μακενοδια για αυτο και ο ασημογελος που εκροσωπουσε την παραταξη τους στην κοινη συνεντευξη των εκλογων αποφευγε να δωσει σαφη απαντηση οτνα τον ρωτουσαν σχετικα.κοιτα κακα τα ψεματα οι γειτονες μας το ονομα μακεδονια δεν το χανουν.αυτο που παιζει ρολο για την ελλαδα ειναι να μην το χρισημοποιησουν για να καπηλευτουν πραγματα που δεν τους ανηκουν.δεν εοχυν σχεση με μεγα αλεξανδρο.αλλωστε σλαβοι ειναι.τωρα θα μου πεις πολλοι αν οχι οι περισσοτεροι ελληνες της μακεδονιας εχουν?ισως οχι οι περισοστεροι επειδη ειναι πολλοι που ηρθαν απο ποντο και μικρασια αλλα σιγουρα εχουν περισσοτερη σχεση απο αυτους.ευτυχως η ιστορια ειναι γνωστη και σοβαροι επιστημονες αντικειμενικοι δεν μπορουν να την αμφισβητισουν.τωρα για την ονομασια ισως μπορει να υπαρξει μια λυση που να ικανοποιησει και τις δυο πλευρες.οψομεθα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τωρα σε οτι αφορα την μακεδονικη μειονοτητα και τετοιες μαλακιες καλυτερα περιμενε τον παπαζολη και τον παπια να τα πειτε μεταξυ σας... :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

υπαρχουν ακομα αυτα τα λαμογια?
νομιζα οτι μετα την πρασινη αναπτυξη που εφερε στον τοπο το πασοκ δεν θα υπηρχε λογος για κομμα οικολογων

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γενικα, κανανε τιποτα για την οικολογια; :2funny:
Μου φαινεται οτι απλα φορανε την προβεια της οικολογιας.
τυπε εκαναν παρα πολλα
αγωνιζονται για να ειναι υπερηφανος ο σκοπιανος γιδοβοσκος
και ο σκοπιανος αβραμοτριαντης οταν κανει παρκαδες  :2funny:
δεν ειναι τυχαιο οτι αυτους ψηφιζει ο κηπαρχης

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το οικωλογοι ειναι λογοπαιχνιο?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Το οικωλογοι ειναι λογοπαιχνιο?
Σαν το σοσιαληστης...

τυπε εκαναν παρα πολλα
αγωνιζονται για να ειναι υπερηφανος ο σκοπιανος γιδοβοσκος
και ο σκοπιανος αβραμοτριαντης οταν κανει παρκαδες  :2funny:
δεν ειναι τυχαιο οτι αυτους ψηφιζει ο κηπαρχης
Αμα ειναι ετσι και εχουν μοχθησει τοσο πολυ,
θα ψηφισω κι εγω, για ενα νεο Ελλαδισταν...

Επισκέπτης
Γενικα, κανανε τιποτα για την οικολογια; :2funny:
Μου φαινεται οτι απλα φορανε την προβεια της οικολογιας.

Ακριβως. Τα προβληματα που προσπαθουν να αναδειξουν ειναι η ονομασια των βορειων γειτονων μας και τα προβληματα των γυφτων. Μιλαμε για σοβαρους οικολογους. :jerking: Απορω ποιοι τους περνουν στα σοβαρα ?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εδω ο κοσμος καιγεται μαι ο τρεμοπουλος χτενιζεται!
μας μιλαει για τους γυφτους και δεν παιζει να εχει δει γυφτο ποτε στην ζωη του...
αν θελει να τους μαθει ας ερθει απο'δω να δει τι σουπερ-ενταγμενοι στην κοινωνια ειναι!

Επισκέπτης
εδω ο κοσμος καιγεται μαι ο τρεμοπουλος χτενιζεται!
μας μιλαει για τους γυφτους και δεν παιζει να εχει δει γυφτο ποτε στην ζωη του...
αν θελει να τους μαθει ας ερθει απο'δω να δει τι σουπερ-ενταγμενοι στην κοινωνια ειναι!

Ετσι ειναι ρε. Αναθεμα κι αν ο μαλακας εχει παει ποτε σε καταυλισμο γυφτων. Η μαλλον παει και ρωταει για τα προβληματα τους. Ποτε ομως δεν ρωτησε για τα προβληματα αυτων που ειχαν την ατυχια να ζουν κοντα σε καταυλισμο γυφταιων.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ετσι ειναι ρε. Αναθεμα κι αν ο μαλακας εχει παει ποτε σε καταυλισμο γυφτων. Η μαλλον παει και ρωταει για τα προβληματα τους. Ποτε ομως δεν ρωτησε για τα προβληματα αυτων που ειχαν την ατυχια να ζουν κοντα σε καταυλισμο γυφταιων.
αυτο last year παραλιμνιε...
τωρα οι γυφτοι σκανε μουρη και στα προαστεια...
σε μενα για να καταλαβεις μπηκαν στην αυλη μου και τους εδιωξε η μανα μου!
με το ετσι θελω!ΕΛΕΟΣ

Επισκέπτης
αυτο last year παραλιμνιε...
τωρα οι γυφτοι σκανε μουρη και στα προαστεια...
σε μενα για να καταλαβεις μπηκαν στην αυλη μου και τους εδιωξε η μανα μου!
με το ετσι θελω!ΕΛΕΟΣ

Ti μου λες τωρα ρε φιλε. Μου κλεβανε ξυλα, τους επιανα και οι μπατσοι ουτε που εμφανιζοντουσαν οταν τους περναμε τηλεφωνο. Οταν εκανα τη μουρη δυο γυφταιων κιμα, λεμε για κοπανημα στα μουτρα με το κρανος της μηχανης τοτε μασησανε και δεν ξανα πατησανε στα χτηματα μου. Φαγανε και καναδυο ντουφεκιες στην πλατεια του χωριου πριν χρονια και ησυχασαμε. Τωρα οταν εμφανιζεται κανενας τους να πουλησει καρπουζια ή γλαστρες ειναι κυρια. :2funny:

Επισκέπτης
Οταν εκανα τη μουρη δυο γυφταιων κιμα, λεμε για κοπανημα στα μουτρα με το κρανος της μηχανης τοτε μασησανε και δεν ξανα πατησανε στα χτηματα μου. Φαγανε και καναδυο ντουφεκιες στην πλατεια του χωριου πριν χρονια και ησυχασαμε.

Εσύ χαραμίζεσαι.
Έπρεπε να είσαι δικος μου!!!!
Υπομονή ...

όταν θα έρθουμε στα πράγματα
τα Τάγματα Εφόδου
θα είναι ανοιχτά για όλους ...

Επισκέπτης
Εσύ χαραμίζεσαι.
Έπρεπε να είσαι δικος μου!!!!
Υπομονή ...

όταν θα έρθουμε στα πράγματα
τα Τάγματα Εφόδου
θα είναι ανοιχτά για όλους ...

Εγω ειμαι εθνικομπολσεβικος και Στρασερικος. Δεν ταιριαζουμε. Ασε που πινω και μπαφους :2funny:

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτην την χώρα που ζούμε δεν ξέρεις τι στο διάολο να ψηφίσεις!Λέμε όλοι μακριά απο ΝΔ και Μπατσόκ και πάντα βγαίνει το ένα απ τα δυο. :-Ήθελα να ξερα πως γίνεται?Να ψηφίσεις αριστερά?Εδω πεινάει ο Έλληνας και αυτοι μου υποστηρίζουν τον μετανάστη που μουρ θε απ το Μαρόκο.Να ψηφίσεις οικολόγους?Σκατα στα μούτρα τους με τις δηλώσεις αυτές!Που σαι ρε Παπαδόπουλε να δεις πως κατάντησαν την Ελλάδα αυτοί που σε ρίξανε! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πόσα πολλά στερήσαμε από τους εαυτούς μας που τον ρίξαμε, ε τύπε;

τα πάντα όλα στερήσαμε ...

οι εργαζόμενοι τουλάχιστον ...

οι αναρχικοί/επαναστάτες του κώλου
οι συνδικαλιστές
οι καθηγητάδες πανεπιστημίων
τα κοπρόσκυλα
οι κρατικοδίαιτοι ρεμπεσκέδες ΜΚΟ, ΕΡΤ κτλ κτλ
έφαγαν καλά ...

Stories

Νέο!