pablo001
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Like
- 422
- Πόντοι
- 21
Ελπίζω να μη βάφεις και τα νύχια...α. ποιός είπε ότι είναι σαγιονάρα...πέδιλο είναι.
Ελπίζω να μη βάφεις και τα νύχια...α. ποιός είπε ότι είναι σαγιονάρα...πέδιλο είναι.
θα εχομεν λεφτα λες για Χριστουγεννιατικα ψωνια η θα τρωμε σαρδελα πικαντικη Αμβροσια απο Σκλαβενιτη με τον αλητη τον Κυριακο;Ελπίζω να μη βάφεις και τα νύχια...
παππαφίλιππα αν αποφασίσω ποτέ να κάνω βίζιτες θα ζητήσω την εμπειρία σου...και στα νύχιαΕλπίζω να μη βάφεις και τα νύχια...
Δυνατό χαρτί του Κυριάκου η οικονομία...ετοιμάζει xmass pass για κουραμπιέδες και μελομακάρονα...θα εχομεν λεφτα λες για Χριστουγεννιατικα ψωνια η θα τρωμε σαρδελα πικαντικη Αμβροσια απο Σκλαβενιτη με τον αλητη τον Κυριακο;
γνωμη σου
Σε έχει κάνει ο Βανταμ και βογκάς ΑΜΑΝ-ΑΜΑΝ...παππαφίλιππα αν αποφασίσω ποτέ να κάνω βίζιτες θα ζητήσω την εμπειρία σου...και στα νύχια
μονο εγω και κυρα ρε δεν παιρνουμε ποτε τιποτα..Δυνατό χαρτί του Κυριάκου η οικονομία...ετοιμάζει xmass pass για κουραμπιέδες και μελομακάρονα...
Δεν μπορώ να καταλάβω τότε γιατί ψηφίζεται ΝΔ εφόσον δεν παίρνετε επιδόματα...μονο εγω και κυρα ρε δεν παιρνουμε ποτε τιποτα..
θα ειδαν εκει στην εφορια τα πολλα εισοδηματα μας μαλλον
ειμαι ΔΕΞΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ και υπερμαχος ελευθερης οικονομιας με ΣΩΣΤΟ κρατικο ελεγχο...παιζει αν ειμαι απο τους ελαχιστους φρονωΔεν μπορώ να καταλάβω τότε γιατί ψηφίζεται ΝΔ εφόσον δεν παίρνετε επιδόματα...
Να μη σου πω ο μόνος...ειμαι ΔΕΞΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ και υπερμαχος ελευθερης οικονομιας με ΣΩΣΤΟ κρατικο ελεγχο...παιζει αν ειμαι απο τους ελαχιστους φρονω
Μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει πιστεύω ότι το νομοσχέδιο κινείται προς θετική κατεύθυνση
Γι αυτο το αυτοκινητο κανετε τοσο ντορο;Μικρε ακου να σου πω πως έχει το πράγμα να τελειώνομαι.
Εχεις καποιο γνωστο συγγενή φιλο με καγιεν,του είπες να κανει αυτο μεντο χαρτάκι καθυστερημενα ο τυπος το εγραψε και το φωτογραφισε το ανεβαζεις εδω πεσα και πανω στη βλακεια σου ανεβαζεις και αλλη φωτογραφια του φιλου γνωστου συγγενη η οποια σε ξεβρακωνει με τη σαγιονάρα το νταλα καλοκαίρι ασε που 5 ωρα ο ηλιος εκαιγε οποτε η φωτο ειναι απο το καλοκαίρι.
Ξερω σιχτιριζεις τον εαυτο σου για το λαθος που εκανες και εγινες ρόμπα αλλα αυτα παθαίνει οποιος λεει ψεματα
τύπε για περισσότερο ντόρο έχει και του 2003 το καρ...Γι αυτο το αυτοκινητο κανετε τοσο ντορο;
Δεν είναι καν δικό του τύπε...Γι αυτο το αυτοκινητο κανετε τοσο ντορο;
Tύπε, ΣΥΡΙΖΑ είσαι και βγήκες τόσο έξυπνος;Μικρε ακου να σου πω πως έχει το πράγμα να τελειώνομαι.
Εχεις καποιο γνωστο συγγενή φιλο με καγιεν,του είπες να κανει αυτο μεντο χαρτάκι καθυστερημενα ο τυπος το εγραψε και το φωτογραφισε το ανεβαζεις εδω πεσα και πανω στη βλακεια σου ανεβαζεις και αλλη φωτογραφια του φιλου γνωστου συγγενη η οποια σε ξεβρακωνει με τη σαγιονάρα το νταλα καλοκαίρι ασε που 5 ωρα ο ηλιος εκαιγε οποτε η φωτο ειναι απο το καλοκαίρι.
Ξερω σιχτιριζεις τον εαυτο σου για το λαθος που εκανες και εγινες ρόμπα αλλα αυτα παθαίνει οποιος λεει ψεματα
Γιατί ρε τύπε ; Ομοφοβικοί είμαστε ; Τι είμαστε, τίποτε Ναζί ;Ελπίζω να μη βάφεις και τα νύχια...
Τύπε, γιαυτό μιλάω για ρολόγια. Δεν πέφτουν ποτέ κάτω από 35Κ. Τα φουλ γιέλοου λέω ....Γι αυτο το αυτοκινητο κανετε τοσο ντορο;
Οι έλεγχοι της εφορίας είναι όπως οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησηςειμαι ΔΕΞΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ και υπερμαχος ελευθερης οικονομιας με ΣΩΣΤΟ κρατικο ελεγχο...παιζει αν ειμαι απο τους ελαχιστους φρονω
Κάτσε ... εδώ έχει ψωμί .... όσοι έχουν φουλ δικηγορικό τημ δηλαδή πάνε αβέρτα κουβέρτα για έλεγχο ;Οι μισοί από αυτούς που θα ήθελαν να αμφισβητήσουν το τεκμήριο δεν θα το κάνουν από φόβο του ελέγχου και του άδικου πρόστιμου που θα φάνε το οποίο σβήνεται μόνο στα δικαστήρια.
Ο Βορίδης το είπε σε πρωινή εκπομπή. Ακριβώς έτσι .Όποιος την σκέφτηκε αυτή τη λούμπα (κάνας βορίδης μάλλον...όταν πρόκειται για μπινιά είναι πρώτοι...) ήξερε καλά τι έκανε...τώρα τα πουστοκάναλα θα κάνουν σημαία ότι το τεκμήριο είναι επιλογή και όχι υποχρέωση...και θα βαφτίσουν φοροφυγάδες όσους δεν θέλουν έλεγχο επειδή φοβούνται.