Νέα

Η αγορά πριν τις γιορτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ο συριζα το 2017 αλλαξε τις ασφαλσιτικες εισφορές στους ελ επ
Το 80% των μικρών και μικρομεσαιων επιχειρησεων ειδαν μειωση στις εισφορες τους 30% ενω μόνο το 20% των μεγαλων ειδαν αύξηση
Εφαρμοσε μια πολιτικη η οποια βοηθησε τις μικρες επιχείρησεις να σταθουν ορθιες,η νδ απο την αλλη περα οτι αυξησε τις εισφορές θα βαλει και οριζοντια φορολογια σε ολους τους ελ επ δεν πα να ειναι μικροι η μεσαιοι ολοι στο Καιάδα
Αυτη ειναι η νδ αυτη σιναιη φασισταρια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Το 80% των μικρών και μικρομεσαιων επιχειρησεων ειδαν μειωση στις εισφορες τους 30% ενω μόνο το 20% των μεγαλων ειδαν αύξηση
Εφαρμοσε μια πολιτικη η οποια βοηθησε τις μικρες επιχείρησεις να σταθουν ορθιες,η νδ απο την αλλη περα οτι αυξησε τις εισφορές θα βαλει και οριζοντια φορολογια σε ολους τους ελ επ δεν πα να ειναι μικροι η μεσαιοι ολοι στο Καιάδα
Αυτη ειναι η νδ αυτη σιναιη φασισταρια
1701293938591.jpeg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.442
Πόντοι
12.756
εντωμεταξυ γλυτωνανε οι γνωστοι φοροφυγαδες ρε μαλακα τοτε ξερεις τα γνωστα λαμογια ε.ε. και γαμουσαν κατι πρποτζιδικα και μπλοκακια με εξαρτημενη εργασια...Κατρουγκαλος σπικινγκ πλας τα συν 5 χρονια που μας φορτωσε στην πλατη για συνταξη πλας και το κοψιμο του εκας..
μιλαμε ανεκδιηγητοι :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: barock
OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Ποιό 20% ;
Το 84% πλήρωνε τις ελάχιστες εισφορές.
Για ιατρούς ήταν 177€ .
Ο Σαμαράς τους είχε πάει 325€ .

Και από αυτούς ποε δήλωναν 70Κ καθαρά, πρόβλημα να είχε 1/10 που ήταν αληθινά τα 70Κ ....
Οι άλλοι στα @@ τους ........
Δεν έκλεισε κανείς λόγω εισφορών επί ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εντωμεταξυ γλυτωνανε οι γνωστοι φοροφυγαδες ρε μαλακα τοτε ξερεις τα γνωστα λαμογια ε.ε. και γαμουσαν κατι πρποτζιδικα και μπλοκακια με εξαρτημενη εργασια...Κατρουγκαλος σπικινγκ πλας τα συν 5 χρονια που μας φορτωσε στην πλατη για συνταξη πλας και το κοψιμο του εκας..
μιλαμε ανεκδιηγητοι :tooth:

Μαλάκα με αυτά που γράφεις .... κάτι νοικάρηδες μισθωτούς που έχω .... θα τους ξεκωλιάσω ........

Θα την πληρώσουν για σένα ......

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
981
Πόντοι
206
ρε τύπε προφανώς δεν έχεις οικογένεια...
με την εξαίρεση υπερβολικών κι επίμονων απαιτήσεων, είναι και του πατέρα ευχαρίστηση να παίρνει για το σπιτικό, να βλέπει τα παιδιά του και τη γυναίκα του χαρούμενα...
μη λέτε ό,τι νά'ναι
εσυ τύπε παντρεμένος εισαι και εχεις και παιδιά?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
981
Πόντοι
206
σκεφτομαι τωρα τις γιορτές να στειλω ενα δωρακι σε μια πρωην μου.Και να της γραψω σε καρτούλα οτι δεν μπορω να ζησω χωρις αυτην και καθε Χριστουγεννα που ειμαι μακριά της ραγίζει η καρδιά μου!Κι οτι λυπαμαι για ολα αυτα τα χρόνια που ειμασταν μακρια ο ενας απο τον αλλον.Θα το εκτιμησει ομως?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.225
Πόντοι
206
σκεφτομαι τωρα τις γιορτές να στειλω ενα δωρακι σε μια πρωην μου.Και να της γραψω σε καρτούλα οτι δεν μπορω να ζησω χωρις αυτην και καθε Χριστουγεννα που ειμαι μακριά της ραγίζει η καρδιά μου!Κι οτι λυπαμαι για ολα αυτα τα χρόνια που ειμασταν μακρια ο ενας απο τον αλλον.Θα το εκτιμησει ομως?
:tooth:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.225
Πόντοι
206
Οχι ε?
τοτε τι να κανω?
να παω εξω απο το σπιτι της και να αρχισω να κλαίω??
Αν δε τρολάρεις, έλεος δηλαδή πόση κατάντια πια ? Να μη κάνεις απολύτως τίποτα
Αλλά τρολ 99%
*Καλό ήταν!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
981
Πόντοι
206
Αν δε τρολάρεις, έλεος δηλαδή πόση κατάντια πια ? Να μη κάνεις απολύτως τίποτα
Αλλά τρολ 99%
*Καλό ήταν!
δεν εχω να χασω κατι τυπε.Και δεν τρολλαρω.Θελω να ξαναμπω στην ζωη της με εντυπωσιακό τροπο!
Και να πεσω στα ματια της κι αλλο.δεν με απασχολει
Κατάντια ειναι να ποθείς μια κοπέλα και να σου λειπει??

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.225
Πόντοι
206
δεν εχω να χασω κατι τυπε.Και δεν τρολλαρω.Θελω να ξαναμπω στην ζωη της με εντυπωσιακό τροπο!
Και να πεσω στα ματια της κι αλλο.δεν με απασχολει
Κατάντια ειναι να ποθείς μια κοπέλα και να σου λειπει??
Ναι αυτός θα ήταν όντως εντυπωσιακός τρόπος :confused:
Και με το κατάντια αναφέρθηκα στη πράξη, όχι στο πως νιώθεις (για τους δικούς σου λόγους, το οποίο φυσικά δε μπορώ να κρίνω).

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
981
Πόντοι
206
Ναι αυτός θα ήταν όντως εντυπωσιακός τρόπος :confused:
Και με το κατάντια αναφέρθηκα στη πράξη, όχι στο πως νιώθεις (για τους δικούς σου λόγους, το οποίο φυσικά δε μπορώ να κρίνω).
εμενα μ ενδιαφερει να την απολαύσω.με οποιονδηποτε τροπο το καταφερω αυτό

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.442
Πόντοι
12.756
Ποιό 20% ;
Το 84% πλήρωνε τις ελάχιστες εισφορές.
Για ιατρούς ήταν 177€ .
Ο Σαμαράς τους είχε πάει 325€ .

Και από αυτούς ποε δήλωναν 70Κ καθαρά, πρόβλημα να είχε 1/10 που ήταν αληθινά τα 70Κ ....
Οι άλλοι στα @@ τους ........
Δεν έκλεισε κανείς λόγω εισφορών επί ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαλάκα με αυτά που γράφεις .... κάτι νοικάρηδες μισθωτούς που έχω .... θα τους ξεκωλιάσω ........

Θα την πληρώσουν για σένα ......
αυτα που γραφω ειναι τα σωστα...εξαλλου αυτα ηταν και οι βασικοι λογοι που καταποντιστηκε ο συριζα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.225
Πόντοι
206
εμενα μ ενδιαφερει να την απολαύσω.με οποιονδηποτε τροπο το καταφερω αυτό
Ε λοιπόν το με "οποιονδήποτε τρόπο", μιας και είναι εξ ορισμού γενικό περιλαμβάνει πράξεις που για εμένα τείνουν προς τη κατάντια (όπως αυτό που είπες) και στην έλλειψη αξιοπρέπιας. Καταρχάς είπες ότι είναι πρώην. Για κάποιους λόγους είναι πρώην τους οποίους δε γνωρίζω προφανώς. Γενικά οι οποιεσδήποτε συναστροφές με πρώην είναι "θέμα". Οι εξαιρέσεις σπάνιες και ελάχιστες. Ακόμα και για κάνα πούτσο σε πρώην είμαι αντίθετος (σηκώνει κουβέντα), πόσο μάλλον για κάτι παραπάνω. Τόσα μουνιά κυκλοφορούν ρε τύπε. Η πρώην είναι πρώην

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom