Νέα

Οι "υποβαθμισμένες" περιοχές και οι υπάνθρωποι που κατοικούν σε αυτές ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάπου μπερδέψαμε τους εργατικούς αλλοδαπούς, πολλοί εκ των οποίων έχουν οικογένεια εδώ, νοικιάζουν σπίτι, στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, κλπ (ο μέσος αλλοδαπός της επαρχίας)

με το μέσο αλλοδαπό-εγκληματία του κέντρου της Αθήνας.

Πρέπει να διαχωριστούν οι δύο κατηγορίες για να συνεχισθεί η συζήτηση.
Εγώ πχ έχω συγκατοικήσει στην πολυκατοικία με πολλούς νοικοκυραίους αλλοδαπούς και έχω να πω μόνο ένα:

ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ

καμία σχέση με τα γκέτο του κέντρου που φοβάσαι να περάσεις

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΑΚΟΥ μεγαλε

δεν μ ενδιαφερει που σ μαζεψαν λεφτα

ουτε που ειχαν φτιαξει μποιλερ και ηλιακα

μ ενδιαφερει που παιρνουν τις δουλειες απο ελληνες ΛΑΘΡΑΙΑ σε καιρο κρισης

να πανε πισω στις χωρες τους και ν απαιτησουν απο τον μουσταφα πρωθυπουργο να μην δινει ΔΙΣ για πυρηνικα κι αυτοι να ειναι εξαθλιωμενοι

οσον αφορα αυτους που κλεβουν-σκοτωνουν δεν πρεπει να υπαρξει ιχνος λυπησης..επιτοπου αποκεφαλισμος και το κεφαλι του κρεμασμενο εξω απο τις συναγωγες του αλλαχ που εχουν φτιαξει

**το ενδεχομενο να σ εγλυφαν γιατι ηταν λαθραιοι το σκεφτηκες:;
Αυτο δεν θες να καταλαβεις ουτε εσυ ουτε αρκετοι αλλοι.....

Το οτι δηλαδη, δεν φταινε οι αλλοδαποι γιαυτο....
Αυτοι να επιβιωσουν με καθε τροπο θελουν !!!!!!
Αυτοι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φταινε ειναι ολοι αυτοι, που τους απασχολουν, με μειωμενες αποδοχες και ανασφαλιστους, εκμεταλλευομενοι την αναγκη τους για επιβιωση....

Δεν φανταζομαι να μην το εχεις δει το εργο κι εσυ..... ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ !!!!!!!

Λογικεψου λιγο....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κάπου μπερδέψαμε τους εργατικούς αλλοδαπούς, πολλοί εκ των οποίων έχουν οικογένεια εδώ, νοικιάζουν σπίτι, στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, κλπ (ο μέσος αλλοδαπός της επαρχίας)

με το μέσο αλλοδαπό-εγκληματία του κέντρου της Αθήνας.

Πρέπει να διαχωριστούν οι δύο κατηγορίες για να συνεχισθεί η συζήτηση.
Εγώ πχ έχω συγκατοικήσει στην πολυκατοικία με πολλούς νοικοκυραίους αλλοδαπούς και έχω να πω μόνο ένα:

ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ

καμία σχέση με τα γκέτο του κέντρου που φοβάσαι να περάσεις
Αυτο ακριβως !!!!!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.293
Πόντοι
5.595
Μπράβο μαλάκα υποκριτή χριστιανέ του κώλου  :jerking:
ποοοοοόσο καριόλιδες υποκριτές είστε μερικοί γαμώ ποοοσο ?

Βιλμα, χριστιανοι πανω απο ολα αυτοι οι τυποι. Τωρα το Πασχα στην ανασταση, νηστεψαν τη μεγαλη παρασκευη με χταποδακι στα καρβουνα και γαριδες ψητες και εκαναν το καθηκον τους.

Δεν μας απαντουν ομως στα εξης :

-Οι χωρες αυτων των ανθρωπων ειναι φτωχες επειδη εχουν παρανοικους δικτατορες που τρωνε τα λεφτα σε πυρηνικα

ή

- Ειναι φτωχες επειδη τους δικτατορες αυτους, τους διορισαν οι κυβερνησεις των "προηγμενων" χωρων, ωστε να εχουν φτηνα εργατικα χερια σε Αφρικη , Ασια και Λ.Αμερικη (που ξυπνησε πρωτη) για να κανουν τα εργοστασια τους και να αγοραζουμε φτηνα εμεις παπουτσια, ρουχα και υπολογιστες? Ε Λακη?

