Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Και ο βλαροκ 1.65 πιτσουνι ειναι4,5....ο ένας είναι μισορηξιά...
Και ο βλαροκ 1.65 πιτσουνι ειναι4,5....ο ένας είναι μισορηξιά...
ειναι κτηνακι Μπαροκος να ξες...Και ο βλαροκ 1.65 πιτσουνι ειναι
Σκατακι ειναι ρε οχι κτηνακιειναι κτηνακι Μπαροκος να ξες...
αμα σου λεωΣκατακι ειναι ρε οχι κτηνακι
Γεια σου ρε μορτη!Δεν μπορω σε καθε μνμ να λεω ποιος ειμαι.
Ολοκληρη φωτογραφια εχω βαλει
Λίγο κατούρημα και στράπον θέλει . Πως κάνετε έτσι .Σκατακι ειναι ρε οχι κτηνακι
Ο συριζα το 2017 αλλαξε τις ασφαλσιτικες εισφορές στους ελ επ
Το 80% των μικρών και μικρομεσαιων επιχειρησεων ειδαν μειωση στις εισφορες τους 30% ενω μόνο το 20% των μεγαλων ειδαν αύξηση
Εφαρμοσε μια πολιτικη η οποια βοηθησε τις μικρες επιχείρησεις να σταθουν ορθιες,η νδ απο την αλλη περα οτι αυξησε τις εισφορές θα βαλει και οριζοντια φορολογια σε ολους τους ελ επ δεν πα να ειναι μικροι η μεσαιοι ολοι στο Καιάδα
Αυτη ειναι η νδ αυτη σιναιη φασισταρια
εντωμεταξυ γλυτωνανε οι γνωστοι φοροφυγαδες ρε μαλακα τοτε ξερεις τα γνωστα λαμογια ε.ε. και γαμουσαν κατι πρποτζιδικα και μπλοκακια με εξαρτημενη εργασια...Κατρουγκαλος σπικινγκ πλας τα συν 5 χρονια που μας φορτωσε στην πλατη για συνταξη πλας και το κοψιμο του εκας..
Ποιό 20% ;Ο συριζα το 2017 αλλαξε τις ασφαλσιτικες εισφορές στους ελ επ
Το 80% των μικρών και μικρομεσαιων επιχειρησεων ειδαν μειωση στις εισφορες τους 30% ενω μόνο το 20% των μεγαλων ειδαν αύξηση
εντωμεταξυ γλυτωνανε οι γνωστοι φοροφυγαδες ρε μαλακα τοτε ξερεις τα γνωστα λαμογια ε.ε. και γαμουσαν κατι πρποτζιδικα και μπλοκακια με εξαρτημενη εργασια...Κατρουγκαλος σπικινγκ πλας τα συν 5 χρονια που μας φορτωσε στην πλατη για συνταξη πλας και το κοψιμο του εκας..
μιλαμε ανεκδιηγητοι
εσυ τύπε παντρεμένος εισαι και εχεις και παιδιά?ρε τύπε προφανώς δεν έχεις οικογένεια...
με την εξαίρεση υπερβολικών κι επίμονων απαιτήσεων, είναι και του πατέρα ευχαρίστηση να παίρνει για το σπιτικό, να βλέπει τα παιδιά του και τη γυναίκα του χαρούμενα...
μη λέτε ό,τι νά'ναι
σκεφτομαι τωρα τις γιορτές να στειλω ενα δωρακι σε μια πρωην μου.Και να της γραψω σε καρτούλα οτι δεν μπορω να ζησω χωρις αυτην και καθε Χριστουγεννα που ειμαι μακριά της ραγίζει η καρδιά μου!Κι οτι λυπαμαι για ολα αυτα τα χρόνια που ειμασταν μακρια ο ενας απο τον αλλον.Θα το εκτιμησει ομως?
Οχι ε?
Αν δε τρολάρεις, έλεος δηλαδή πόση κατάντια πια ? Να μη κάνεις απολύτως τίποταΟχι ε?
τοτε τι να κανω?
να παω εξω απο το σπιτι της και να αρχισω να κλαίω??
δεν εχω να χασω κατι τυπε.Και δεν τρολλαρω.Θελω να ξαναμπω στην ζωη της με εντυπωσιακό τροπο!Αν δε τρολάρεις, έλεος δηλαδή πόση κατάντια πια ? Να μη κάνεις απολύτως τίποτα
Αλλά τρολ 99%
*Καλό ήταν!
Ναι αυτός θα ήταν όντως εντυπωσιακός τρόποςδεν εχω να χασω κατι τυπε.Και δεν τρολλαρω.Θελω να ξαναμπω στην ζωη της με εντυπωσιακό τροπο!
Και να πεσω στα ματια της κι αλλο.δεν με απασχολει
Κατάντια ειναι να ποθείς μια κοπέλα και να σου λειπει??
εμενα μ ενδιαφερει να την απολαύσω.με οποιονδηποτε τροπο το καταφερω αυτόΝαι αυτός θα ήταν όντως εντυπωσιακός τρόπος
Και με το κατάντια αναφέρθηκα στη πράξη, όχι στο πως νιώθεις (για τους δικούς σου λόγους, το οποίο φυσικά δε μπορώ να κρίνω).
αυτα που γραφω ειναι τα σωστα...εξαλλου αυτα ηταν και οι βασικοι λογοι που καταποντιστηκε ο συριζαΠοιό 20% ;
Το 84% πλήρωνε τις ελάχιστες εισφορές.
Για ιατρούς ήταν 177€ .
Ο Σαμαράς τους είχε πάει 325€ .
Και από αυτούς ποε δήλωναν 70Κ καθαρά, πρόβλημα να είχε 1/10 που ήταν αληθινά τα 70Κ ....
Οι άλλοι στα @@ τους ........
Δεν έκλεισε κανείς λόγω εισφορών επί ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαλάκα με αυτά που γράφεις .... κάτι νοικάρηδες μισθωτούς που έχω .... θα τους ξεκωλιάσω ........
Θα την πληρώσουν για σένα ......
Ε λοιπόν το με "οποιονδήποτε τρόπο", μιας και είναι εξ ορισμού γενικό περιλαμβάνει πράξεις που για εμένα τείνουν προς τη κατάντια (όπως αυτό που είπες) και στην έλλειψη αξιοπρέπιας. Καταρχάς είπες ότι είναι πρώην. Για κάποιους λόγους είναι πρώην τους οποίους δε γνωρίζω προφανώς. Γενικά οι οποιεσδήποτε συναστροφές με πρώην είναι "θέμα". Οι εξαιρέσεις σπάνιες και ελάχιστες. Ακόμα και για κάνα πούτσο σε πρώην είμαι αντίθετος (σηκώνει κουβέντα), πόσο μάλλον για κάτι παραπάνω. Τόσα μουνιά κυκλοφορούν ρε τύπε. Η πρώην είναι πρώηνεμενα μ ενδιαφερει να την απολαύσω.με οποιονδηποτε τροπο το καταφερω αυτό