Νέα

Η αγορά πριν τις γιορτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.986
Πόντοι
3.656
Κάτσε ... εδώ έχει ψωμί .... όσοι έχουν φουλ δικηγορικό τημ δηλαδή πάνε αβέρτα κουβέρτα για έλεγχο ;
Και φορολογικά δικαστήρια μετά ;
Θα πας στην υπρεσία θα σου πει ο διευθυντής πάρε τον πούλο και μετά θα προσφύγεις στ αδικαστήρια και καλή τύχη.

και μετά θα είσαι στη μπούκα και τη γάμησες. Γιατί τέτοιο κράτος έχουμε γαμημένο.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.225
Πόντοι
3.656
Θα πας στην υπρεσία θα σου πει ο διευθυντής πάρε τον πούλο και μετά θα προσφύγεις στ αδικαστήρια και καλή τύχη.

και μετά θα είσαι στη μπούκα και τη γάμησες. Γιατί τέτοιο κράτος έχουμε γαμημένο.

Τη μπούκα φοβάμαι.
Το δικηγορικό τημ που έχω στα δικαστήρια, δεν το νικά κανείς δικηγόρος υπάλληλος .
Θα τον κάνουν σκόνη .

Μετά αν τους κερδίσεις .... είναι σίγουρο ότι σε θυμούνται ;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.045
Πόντοι
6.515

ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ​

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ,​

ΤΙΜΙΟΙ ΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ,​

ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ,ΓΙΑΤΡΟΙ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ​

ΜΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ,​

ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ​

Θυμα μισθωτε, πληρωνε την αλλαγη θερμοσιφωνα +25%, βεβαια θα παρεις αποδειξη, μπορει να κερδισεις στη λοταρια του κουλη :wanker:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.045
Πόντοι
6.515

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.986
Πόντοι
3.656
Τη μπούκα φοβάμαι.
Το δικηγορικό τημ που έχω στα δικαστήρια, δεν το νικά κανείς δικηγόρος υπάλληλος .
Θα τον κάνουν σκόνη .

Μετά αν τους κερδίσεις .... είναι σίγουρο ότι σε θυμούνται ;
Θα πληρώσεις team κούγια-κεχαγιόγλου-λυκουρέζο που παίρνουν 3.000 ευρώ την ώρα για να πας στα δικαστήρια την εφορία με 20% πιθανότητες επιτυχίας γιατί λογικά κάποια βάση θα έχει το πρόστιμο....για πρόστιμο πχ 50.000??????

Αν το κάνεις αυτό θα σε θυμάται και ο δικαστής ακόμα :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.045
Πόντοι
6.515
θα εχομεν λεφτα λες για Χριστουγεννιατικα ψωνια η θα τρωμε σαρδελα πικαντικη Αμβροσια απο Σκλαβενιτη με τον αλητη τον Κυριακο;
γνωμη σου:coffee:
θα βγαλει μαρατα κουραμπιεδες, μελομακαρονα? :confused:

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.225
Πόντοι
3.656
Θα πληρώσεις team κούγια-κεχαγιόγλου-λυκουρέζο που παίρνουν 3.000 ευρώ την ώρα για να πας στα δικαστήρια την εφορία με 20% πιθανότητες επιτυχίας γιατί λογικά κάποια βάση θα έχει το πρόστιμο....για πρόστιμο πχ 50.000??????
Μόνο αυτοί οι 3 κερδίζουν τύπε ; Η υπόθεση δεν είναι ποινική εδώ.
Σου λέω έχω σόϊ , κολλητούς και ανθρώπους που μου έχουν υποχρέωση δικηγόρους. Πολλούς. Με χιλιάδες νίκες και σε διοικητικά και σε αστικά.
Έχουν κάνει το δημόσιο να πληρώσει πολλές φορές.
Δεν θα πληρωθούν , εκτός από υποχρεωτικά γραμμάτια, παράβολα και μικροέξοδα .
Ας μην συζητήσουμε αυτό .

Δεν ξέρω το σκεπτικό του ελέγχου ....

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ;;;;
Λέμε προμήθεις υλικών που σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούν το 1/10 της αξίας των αποδείξεων .
Μιλάμε για πολλά ιατρεία που τα απασχολεί το θέμα.

Τι μπορούν αν βρουν ;;;;
Αν δεν έχει περαστεί κάποιο τομολόγιο δαπάνης ;;;
Σε καμία περίπτωση τεράστιο όμως.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
Ειδικά σε "τιμωρητικούς" ελέγχους μπορούν να πατήσουν στα πάντα. Ακόμα και για την παραμικρή παπαριά που σε ένα μαγαζί με εκατοντάδες προϊόντα και χιλιάδες παραστατικά σε βάθος 5ετίας είναι πανεύκολο να βρεθεί και για το οποίο θα πρέπει μετά εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και επειδή δεν μπορείς να το κάνεις (κι επειδή κι εκείνοι δεν μπορούν να ψάξουν ένα προ΄ς ένα χιλιά΄δες παραστατικά), σου κοτσάρουν ένα πρόστιμο με βάση μια λογιστική εκτίμηση κέρδους που την έχουν βγάλει από τον κώλο τους. Αποτέλεσμα, καταλήγεις με ένα (εν πολλοίς προαποφασισμένο) πρόστιμο +2πλάσιο αυτού που ήθελες να αμφισβητήσεις και μετά πρέπει να πληρώσεις το 25-50% για να προσφύγεις στα δικαστήρια έχοντας μια ελάχιστη ελπίδα 10χρόνια μετά να δικαιωθείς – αφού έχεις πληρώσει άλλα τόσα σε δικηγόρους και φοροτεχνικούς και αν ζεις ακόμα…

Αυτό το θεωρούν "μαχητότητα" ο Κούλης και οι μαλάκες του…

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.986
Πόντοι
3.656
Μόνο αυτοί οι 3 κερδίζουν τύπε ; Η υπόθεση δεν είναι ποινική εδώ.
Σου λέω έχω σόϊ , κολλητούς και ανθρώπους που μου έχουν υποχρέωση δικηγόρους. Πολλούς. Με χιλιάδες νίκες και σε διοικητικά και σε αστικά.
Έχουν κάνει το δημόσιο να πληρώσει πολλές φορές.
Δεν θα πληρωθούν , εκτός από υποχρεωτικά γραμμάτια, παράβολα και μικροέξοδα .
Ας μην συζητήσουμε αυτό .

Δεν ξέρω το σκεπτικό του ελέγχου ....

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ;;;;
Λέμε προμήθεις υλικών που σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούν το 1/10 της αξίας των αποδείξεων .
Μιλάμε για πολλά ιατρεία που τα απασχολεί το θέμα.

Τι μπορούν αν βρουν ;;;;
Αν δεν έχει περαστεί κάποιο τομολόγιο δαπάνης ;;;
Σε καμία περίπτωση τεράστιο όμως.
Αν περνάς έξοδα καφέδες και τέτοια μπορούν να στα πετάξουν έξω.

Αν περνάς έξοδα την βενζίνη που βάζεις στο αμάξι σου επίσης ειδικά για ιατρείο.

Αν έχεις φέρει από το σπίτι σου μια καφετιέρα έπρεπε να την έχεις εμφανίσει λογιστικά, και αυτό είναι πρόστιμο. Το ίδιο για τον υπολογιστή και την τηλεόραση σου.

Αν έχεις κανένα ύποπτο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών έξοδο από μυστήρια εταιρεία και αυτό είναι θέμα επίσης.

Και άλλα πολλά και διάφορα.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.760
Πόντοι
1.346
τους στηρίζω όλους...
Τύπε, εγώ στηρίζω αυτή που μας δείχνεις, ξέρεις κανένα instagram μπας και περάσουν οι ανατροπές οπότε θα έχω ελπίδες να την πλησιάσω; :grin:
Ξέχωρα από το χαβαλέ - κάνω την εξής διαπίστωση: ακόμη και στα περιφερειακά super market υπάρχει πτώση (όχι στοιχηματικών αποδόσεων). Τις προάλλες πήγα να αγοράσω γάλατα (το εβαπορέ το κλασσικό για παρέα με τον καφέ) και έπεσα σε ληγμένα (κατά τύχη το είδα). Πάω σε παραδίπλα μαγαζί (γιατί όλοι θέλουν να ζήσουν) η υπάλληλος (κοντοπούτανο) λέει μισό να δω αν έχουν λήξει τα παριζάκια :rolleyes:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 24

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.648
Πόντοι
456
θα βγαλει μαρατα κουραμπιεδες, μελομακαρονα? :confused:εγω βρηκα μελομακαρονα με 6,99 το κιλο καιμ πηρα λιγα, απο το ιν Μαρκετ που εχειμ εδω κοντα μου ,κανονικα φτιαχνω μελομακαρονα μονος μου και μου κοστιζουν πολυ λιγο , αλλα φευγω τη Δευτερα για Πουκετ , και θα μεινω 50 ημερες ε μη μου λειψουν

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.225
Πόντοι
3.656

Αν έχεις φέρει από το σπίτι σου μια καφετιέρα έπρεπε να την έχεις εμφανίσει λογιστικά, και αυτό είναι πρόστιμο. Το ίδιο για τον υπολογιστή και την τηλεόραση σου.

Αν έχεις κανένα ύποπτο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών έξοδο από μυστήρια εταιρεία και αυτό είναι θέμα επίσης.
Αναφέρομαι σε κάποιες δεκάδες ιατρεία.
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, έξοδα οδοντιατρικών υλικών και προσθετικές καταστασκευές από οδοντοτεχνίτες.
ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΑΠΑΝΗ.

Μέσα στα ιατρεία ναι , υπάρχουν οικιακοί υπολογιστές .... οικιακά σακκάκια .... οικιακές καπότες ....
οικιακά έπιπλα .... πίνακες .... ασημικά ... πορσελάνες ......

Λες δηλαδή ότι θα ζητήσουν τιμολόγιο και αποδείξεις για πίνακες με υπογραφή στη βενετία έτος 1935 ;
ή οζάκα 1970 πριν γεννηθώ ;;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Τύπε, εγώ στηρίζω αυτή που μας δείχνεις, ξέρεις κανένα instagram μπας και περάσουν οι ανατροπές οπότε θα έχω ελπίδες να την πλησιάσω; :grin:
Ξέχωρα από το χαβαλέ - κάνω την εξής διαπίστωση: ακόμη και στα περιφερειακά super market υπάρχει πτώση (όχι στοιχηματικών αποδόσεων). Τις προάλλες πήγα να αγοράσω γάλατα (το εβαπορέ το κλασσικό για παρέα με τον καφέ) και έπεσα σε ληγμένα (κατά τύχη το είδα). Πάω σε παραδίπλα μαγαζί (γιατί όλοι θέλουν να ζήσουν) η υπάλληλος (κοντοπούτανο) λέει μισό να δω αν έχουν λήξει τα παριζάκια :rolleyes:
Ακόμα και στα βασικά είδη η ακρίβεια, που εννοείται υπάρχει, θα προκαλέσει μείωση της ζήτησης σιγά σιγά...εννοείται

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Tύπε, ΣΥΡΙΖΑ είσαι και βγήκες τόσο έξυπνος;
Μαζι σου δεν πρέπει να μιλαμε πολιτικα γιατί εισαι ανιδεος.
Πες για ζαρτιερες κορδέλες ντιλντο κλπ τα ξερεις καλυτερα αααα και κατουρημενα σωβρακα του πεθερου

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846

Εννοείται αν γίβει έλεγχος
Ενταξει σε αυτα μπορεί και να παραβλέψουν...
Καμπανάκι εθναι να ξεψαχνίσουν το σύμπαν...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Μέσα στα ιατρεία ναι , υπάρχουν οικιακοί υπολογιστές .... οικιακά σακκάκια .... οικιακές καπότες ....

Λες δηλαδή ότι θα ζητήσουν τιμολόγιο και αποδείξεις για πίνακες με υπογραφή στη βενετία έτος 1935 ;
ρε μαλάκα...έλεος :grin:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.986
Πόντοι
3.656
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, έξοδα οδοντιατρικών υλικών και προσθετικές καταστασκευές από οδοντοτεχνίτες.
ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΑΠΑΝΗ.

Ναι αυτό λέω...αν θέλουν να σου γράψουν πρόστιμο.

Αν δεν το πιστεύεις δοκίμασε το...αλλά να ξέρεις ότι μπορεί να φύγουν με 30 χιλιάρικα πρόστιμο.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΑΠΑΝΗ.

To ιατρείο είναι εύκολη περίπτωση.
Φροντίζεις να μην έχεις "περίεργα" τιμολόγια παροχής που βρωμάνε από μακριά ότι είναι μαϊμού, οι αγορές αναλωσίμων να συνάδουν με τα έσοδα, υπολογιστές και ιατρικός εξοπλισμός να είναι αγορασμένα εταιρικά, και κυρίως να μην βρουν αδικαιολόγητη αύξηση καταθέσεων, αγορά ακινήτων - αυτοκινήτων - μετοχών κλπ που να μην συνάδουν με τα δηλωθέντα εισοδήματα.
Αν είσαι εντάξει με αυτά είσαι καλυμμένος...Τώρα για μια καφετιέρα ή μια πολυθρόνα δεν θα σου πάρουν το κεφάλι...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.986
Πόντοι
3.656
Εννοείται αν γίβει έλεγχος

Ενταξει σε αυτα μπορεί και να παραβλέψουν...

Καμπανάκι εθναι να ξεψαχνίσουν το σύμπαν...
Αν έχεις πατήσει ότι θες εθελοντικά να γίνει έλεγχος δεν θα τα παραβλέψουν θα έρθουν ΓΙΑ ΝΑ σε γράψουν.

Όταν φέρνεις εξοπλισμό από το σπίτι σου το κράτος χάνει τον φόρο του καταστήματος που θα το αγόραζες, το φπα και άλλες διάφορες χρεώσεις.

Δεν θα τα παραβλέψουν. Θα τα παραβλέψουν αν τους βγάλεις μεροκάματο. Σε τέτοιες περιπτώσεις με το που το ξεστομήσει θα πρέπει να βγάζεις χατζάρα και να τους παίρνεις το κεφάλι.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Αν έχεις πατήσει ότι θες εθελοντικά να γίνει έλεγχος δεν θα τα παραβλέψουν θα έρθουν ΓΙΑ ΝΑ σε γράψουν.

Όταν φέρνεις εξοπλισμό από το σπίτι σου το κράτος χάνει τον φόρο του καταστήματος που θα το αγόραζες, το φπα και άλλες διάφορες χρεώσεις.

Δεν θα τα παραβλέψουν. Θα τα παραβλέψουν αν τους βγάλεις μεροκάματο. Σε τέτοιες περιπτώσεις με το που το ξεστομήσει θα πρέπει να βγάζεις χατζάρα και να τους παίρνεις το κεφάλι.
στο εθελοντικά ναι,προφανώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom