καλέ τιμές νορμάλ !!δυο μπανια εχω φτιαξει φιλε με σωληνωσεις πλακακια μπανιερα στο ενα ,χεστρα στο αλλο κοστος λιγο πανω απο τα 1200
χτυπάνε αν καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με άσχετο , παντού βέβαια το ίδιο γίνεται
καλέ τιμές νορμάλ !!δυο μπανια εχω φτιαξει φιλε με σωληνωσεις πλακακια μπανιερα στο ενα ,χεστρα στο αλλο κοστος λιγο πανω απο τα 1200
φιλε επαιξε ρολο που εχω φιλο κιολας πολλα χρονια υδραυλικο αλλα γενικα αυτος ειναι νορμαλ και για αυτο ακομα και στην κριση ΠΑΝΤΑ ειχε μεροκαματα στην χειροτερηκαλέ τιμές νορμάλ !!
χτυπάνε αν καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με άσχετο , παντού βέβαια το ίδιο γίνεται
αυτοί οι φίλοι μετράνε Στρατηγέ μου !!!!φιλε επαιξε ρολο που εχω φιλο κιολας πολλα χρονια υδραυλικο αλλα γενικα αυτος ειναι νορμαλ και για αυτο ακομα και στην κριση ΠΑΝΤΑ ειχε μεροκαματα στην χειροτερη
με πλακάκια εντάξει είσαι !!!Προφανώς, όλα απ' το μηδέν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πώς να ξέρει ο άλλος από τιμές ρε τύπε; Μια φορά στη ζωή του και αν φτιάχνει κάποιος το μπάνιο του.
σε δαγώσανε ... αλλά στα @@ σου μην το σκέφτεσαι , τουλάχιστον να έκαναν καλή δουλειάΌχι δεν κατάλαβες. Πάνω από 2 χιλιάδες βγήκαν όλα μαζί.
δεν κρατάει η επισμάλτωση...βάζεις ντουζιέρα και αλλαγή κάτω τα υδραυλικά που κι αυτά πιθανότατα θα είναι σάπιαΌσοι έχετε μπανιέρες σάπιες μην κάνετε το λάθος και τρέξετε για ανακαινίσεις και μαλάκίες. Με 150 ευρώ σου κάνει επισμάλτωση μάστορας και είναι πιο καινούργια κι από καινούργια σε έκθεση. Η μπόχα δεν υποφέρεται για κάποιες μέρες, γι αυτό κάντε κουμάντο να είναι καλοκαίρι και να λείπετε απ' το σπίτι.
2 επισμαλτωσεις ειχε κανει κυρα δε κρατησαν παρα πολυδεν κρατάει η επισμάλτωση...βάζεις ντουζιέρα και αλλαγή κάτω τα υδραυλικά που κι αυτά πιθανότατα θα είναι σάπια
2 χρόνια στην καλύτερη περίπτωση, 6-10 μήνες συνήθως... Πεταμένα λεφτά2 επισμαλτωσεις ειχε κανει κυρα δε κρατησαν παρα πολυ
μπορεί και 10 χρόνια να κρατήσει ανάλογα τη χρήση , πόσοι κάνουν μπάνιο , καυτά νερά που οι κυράδες πλένουν κανά χαλί κτλπ παίζουν ρόλοΣε γνωστό μου 5 χρόνια μετά ακόμη πένα του είναι πάντως!
ναι ρε γαμωτο ουσιαστικα δεν συμφερει2 χρόνια στην καλύτερη περίπτωση, 6-10 μήνες συνήθως... Πεταμένα λεφτά
έτσι γίνεται συνήθως !!!2 επισμαλτωσεις ειχε κανει κυρα δε κρατησαν παρα πολυ
ντουζιερα καλη ειναι αν και δεν με πολυ-βολευειέτσι γίνεται συνήθως !!!
το καλύτερο μιά ωραία ντουζιέρα , κερδίζεις χώρο , είναι και ρομαντική για σεξάκι
ισχυει τύπε, το ειχα κανει σε μια δοση σε ενα σάπιο δόντι που ειχα και εγινε πένα σα καινουργιοΌσοι έχετε μπανιέρες σάπιες μην κάνετε το λάθος και τρέξετε για ανακαινίσεις και μαλάκίες. Με 150 ευρώ σου κάνει επισμάλτωση
στο praktiker έχει καλές ποιοτικές , έχει φέρει κ διπλές δεν είναι όπως πρίν 10-15 χρόνια , τα έχουν τελειοποιήσειντουζιερα καλη ειναι αν και δεν με πολυ-βολευει
ρε τύπε προφανώς δεν έχεις οικογένεια...Να εισαι παντρεμένος με μια ελληνιδα και να εχεις και κανα παιδι.
Για τις γιορτες θα θες τουλαχιστον μισό μισθό για να τους αγορασεις οτι τους κατεβει στο κεφαλι.
Ειδικών αναγκών είναι αλλά τι να λέμε τώραδεν καταλαβαινει απο αυτα ειναι ΔΙΚΑΙΟΣ
Η υπερβολή δεν είναι ψέματα είναι η αλήθεια τονισμένη με bold για να την βλέπουν όλοιείσαι λίγο υπερβολικος
καντε με Πρωθυπουργο να τα λυσω ΟΛΑ σε 1 χρονοΕιδικών αναγκών είναι αλλά τι να λέμε τώρα
ισχυει τύπε, το ειχα κανει σε μια δοση σε ενα σάπιο δόντι που ειχα και εγινε πένα σα καινουργιο
Ζανούλη, σοβαρέψου επιτέλους.Μαζι σου δεν πρέπει να μιλαμε πολιτικα γιατί εισαι ανιδεος.
Πες για ζαρτιερες κορδέλες ντιλντο κλπ τα ξερεις καλυτερα αααα και κατουρημενα σωβρακα του πεθερου
Ξέρεις τι κυνηγητό από ελέγχους τρώει το MEGA και ΟΛΟΙ οι συνεργάτες του λόγω Μαρινάκη;την μοτορ οιλ βεβαια ΠΟΤΕ δεν εχουν κανει ελεγχο......τα ξερουμε ρε Σαουλ μονη ΕΛΠΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΣ να αλλαξουμε ροτα