Επειδή μένω εδώ και 15 συναπτά έτη στην πλατεία Βικτωρίας, το οτι με λες υπάνθωπο και σκουλήκι, με προσβάλλει.
Δεύτερον, πριν εμφανιστούν στη γειτονιά μου κάτι σκουλήκια σαν και του λόγου σου, ο Αλβανός περιπτεράς δεν χρειάστηκε να κλείσει το περίπτερο, απο το οποίο έβγαζαν το ψωμί τους 2 Έλληνες υπάλληλοι, ο Ρώσος ψιλικατζής δέν φοβόταν για τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του και έδινε βερεσέ και αγύριστα σε κακομοίρηδες Έλληνες που δεν είχαν ούτε τσιγάρα να πάρουν, ο Ινδός που πούλαγε δορυφορικά συστήματα δεν έφυγε νύχτα, αφήνοντας στον αέρα 2 υπαλλήλους και έναν τεχνικό, όλοι τους Έλληνες...
Απο τη μέρα που αποφασίσατε να ξεβρωμίσετε τη γειτονιά μας, 3 τοπικές επιχειρήσεις έκλεισαν και 5 άνθρωποι έμειναν άνεργοι... δε μου λες ρε παληκάρι, μήπως τελικά έχετε φροντίσει πριν "ξεβρωμίσετε" τον τόπο, να τον έχετε ήδη βρωμίσει, σκορπόντας χάος απο όπου περάσετε;
Όσο για το "Ανθέλληνες", σε πληροφωρώ, οτι έχω τιμήσει την πατρίδα μου, όσο δεν θα την τιμήσεις ποτέ στη ζωή σου, σκουλήκι. Αυτόκλητε εθνοσωτήρα της ασφάλειας της πολυθρόνας σου, που το μόνο που σε νοιάζει είναι να γίνεις φύρερ στη θέση του φύρερ.... Και επειδή η καταγωγή μου είναι απο κάτω απο το αυλάκι, σου εύχομαι ολόψυχα, να τα καταφέρετε τελικά, να γίνετε εξουσία. και μάλιστα να αναβιώσετε και τα έθιμα της Αρχαίας Σπάρτης. Τότε θα δηλώσω εθελοντής, όταν θα έρθει η σειρά σου να πεταχτείς στον καιάδα, για να σου χώσω την κλωτσιά να πέσεις