-Το οτι πρεπει να καθαρισει το κεντρο απο την εγκληματικοτητα, σημαινει ΑΥΤΟΜΑΤΑ οτι πρεπει να ψηφισει ο κοσμος ενα κωμα (κι οχι κομμα), υποστηρικτων του Χιτλερ? Δηλαδη η εγκληματικοτητα να "αντιμετωπιστει" απο εγκληματιες μαχαιροβγαλτες-οπαδους των Ναζι?

- Δεν μας εξηγουν, ποσοι Ελληνες εψαξαν για χειρονακτικη εργασια και τους την αρνηθηκαν κι ουτε μας εξηγουν γιατι βγαζαν το σκασμο, οταν στην εποχη της οικονομικης ευημεριας, τα Ολυμπιακα Εργα ηταν φτιαγμενα απο σκλαβους , ανασφαλιστους που δεν τους εκλαιγε η μανα τους οταν επεφταν απο καμια σκαλωσια.

-Δεν μας εξηγουν : οταν οι ναζι "καθαρισουν" το κεντρο, τι αλλο οραματιζονται?Θα κρατικοποιησουν τραπεζες ή αυτους τους ξενους δεν τους πειραζουμε γιατι εχουν φραγκα?
-Δεν μας εξηγουν : τον Χιτλερ γιατι τον θαυμαζουν? Ξενος δεν ηταν ? Γιατι δεν επιλεγουν κανεναν Ελληνα ναζιστη να θαυμασουν ?
-Δεν μας εξηγουν : ο ματσο ανδρισμος τους και η χρυσαυγιτικη ανδρεια τους, ηταν αυτη που τους σπρωχνει να μπαινουν σε διαμερισματα πολυκατοικιων και να χτυπανε τις αλλοδαπες που προσεχουν τους γερους ? Κι αυτες οι γυναικες εγκληματιες ειναι?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Κοιτα που ο φλωράκος απο την Γλυφαδα θελει να καθαρισει την Ελλάδα απο τους μεταναστες...
Εγώ λέω να ξεκινήσουμε απο την φάρα σου που την ανέχεται ο λαός τόσα χρόνια.
Φέρε πρώτα τα λεφτά που έχει κλέψει ο γέρος σου για να μένει Γλυφάδα και μετά τα λέμε..

Δεν ξέρω για τη φάρα του... ο ίδιος έχει πει πως έχει πολύ πλούσια γυναίκα. Σπιτωμένο τον έχουν μάλλον.

Διαφωνώ μαζί σου πάντως. Η Γλυφάδα είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει ένα εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
ΕΞΩ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
:jerking: :jerking: :jerking:να τα πεις αυτα τυπε στη χηρα του κακομοιρη που μαχαιρωσαν περυσι στην ιουλιανου..
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μονο στην ιουλιανου εχουν μαχαιρωσει πουθενα αλλου ε? και μονο αλλοδαποι ελληνας εγκληματιας δεν υπαρχει ε?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Μπράβο μαλάκα υποκριτή χριστιανέ του κώλου  :jerking:
ποοοοοόσο καριόλιδες υποκριτές είστε μερικοί γαμώ ποοοσο ?

Ειμαι υποκριτης μαλακω που θελω πρωτα να βρισκουν δουλεια οι χιλιαδες ανεργοι οικογενειαρχες ελληνες;;;;;

εχω βοηθησει πακιστανους μαλακω στο παρελθον

ομως αλλαξαν τα δεδομενα με την κριση μαλακω

προτεραιοτητα στους ελληνες που δεν μπορουν να θρεψουν τα παιδια τους

ΜΑΛΑΚΩ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
58
Like
1.719
Πόντοι
8.245
Πάλι ανακαλύψατε το ΠΡΟΒΛΗΜΑ,Μπράβο σας.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
To θέμα των λάθρων βαίνει προς επίλυση, γιατί πλέον κανείς δεν μπορεί να κάνει πως δεν υπάρχει.
Όποιος μπορεί να προτείνει μια σωστή (εφικτή, οικονομική, ανθρώπινη) λύση, θα επιβάλει τις απόψεις του.
Τα "ουουουου φασίστες" δυστυχώς έχουν γίνει τόσο κοινότυπα που έχουν χάσει το νόημα τους.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω για τη φάρα του... ο ίδιος έχει πει πως έχει πολύ πλούσια γυναίκα. Σπιτωμένο τον έχουν μάλλον.

Διαφωνώ μαζί σου πάντως. Η Γλυφάδα είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει ένα εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα.

Αν θεσπιζόταν στην ελλάδα νόμος Μονομαχίας
θα έχανε τη δυνατότητα το κάθε πουστρόνι που γαμιέται (οικογενειακώς)
να το παίζει τσαμπα μάγκας.

Μία συναντησούλα κυριλέ, μάρτυρες
και τον έστελνες στα κυπαρίσσια χωρίς δίκες , φυλακές κτλ.
Τώρα κάθε πουστάρα προσβάλει όποιον θέλει.

Με την πρόσφατη αλλαγή όμως του ποινικού κώδικα,
καταργήθηκε μία παλιά διάταξη που προέβλεπε μέγιστη ποινή στα 10 χρόνια
σε περίπτωση μονομαχίας.

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.725
Πόντοι
206
Ειμαι υποκριτης μαλακω που θελω πρωτα να βρισκουν δουλεια οι χιλιαδες ανεργοι οικογενειαρχες ελληνες;;;;;

ΜΑΛΑΚΩ
Αυτες τις μαλακιες καναμε και γινανε οι Αλβανοι Ευρωπαιοι και εμεις Πακισταν!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αυτο δεν θες να καταλαβεις ουτε εσυ ουτε αρκετοι αλλοι.....

Το οτι δηλαδη, δεν φταινε οι αλλοδαποι γιαυτο....
Αυτοι να επιβιωσουν με καθε τροπο θελουν !!!!!!
Αυτοι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φταινε ειναι ολοι αυτοι, που τους απασχολουν, με μειωμενες αποδοχες και ανασφαλιστους, εκμεταλλευομενοι την αναγκη τους για επιβιωση....

Δεν φανταζομαι να μην το εχεις δει το εργο κι εσυ..... ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ !!!!!!!

Λογικεψου λιγο....

Ασε μας κι εσυ ρε γλυκαναλατε

στην χωρα μου θα καθονται σουζα οι ξενοι

αλλιως το πουλο

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
58
Like
1.719
Πόντοι
8.245
Αυτοί της Υπατης Αρμοστίας γιατί δεν κάνανε μια ΒΟΛΤΑ στα γνωστά μέρη,ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,για να βλέπαμε και την ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ,όξω ρε στημένες μαριονέτες ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΖΙ,ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

πως τους βοήθησες ρε μαλάκα μικροαστέ ? τι έκανες σου καθάρισαν τα τζάμια κ τους έδωσες 2ε ?

οσον αφορα αυτους που κλεβουν-σκοτωνουν δεν πρεπει να υπαρξει ιχνος λυπησης..επιτοπου αποκεφαλισμος και το κεφαλι του κρεμασμενο εξω απο τις συναγωγες του αλλαχ που εχουν φτιαξει

οι υποκριτές σαν κ τ λόγου σου είναι καρκινώματα στην κοινωνία ρε μαλάκα,
βάλε τν χριστιανισμό ΣΟΥ στον κώλο ΣΟΥ μετά από αυτό ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Με την πρόσφατη αλλαγή όμως του ποινικού κώδικα,
καταργήθηκε μία παλιά διάταξη που προέβλεπε μέγιστη ποινή στα 10 χρόνια
σε περίπτωση μονομαχίας.

ρε ζηλευουν τα μερη μας και βγαζουν χολη. καθε σαββατοκυριακο ομως πανω κατω τη ζησιμοπουλου με τα παπακια μας σπανε ταρχιδια.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Δεν ηξερα οτι εχεις αυτογνωσια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom