Νέα

Οι Τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 5241
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Και ρωσικό ελικόπτερο χτυπήθηκε στη Συρία
    Μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά πυρά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συριά, μία δεύτερη είδηση έρχεται να εντείνει το κλίμα ανησυχίας. Το Reuters μετέδωσε ότι ρωσικό ελικόπτερο επλήγη από εδάφους με αμερικανικής κατασκευής κατευθυνόμενο πύραυλο που εκτόξευσαν Σύροι αντικαθεστωτικοί κοντά στη Λαττάκεια.
Θα υποδεχθούν σύντομα επισκέψεις οι τουρκμένοι από πυραυλους τύπου Καλιμπρ

Επισκέπτης
Η Αμερικη παντως εκανε τα στραβα ματια!

Στημενο το ειχαν για να δουν τις αντιδρασεις τις πολεμικης μηχανης των Ρωσων. Το ΝΑΤΟ εβγαλε τα συμπερασματα του κι ο Κατσασβιλης πως τον λεγαν το μαλακα τον προεδρο της Γεωργιας ετρεχε να κρυφτει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε μαλακες σοβαρευτητε. Αν δεν ηταν σιγουρος ο Τουρκος οτι δεν θα του κανουν τιποτα οι Ρωσοι, θα το εριχνε το αεροπλανο ? Ισως να ειχε και το ΟΚ απο Αμερικη κι Ευρωπη πριν κανει την κινηση του.
Αυτο παλι, που θαυμαζουμε τους Τουρκους τοσο πολυ, ωστε οταν κανουν κατι "αποκλειεται να μην ηταν σιγουροι", ειδικα οσον αφορα μια χωρα που επι 300 χρονια χανει εδαφη διαρκως (προφανως επειδη τα κανει ολα σωστα) μπορει να με εξοντωσει.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Δεν ειπαμε διαλογο αγορακι μου. Ειπαμε να καταρριψεις αυτα τα οποια θεωρεις βλακειες με αντεπιχειρηματα και οχι παιδιαστικες επιθεσεις κατα του προσωπου που τα γραφει. Αλλα απ'οτι φαινεται μεχρι εκει σε παιρνει. Μονο πλακιτσα, οταν σοβαρεψει το πραμα μοκο. Άιντε πισω στα κουβαδακια σου τωρα.

:happy: :bounce-glasses: :headbang2: :happy:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους SU-24, όμως επέμεινε ότι ουδέποτε παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο -λέγοντας επίσης ότι καταρρίφθηκε από πυρά που προήλθαν από το έδαφος.

«Το SU-24 βρισκόταν σε ύψος 6.000 μέτρων και οι προκαταρκτικές πληροφορίες υποδεικνύουν ότι καταρρίφθηκε από πυρά από το έδαφος» ανέφερε αρχική δήλωση του υπουργείου Άμυνας. Σε δηλώσεις του πάντως αργότερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε λόγο για κατάρριψη του μαχητικού από πύραυλο αέρος-αέρος από τουρκικό F-16.

Σε βαρύ τόνο ο Ρώσος πρόεδρος κατήγγειλε «πισώπλατη μαχαιριά από συνεργούς τρομοκρατών», τονίζοντας ότι το μαχητικό καταρρίφθηκε πάνω από την επικράτεια της Συρίας και συνετρίβη στο συριακό έδαφος σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από την Τουρκία. «Ούτε οι πιλότοι μας, ούτε το μαχητικό απείλησαν την επικράτεια της Τουρκίας» δήλωσε προειδοποιώντας ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. «Θέλουν να κάνουν το ΝΑΤΟ να υπηρετήσει την ISIS;» ανέφερε.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Αυτο παλι, που θαυμαζουμε τους Τουρκους τοσο πολυ, ωστε οταν κανουν κατι "αποκλειεται να μην ηταν σιγουροι", ειδικα οσον αφορα μια χωρα που επι 300 χρονια χανει εδαφη διαρκως (προφανως επειδη τα κανει ολα σωστα) μπορει να με εξοντωσει.
α γεια σου ρε φιλε πες τα,δεν ξερουν ότι κάθε μερα τα τουρκικα σύνορα αυξομειώνονται,να μου πεις και ποιος να τους τα πει

EVERGREY78

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
93
Πόντοι
0
Ανηφόρα βίτσα  :bigdick:  και στενά παπούτσια!!! :thefinge:

Επισκέπτης

Μαθε να διαβαζεις ρε βλακα. Απο που προκυπτει θαυμασμος στους Τουρκους ?
Εισαι και δικηγορος. Ουτε για τσοπανη δε θα σ΄επερνα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
βρε πανιλιθιε αμα δεν ξερεις μην μιλας ,ΣΑΦΩΣ ότι εγραψα ισχυει,ρωτα και μαθε πρωτα και μετα ελα να κανεις τον εξυπνο..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συνεχιζεις. Σαφως κιολας!! Το μισο αστειο μονο ειναι οι χαζομαρες που γραφεις για τον τετραπλασιο ογκο ενεργων πυρηνικων κεφαλων. Περιμενουμε με αγωνια εγκυρη πηγη λοιπον. :coffee: Το αλλο μισο αστειο ειναι οτι κατοικος χωρας του ΝΑΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ που η Ρωσσια και καλα εχει τετραπλασιο ογκο ενεργων πυρηνικων κεφαλων και τον σημαδευουν!! Μιλαμε δεν παιζεσαι, ιδιοφυια της κωμωδιας εισαι!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο πατηρ παισιος τα χε πει παντως  :orchestra: :woldman: :priest:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μαθε να διαβαζεις ρε βλακα. Απο που προκυπτει θαυμασμος στους Τουρκους ?
Εισαι και δικηγορος. Ουτε για τσοπανη δε θα σ΄επερνα.
Οταν λες σε καποιον "για να το κανει ετσι κατι ξερει" , για σενα σημαινει απαξιωση? Οκ σορυ, οντως δεν θα σε ηθελα ουτε εγω για πελατη.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ρε μαλακες σοβαρευτητε. Αν δεν ηταν σιγουρος ο Τουρκος οτι δεν θα του κανουν τιποτα οι Ρωσοι, θα το εριχνε το αεροπλανο ? Ισως να ειχε και το ΟΚ απο Αμερικη κι Ευρωπη πριν κανει την κινηση του.

και από πότε ο λόγος της Ευρώπης και της Αμερικής (ότι και καλά θα βάλουν πλάτες) είναι εγγύηση...
η κυβέρνηση των Τούρκων είναι πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα όχι μαλάκες  :grin:

δεν καταλαβαίνω τι παίζει κιόλας βέβαια...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Βλέπεις η γεωπολιτική και η πολιτική δεν ακολουθούν τη δική σου νοητική λειτουργία.Τι να κάνουμε;
(Eπαθες παρόμοια πλάκα με την αντρίδραση τής κυβέρνησης Σημίτη στα Ιμια; ;))

Κοίτα ειδικός δεν είμαι σαν εσένα, κρίνω από τα γεγονότα, σενάρια μπορείς να μου πεις χιλιάδες τα οποία όμως βασίζονται στη φαντασία. Μπορεί να ήταν κατόπιν εντολής Αμερικανών κλπ. κλπ. Τα δεδομένα λένε ο ένας λέει το έριξα εγώ και ο άλλος να λέει το ρίξανε κάποιοι κακοί. Στην αντίδραση των Ρώσων έχω κολλήσει.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δηλαδη επειδη θελει ο Αμερικανος να πολεμησει το Νατο εναντιον της Ρωσιας , θα παμε εμεις οι Ελληνες να πολεμησουμε στο πλευρο των Τουρκων εναντιον της Ρωσιας!
Μάλλον αυτη την αναμπουμπουλα ελπιζει να προκαλέσει ο Πουτιν
Το οτι χάνει εδάφη δε σχετιζεται άμεσα απο τακτικα λάθη σε τέτοιου είδους αψιμαχίες,΄σε αυτα  οι Τουρκαλάδες ξέρουν που τους παίρνει,κλασσικο παραδειγμα το τουμπεκιασμα που κάνουν μπροστα στους Εβραίους

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η Ρωσια εκει που ειχε προβλημα στην αυλη της (Τσετσενια,Γεωργια,Ουκρανια-Κριμαια) αντεδρασε δυναμικα μη αφηνοντας αμφιβολιες οτι ειναι αποφασισμενη να υπερασπιστει με καθε μεσο το ζωτικο της χωρο.Ειναι σαν να προκαλουσε καποιος τις ΗΠΑ στο Μεξικο διπλα στο Τεξας η στη Κουβα,θα αντιδρασει σιγουρα.Στη Συρια ομως ειναι εμπλεκομενες πολλες δυναμεις,δε ξερουμε κατα ποσο ειναι διατεθιμενη να κλιμακωσει την ενταση.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κοίτα ειδικός δεν είμαι σαν εσένα, κρίνω από τα γεγονότα, σενάρια μπορείς να μου πεις χιλιάδες τα οποία όμως βασίζονται στη φαντασία. Μπορεί να ήταν κατόπιν εντολής Αμερικανών κλπ. κλπ. Τα δεδομένα λένε ο ένας λέει το έριξα εγώ και ο άλλος να λέει το ρίξανε κάποιοι κακοί. Στην αντίδραση των Ρώσων έχω κολλήσει.

«Το SU-24 βρισκόταν σε ύψος 6.000 μέτρων και οι προκαταρκτικές πληροφορίες υποδεικνύουν ότι καταρρίφθηκε από πυρά από το έδαφος» ανέφερε αρχική δήλωση του υπουργείου Άμυνας. Σε δηλώσεις του πάντως αργότερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε λόγο για κατάρριψη του μαχητικού από πύραυλο αέρος-αέρος από τουρκικό F-16.

το παραδεχθηκε

Επισκέπτης
Οταν λες σε καποιον "για να το κανει ετσι κατι ξερει" , για σενα σημαινει απαξιωση? Οκ σορυ, οντως δεν θα σε ηθελα ουτε εγω για πελατη.

Eγω εννοουσα οτι οι Τουρκοι ειχαν το ΟΚ απο Αμερικη και ισως και Ευρωπη αλλιως δεν θα εκαναν καμια κινηση εναντιων των Ρωσων. Δεν θαυμαζω ουτε την σχεδον ισλαμικη Τουρκια του Ερντογαν ουτε τον μεγαλοιδεατισμο του Πουτιν. Αλλα ειπαμε εσυ  :jerking:  Ηθελα να ηξερα πως σου δωσαν πτυχιο στη νομικη :headbang: :headbang: εγω ουτε τις γιδες που ειχα στο χωριο δεν θα σε εμπιστευομουν να πας για ποτισμα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
το μπαχαλεψατε κι αυτό το θεμα.

Οι αριστερατζες τουρκόσποροι είναι με τους τουρκους?  :vomit: