Νέα

Οι "υποβαθμισμένες" περιοχές και οι υπάνθρωποι που κατοικούν σε αυτές ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dead_Man_Walking

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ποτε ακριβως ξυπνησες απτην πολυπολιτισμικη ουτοπια σου δεν μας ειπες,ελα μια βολτα κ απο τα Πατησια κ πες τα ιδια για τους ΄΄στυλοβατες΄΄ μεταναστες που αναφερεις να δεις...καιαδες...

Και όλοι εσείς ρε μάγκες, που σας ενοχλούν οι κάθε λογής ξένοι, τι κάνατε ωστε να μην σας πάρουν τις δουλειές; Α, ξέχασα... όταν φορτώνατε Αφγανούς, Πακιστανούς, Ινδούς και Αλβανούς στα αγροτικά για να δουλέψουν στα χωράφια σας, εσείς παίζατε στο χρηματιστήριο, και βγάζατε σπυριά και μόνο στη σκέψη οτι "το δικό μου παιδί να σκάβει στα χωράφια; Θεός φυλάξοι!!"
Ας το πάρουμε όλοι μας απόφαση, το οτι έχουμε γαμηθεί ομαδικά στην ανεργεία και στη φτώχεια, είναι κατα 50% δική μας ευθύνη. Όταν τους είχαμε και δουλεύανε για 5 και 10 ευρώ και τους στοιβάζαμε σε παραπήγματα, χωρίς ούτε το ελάχιστο σημάδι ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τους δέρναμε, γαμούσαμε οτι είχε μουνί ανάμεσά τους γιατί δεν έπαιζε να αντιδράσει κανένας τους, ήταν όλα καλά, έτσι δεν είναι;
Είχαμε τους ξένους για να κάνουν τις βαρειές, βρώμικες, δύσκολες και κουραστικές δουλειές, ενώ όλοι οι ντόπιοι την είχαμε δεί επενδυτές και επιχειρηματίες.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, βρέθηκα στη Θήβα να δουλεύω σε ένα συσκευαστήριο πατάτας.
Δύσκολη και γαμημένη δουλεια. Ήμουν ο μόνος Έλληνας ανάμεσα σε 10 Πακιστανούς. Για 2 μήνες έζησα τον ορισμό της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Και είδα πολλά που δεν θα έβλεπα διαφορετικά. Είδα αυτούς τους μετανάστες, που με τόση ευκολία στοχοποιούν όλοι, να μοιράζονται τα ελάχιστα που είχαν μαζί μου, πριν καλά-καλά μάθουν πως με λένε. Είδα να πρέπει να πάρω ειδική άδεια απο ένα σκατόγερο, μόνο και μόνο για να βγώ απο την πύλη του συσκευαστηριου και να πάω μέχρι το διπλανό χωριό να πάρω τσιγάρα, σαπούνι και ότι άλλο απαραίτητο. Οχι το πρωϊ, ούτε καν νωρίς το απόγευμα, αλλά στις 8 και στις 9 το βράδυ. Είδα να μου ανακοινόνει ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου, οτι θα πληρώνομαι 25 ευρώ την ημέρα για 16 ώρες, χωρίς ένσημα, ρεπό και άλλες τέτοιες πολυτέλειες. Είδα πως αναγκάζονταν να ζουν αυτοί οι Πακιστανοί, μέσα σε μια βρώμα που δεν ήταν επιλογή τους, είδα να έχουν φτιάξει αυτοσχέδιο boiler για να μπορούν να πλένονται, αυτοσχέδια κουζίνα για να μπορούν να μαγειρεύουν και να τρέμουν να κυκλοφορήσουν γιατι τους κρατούσαν τα χαρτιά τους.
Είδα αυτούς τουα Ανθρώπους να βάζουν ρεφενέ για να βγάλω τα εισητήρια επιστροφής στην Αθήνα, μόλις πήρα τον πούλο απο εκεί, μιας και απαίτησα ένσημα, μόνο και μόνο για να μου μείνουν λεφτά να την βγάλω όσο περισσότερο γίνεται μέχρι να ξαναβρώ δουλειά.
Μετά μου λές για ουτοπία;

Επισκέπτης
Είδα αυτούς τουα Ανθρώπους να βάζουν ρεφενέ για να βγάλω τα εισητήρια επιστροφής στην Αθήνα, μόλις πήρα τον πούλο απο εκεί, μιας και απαίτησα ένσημα, μόνο και μόνο για να μου μείνουν λεφτά να την βγάλω όσο περισσότερο γίνεται μέχρι να ξαναβρώ δουλειά.

Eγώ πάλι σε κόβω για κάτοικο Εκάλης,
που όλα αυτά τα "είδες" στο Athens.Indymedia
το οποίο διαβάζεις από τον Mac του ματσό-μπαμπά
και κατεβαίνεις στα Εξάρχεια με Cayman,
την οποία αράζεις στο Polis-Park στην Κάνιγγος,
για να μην στην κάψει η παρέα σου .....

Και από πατάτες να εχεις δει στη ζωή σου μόνο τις τηγανιτές
που σου σερβίρει η ανασφάλιστη φιλιπιννέζα εσωτερική του μπαμπά-μαμάς ....

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Να σου θυμίσω πάντως πως κ τον Καρατζαφέρη κράζανε κ βγήκε μούφα....ομοίως μούφα θα βγει κ η χρυσαυγούλα μόλις πάρει το κρατικό παραδάκι....

(αν τελικά μπει βουλή)
απ' τις ελαχιστοτατες φορες που συμφωνω μαζι σου
επιτελους εβαλες μυαλο?

Dead_Man_Walking

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Eγώ πάλι σε κόβω για κάτοικο Εκάλης,
που όλα αυτά τα "είδες" στο Athens.Indymedia
το οποίο διαβάζεις από τον Mac του ματσό-μπαμπά
και κατεβαίνεις στα Εξάρχεια με Cayman,
την οποία αράζεις στο Polis-Park στην Κάνιγγος,
για να μην στην κάψει η παρέα σου .....

Και από πατάτες να εχεις δει στη ζωή σου μόνο τις τηγανιτές
που σου σερβίρει η ανασφάλιστη φιλιπιννέζα εσωτερική του μπαμπά-μαμάς ....

Πως το λένε να δεις... πως το λένε... α, ναι , η βλακεία είναι ανίκητη.
Έχω την ακριβή ονομασία του επιχειρηματία, την ακριβή γεωγραφική θέση έξω απο συσκεκριμένο χωριό έξω απο τη Θήβα, και τα γραφεία λογιστηρίου στην Αθήνα. Αλλά δεν θα την αναφέρω. Και αυτό, γιατί υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο μέσο χρυσαυγίτη και τον οποιοδήποτε άλλο. Ξέρεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο μέσο χρυσαυγίτη και τον οποιοδήποτε άλλο; Ο οποιοσδήποτε άλλος δεν είναι τόσο μαλάκας που κάθεται να βγάλει τα πρόσωπα των μελών του σε ένα forum στο internet. Kαι αν οτι διαβάζεις σου κάνει εντύπωση, κοίτα λίγο στην πρώτη σελίδα του thread. Εαν πάθει το οτιδήποτε, ένας απο αυτούς στη φωτογραφία, ποιός θα φταίει; Πόση ευθύνη μπορείς να ρίξεις στον κάθε λογής "αναρχικό" που θα αναγνωρίσει κάποιον απο αυτούς σαν γείτονά του και θα του την έχει στημένη σε καμιά γωνία... ή αυτόν που τους έδωσε βορά στον κάθε λογης "αναρχικό"
Με την ίδια λογική, εαν εγώ δώσω τον Θηβαίο, όσο και να είναι ίσως δικαιοσύνη να τον φάνε, δεν θα γταίει κανένας άλλος περισσότερο απο εμένα που τον έδωσα. Τα χέρια μου με το αίμα κανενός δεν θέλω να τα βάψω, παρα μόνο αν γίνει πόλεμος

Επισκέπτης
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο μέσο χρυσαυγίτη και τον οποιοδήποτε άλλο; Ο οποιοσδήποτε άλλος δεν είναι τόσο μαλάκας που κάθεται να βγάλει τα πρόσωπα των μελών του σε ένα forum στο internet. Kαι αν οτι διαβάζεις σου κάνει εντύπωση, κοίτα λίγο στην πρώτη σελίδα του thread. Εαν πάθει το οτιδήποτε, ένας απο αυτούς στη φωτογραφία, ποιός θα φταίει;

Οι εχθροί των αναρχικών
στοχοποιούνται από το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ
το Athens.Indymedia
που φιλοξενειται σε servers του ΕΜΠ
(που πληρώνονται από τους φόρους των ελλήνων).

Εκεί οι αναρχικοί πέρα από λεπτομερέστατες φωτογραφίες πορτραίτα των εχθρών τους,
δίνουν και διευθύνσεις κτλ και παροτρύνουν τους ομοϊδεάτες τους
ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Έτσι κι αλλιώς οι αναρχικοί σκοτώνουν όποιον θέλουν ατιμώρητα,
αφού είναι παιδιά βουλευτών , δικαστικών κτλ.

Επίσης στο ιδεολογικό όργανο των αναρχικών,
δίνονται και νομικές συμβουλές.
Π.χ. τι λες αν σλλυφθείς με μολότωφ , με πιστόλι , με πολυβόλο , μπαζούκας κτλ κτλ

Dead_Man_Walking

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Οι εχθροί των αναρχικών
το Athens.Indymedia

Εκεί οι αναρχικοί πέρα από λεπτομερέστατες φωτογραφίες πορτραίτα των εχθρών τους,

Π.χ. τι λες αν σλλυφθείς με μολότωφ , με πιστόλι , με πολυβόλο , μπαζούκας κτλ κτλ
:huh: Μαλιστα... ολο αυτο τωρα, που ακριβως κολλαει; Ακομα και αν δεχτω οτι, θα παει η φωτο μεχρι το indymedia, φταιει αυτος ου την πηρε απο εδω και την εβαλε εκει, και οχι αυτος ου την εβαλε εξ'αρχης εδω; Ειναι σαν να μου πεις οτι θα βαλεις τη Monica Belucci, γυμνη, μεσα στις φυλακες Αλικαρνασσου, θα την πεταξεις στην πτερυγα υψιστης ασφαλειας, θα κλειδωσεις και την εισοδο... και μετα θα φταινε οι κρατουμενοι που την βιασαν μεχρι θανατου...  :uglystupid:

Cmagisian

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οι εχθροί των αναρχικών
το Athens.Indymedia

Κοιτα που ο φλωράκος απο την Γλυφαδα θελει να καθαρισει την Ελλάδα απο τους μεταναστες...
Εγώ λέω να ξεκινήσουμε απο την φάρα σου που την ανέχεται ο λαός τόσα χρόνια.
Φέρε πρώτα τα λεφτά που έχει κλέψει ο γέρος σου για να μένει Γλυφάδα και μετά τα λέμε..

Xynw

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε κοιτα που ακομα και στο μπου ήρθαν οι Φασιστες ( :uglystupid: ) να μας κανουν προπαγανδα ( :tickedoff: ).....
Εν τω μεταξυ επειδη καποιος εδω μεσα απορισε γιατι ερχεται ο καπιταλας Γλυφαδιωτης να καθαρισει το κεντρο της Αθηνας και να μας σωσει απο τους λαθρομεταναστες, να μην σας εκπλησει γιατι παντοτε αυτοι ηταν οι Φασιστες Αστοι και ευκαταστατοι καπιταλες που το παιζανε παιδια του λαου μονο και μονο για να χαλιναγωγησουν τον απλο λαο και να εξασφαλησουν την στηριξη τους ωστε να γινουν οι ιδιοι ποιο ισχυροι και πλουσιοτεροι ή απλα για να αποτρεψουν τον λαο σε καιρους λαϊκης επαναστασης απο το να τους κατασχεσει ολον αυτον τον πλουτο που συγκεντρωσαν εις βαρος του,οπως και ακριβως εκανε στην Ισπανια ο γιος του Μαρκισιου Primo de Rivera, Jose Antonio Primo de Rivera τον οποιον και μοστραρει στο Αβαταρ του ο συναγωνιστης lakis33....
Ουτε στο μπου ουτε πουθενα τσακιστε τους Φασιστες οπου τους βρειτε!!!

Επισκέπτης
Ρε κοιτα που ακομα και στο μπου ήρθαν οι Φασιστες ( :uglystupid: ) να μας κανουν προπαγανδα ( :tickedoff: ).....
Εν τω μεταξυ επειδη καποιος εδω μεσα απορισε γιατι ερχεται ο καπιταλας Γλυφαδιωτης να καθαρισει το κεντρο της Αθηνας και να μας σωσει απο τους λαθρομεταναστες, να μην σας εκπλησει γιατι παντοτε αυτοι ηταν οι Φασιστες Αστοι και ευκαταστατοι καπιταλες που το παιζανε παιδια του λαου μονο και μονο για να χαλιναγωγησουν τον απλο λαο και να εξασφαλησουν την στηριξη τους ωστε να γινουν οι ιδιοι ποιο ισχυροι και πλουσιοτεροι ή απλα για να αποτρεψουν τον λαο σε καιρους λαϊκης επαναστασης απο το να τους κατασχεσει ολον αυτον τον πλουτο που συγκεντρωσαν εις βαρος του,οπως και ακριβως εκανε στην Ισπανια ο γιος του Μαρκισιου Primo de Rivera, Jose Antonio Primo de Rivera τον οποιον και μοστραρει στο Αβαταρ του ο συναγωνιστης lakis33....
Ουτε στο μπου ουτε πουθενα τσακιστε τους Φασιστες οπου τους βρειτε!!!

Ναύαρχὲ μου διεκόψατε τὴν εὐγλωττον σιωπὴν σας;

Επισκέπτης
Επειδή μένω εδώ και 15 συναπτά έτη στην πλατεία Βικτωρίας, το οτι με λες υπάνθωπο και σκουλήκι, με προσβάλλει.
Δεύτερον, πριν εμφανιστούν στη γειτονιά μου κάτι σκουλήκια σαν και του λόγου σου, ο Αλβανός περιπτεράς δεν χρειάστηκε να κλείσει το περίπτερο, απο το οποίο έβγαζαν το ψωμί τους 2 Έλληνες υπάλληλοι, ο Ρώσος ψιλικατζής δέν φοβόταν για τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του και έδινε βερεσέ και αγύριστα σε κακομοίρηδες Έλληνες που δεν είχαν ούτε τσιγάρα να πάρουν, ο Ινδός που πούλαγε δορυφορικά συστήματα δεν έφυγε νύχτα, αφήνοντας στον αέρα 2 υπαλλήλους και έναν τεχνικό, όλοι τους Έλληνες...
Απο τη μέρα που αποφασίσατε να ξεβρωμίσετε τη γειτονιά μας, 3 τοπικές επιχειρήσεις έκλεισαν και 5 άνθρωποι έμειναν άνεργοι... δε μου λες ρε παληκάρι, μήπως τελικά έχετε φροντίσει πριν "ξεβρωμίσετε" τον τόπο, να τον έχετε ήδη βρωμίσει, σκορπόντας χάος απο όπου περάσετε;

Όσο για το "Ανθέλληνες", σε πληροφωρώ, οτι έχω τιμήσει την πατρίδα μου, όσο δεν θα την τιμήσεις ποτέ στη ζωή σου, σκουλήκι. Αυτόκλητε εθνοσωτήρα της ασφάλειας της πολυθρόνας σου, που το μόνο που σε νοιάζει είναι να γίνεις φύρερ στη θέση του φύρερ.... Και επειδή η καταγωγή μου είναι απο κάτω απο το αυλάκι, σου εύχομαι ολόψυχα, να τα καταφέρετε τελικά, να γίνετε εξουσία. και μάλιστα να αναβιώσετε και τα έθιμα της Αρχαίας Σπάρτης. Τότε θα δηλώσω εθελοντής, όταν θα έρθει η σειρά σου να πεταχτείς στον καιάδα, για να σου χώσω την κλωτσιά να πέσεις

Ἄλλα ἀντ' ἄλλων...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o αντωνακης θα τα λυσει ολα τα προβληματα,μια χαρα ειναι το κεντρο της αθηνας,απλα πρεπει να κανεις τον σταυρο σου για να βγεις ζωντανος και να μην σου κλεψουν κανα αυτοκινητο η σε μαχερωσουν

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι πραγματικα επικινδυνες περιοχες της αθηνας ειναι καποιοι δρομοι του κεντρου το βραδυ,το λιμανι το βραδυ(και παλι σε καποια σημεια μονο) και το ζεφυρι...

τα υπολοιπα ειναι μαλακιες να περναει η ωρα...

τωρα αμα ο αλλος ειναι τρομπας και παει μεταξουργειο 3 το πρωι ε καλα κανουν και του το σπανε το αμαξι...ασχημα σκηνικα μπορει να γινουν σε οποιαδηποτε περιοχη οποιαδηποτε ωρα και αυτο ειναι η πραγματικοτητα...

στην ουσια αθλιοτητα βλεπεις μονο στο κεντρο σε συγκεκριμμενες περιοχες (βλ ομονοια το βραδυ) ομως αναλογικα με το μεγεθος της πολης ειναι αστειο ο χωρος που καταλαμβανει...ασχετο αν μας τη σπαει και καλα κανει που μας τη σπαει...

οσον αφορα τη βρωμα τωρα ολη η αθηνα πλην ψυχικο,βαρκιζες κτλ η καμμια κηφησια μεσα στη βρωμα ειναι...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δύσκολη και γαμημένη δουλεια. Ήμουν ο μόνος Έλληνας ανάμεσα σε 10 Πακιστανούς. Για 2 μήνες έζησα τον ορισμό της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Και είδα πολλά που δεν θα έβλεπα διαφορετικά. Είδα αυτούς τους μετανάστες, που με τόση ευκολία στοχοποιούν όλοι, να μοιράζονται τα ελάχιστα που είχαν μαζί μου, πριν καλά-καλά μάθουν πως με λένε. Είδα να πρέπει να πάρω ειδική άδεια απο ένα σκατόγερο, μόνο και μόνο για να βγώ απο την πύλη του συσκευαστηριου και να πάω μέχρι το διπλανό χωριό να πάρω τσιγάρα, σαπούνι και ότι άλλο απαραίτητο. Οχι το πρωϊ, ούτε καν νωρίς το απόγευμα, αλλά στις 8 και στις 9 το βράδυ. Είδα να μου ανακοινόνει ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου, οτι θα πληρώνομαι 25 ευρώ την ημέρα για 16 ώρες, χωρίς ένσημα, ρεπό και άλλες τέτοιες πολυτέλειες. Είδα πως αναγκάζονταν να ζουν αυτοί οι Πακιστανοί, μέσα σε μια βρώμα που δεν ήταν επιλογή τους, είδα να έχουν φτιάξει αυτοσχέδιο boiler για να μπορούν να πλένονται, αυτοσχέδια κουζίνα για να μπορούν να μαγειρεύουν και να τρέμουν να κυκλοφορήσουν γιατι τους κρατούσαν τα χαρτιά τους.

ΑΚΟΥ μεγαλε

δεν μ ενδιαφερει που σ μαζεψαν λεφτα

ουτε που ειχαν φτιαξει μποιλερ και ηλιακα

μ ενδιαφερει που παιρνουν τις δουλειες απο ελληνες ΛΑΘΡΑΙΑ σε καιρο κρισης

να πανε πισω στις χωρες τους και ν απαιτησουν απο τον μουσταφα πρωθυπουργο να μην δινει ΔΙΣ για πυρηνικα κι αυτοι να ειναι εξαθλιωμενοι

οσον αφορα αυτους που κλεβουν-σκοτωνουν δεν πρεπει να υπαρξει ιχνος λυπησης..επιτοπου αποκεφαλισμος και το κεφαλι του κρεμασμενο εξω απο τις συναγωγες του αλλαχ που εχουν φτιαξει

**το ενδεχομενο να σ εγλυφαν γιατι ηταν λαθραιοι το σκεφτηκες:;

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Μην ονειρευεστε!!
το κέντρο θα αλλάξει όταν αυτοί οι τσοπανηδές μας θελήσουν να το αναβαθμίσουν

έχω βαρέθει να ακούω ανθρώπους να μιλάνε για το κέντρο, τους μετάναστες, τα ναρκωτικα καιτην πορνεία,
ανθρώπους που μιλάνε εκ του ασφαλούς μιας και ζουν στα προάστεια και λένε μεγαλές κουβέντες, κατεβαίνουν στην αθήνα μια φορά το χρόνο και συνήθως μπαίνουν στο αμάξι κάνουν την δουλεία τους και φεύγουν. Περπατήστε πρώτα δείτε, ακούστε και μετά μιλήστε.

και δυστύχως εμείς το παραχωρήσαμε στους ξένους, εσείς που ζείτε στα προάστεια ίσως νοικιάζετε το πατρικό σας σε 20 από αυτούς, είτε εν γνώση σας είτε εν αγνοία σας
καλημέρα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ετσι

για πες σε μια που γεννηθηκε απο πλουσια αρχιδια και μενει ψυχικο να ψηφισει χ.α ..θα σου πει ε οχι και φασιστες

εαν η καργιολα ομως δεν εβρισκε χρημα απο τον μπαμπα και γεννιοταν κυψελη θα εβλεπες για ποτε θα ψηφιζε χ.α

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
η κυρία θα το παίζει ΚΚΕ...
είναι υπέρ του λαου

Επισκέπτης
ετσι

για πες σε μια που γεννηθηκε απο πλουσια αρχιδια και μενει ψυχικο να ψηφισει χ.α ..θα σου πει ε οχι και φασιστες

εαν η καργιολα ομως δεν εβρισκε χρημα απο τον μπαμπα και γεννιοταν κυψελη θα εβλεπες για ποτε θα ψηφιζε χ.α

δλδ η χ.α ειναι κατι σαν ρομπεν των φτωχων φιλε? θα μοιρασει χρημα στο λαο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom