διπλωματης μου κανεις εσυ...
Πρώην υπουργός Δηλαδή ότι λέει γενικότητες πρέπει να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις; εδώ ρε οι άλλοι οι ίδιοι είπαν εμείς το ρίξαμε και αυτός μιλάει για αγνώστους!!!
διπλωματης μου κανεις εσυ...
Oλα αυτα θα τα κάνει αποδυναμωμένη ρε τύπε?Μια αποδυναμωμενη Τουρκια θα σου ξεφορτωσει 4 εκατομμυρια Συριους σε ενα μηνα και θα σου κανει ενα θερμο επεισοδιο τη βδομαδα, για να συσπειρωσει το εσωτερικο της.
Ο Πουτιν ξέρει τα όρια του,πίεζε τους Τουρκους να τον χτυπήσουν,λογικα θα απαντησει συντριπτικα στους Τούρκους για να ρισκάρει το στοχο του που ειναι η εμπλοκη του Νάτο και η ευρυτερη αναφλεξη της περιοχήςΤο μόνο πάντως που βρωμάει είναι ότι εδώ και πολύ καιρό ο Πόύτιν ψάχνεται να την πέσει στον Τούρκο
Δεν σού κάνει εντύπωση πού το είπαν αμέσως;
Ρε μαλακες σοβαρευτητε. Αν δεν ηταν σιγουρος ο Τουρκος οτι δεν θα του κανουν τιποτα οι Ρωσοι, θα το εριχνε το αεροπλανο ? Ισως να ειχε και το ΟΚ απο Αμερικη κι Ευρωπη πριν κανει την κινηση του.
Η Ελλαδα με τοσεις παραβιασεις του εναεριου χωρους της απο τουρκικα αεροπλανα γιατι δεν εχει καταριψει ουτε ενα τοσα χρονια ? Απλα γιατι δεν εχει το ΟΚ και ουτε τη δυναμη να κανει τσαμποκαδες. Με λιγα λογια την Τουρκια για Χ λογους την παιρνει να τσαμπουκαλευτει ακομα και στους Ρωσους. & -
Δεν μπορουμε απο σημερα να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα για το θα συμβει τις επομενες ημερες.Πιστευω ο Πουτιν δεν θα κανει βιαστικες κινησεις.Σιγουρα ομως μελλοντικα θα την φερει στον Ερντογαν! Δεν ξερω με ποιον τροπο.Ισως καταριψει καποιο τουρκικο αεροπλανο, ισως δωσει οπλα στους Κουρδους.....
Δηλαδη επειδη θελει ο Αμερικανος να πολεμησει το Νατο εναντιον της Ρωσιας , θα παμε εμεις οι Ελληνες να πολεμησουμε στο πλευρο των Τουρκων εναντιον της Ρωσιας!
Ο Ερντογαν το εχει χασει τελειως τον τελευταιο καιρο , εχει μεγαλομανια , νομζει οτι ειναι ο Σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης! Ο Πουτιν ομως δεν ειναι Τσιπρας! Δεν ειναι Σαμαρας! Ο Πουτιν ειναι κατι σαν τον Καρατζαφερη στην Ελλαδα! Θα το πληρωσει ο Ερντογαν!
Και η Γεωργια το 2008 ειχε το Οκ απο τους Αμερικανους και μετα τους γαμησαν τους Γεωργιανους!Ρε μαλακες σοβαρευτητε. Αν δεν ηταν σιγουρος ο Τουρκος οτι δεν θα του κανουν τιποτα οι Ρωσοι, θα το εριχνε το αεροπλανο ? Ισως να ειχε και το ΟΚ απο Αμερικη κι Ευρωπη πριν κανει την κινηση του.
Η Ελλαδα με τοσεις παραβιασεις του εναεριου χωρους της απο τουρκικα αεροπλανα γιατι δεν εχει καταριψει ουτε ενα τοσα χρονια ? Απλα γιατι δεν εχει το ΟΚ και ουτε τη δυναμη να κανει τσαμπουκαδες. Με λιγα λογια την Τουρκια για Χ λογους την παιρνει να τσαμπουκαλευτει ακομα και στους Ρωσους. & -
Καλα, ονειρα γλυκα. Αν βρεις τιποτα λεξουλες που να δειχνουν πού ακριβως γραφω κατι που δεν ισχυει ξυπνας και μας το λες.
Δεν μπορουμε απο σημερα να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα για το θα συμβει τις επομενες ημερες.Πιστευω ο Πουτιν δεν θα κανει βιαστικες κινησεις.Σιγουρα ομως μελλοντικα θα την φερει στον Ερντογαν! Δεν ξερω με ποιον τροπο.Ισως καταριψει καποιο τουρκικο αεροπλανο, ισως δωσει οπλα στους Κουρδους.....
Δηλαδη επειδη θελει ο Αμερικανος να πολεμησει το Νατο εναντιον της Ρωσιας , θα παμε εμεις οι Ελληνες να πολεμησουμε στο πλευρο των Τουρκων εναντιον της Ρωσιας!
Ο Ερντογαν το εχει χασει τελειως τον τελευταιο καιρο , εχει μεγαλομανια , νομζει οτι ειναι ο Σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης! Ο Πουτιν ομως δεν ειναι Τσιπρας! Δεν ειναι Σαμαρας! Ο Πουτιν ειναι κατι σαν τον Καρατζαφερη στην Ελλαδα! Θα το πληρωσει ο Ερντογαν!
Και η Γεωργια το 2008 ειχε το Οκ απο τους Αμερικανους και μετα τους γαμησαν τους Γεωργιανους!
Ηγετικα χαρισματα! Αιντε να βγει και ο Τραμπ στην Αμερικη! Να τους γαμησουν τους τζιχαντιστες μαζι!Τι εννοεις τυπε, εχει και ο Πουτιν off shore εταιριες ?
βρε πανιλιθιε αμα δεν ξερεις μην μιλας ,ΣΑΦΩΣ ότι εγραψα ισχυει,ρωτα και μαθε πρωτα και μετα ελα να κανεις τον εξυπνο..
Να'σαι καλα ρε φιλε, γελασαμε παλι. Στο ειπα και στο αλλο θρεντ! Να'σαι καλα που μπαινεις σε καθε τραγικο θρεντ να γραψεις τις χαζομαρες σου και μας κανεις και γελαμε!
Η Αμερικη παντως εκανε τα στραβα ματια!συγκρινεις γεωργια με τουρκια ? :-
Δεν ειπαμε διαλογο αγορακι μου. Ειπαμε να καταρριψεις αυτα τα οποια θεωρεις βλακειες με αντεπιχειρηματα και οχι παιδιαστικες επιθεσεις κατα του προσωπου που τα γραφει. Αλλα απ'οτι φαινεται μεχρι εκει σε παιρνει. Μονο πλακιτσα, οταν σοβαρεψει το πραμα μοκο. Άιντε πισω στα κουβαδακια σου τωρα.Διάλογο κάνω μόνο με ελεύθερα άτομα. Με αρτηριοσκληρωτικούς, δυσκοίλιους βολεμένους μικροαστούς
αριστεριτζήδες κάνω μόνο πλακίτσα.
Γιατί να μου κάνει εντύπωση; είναι αρκετά σημαντικό να καταρίπτεις ρωσικό αεροπλάνο, αλλά και αυτοί να μην το έριξαν από την ώρα που αναλαμβάνουν την ευθύνη το ίδιο είναι σαν να το ρίξανε. Εγώ έχω πάθει πλάκα με την ανύπαρκτη αντίδραση των Ρώσων.