ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ηθικόν δίδαγμα.
Έχουμε γεμίσει Τουρκολόγους.
Μπααα!
ΜΑΛΑΚΕΣ είχαμε, σε αφθονία, από ΠΑΝΤΑ.
Ηθικόν δίδαγμα.
Έχουμε γεμίσει Τουρκολόγους.
Πανέμορφα φωτογραφημένο μουνί από διπλανό θρεντ.
έτσι είναι τα "κλειστού τύπου";
Με το Ρωσσικο AvtoBaza κατεβηκε τυπε...τι σου λεω τοση ωρα... το αγορασαν απο τους Ρωσσους... Λες να το προσγειωσαν μονοι τους οι Αμερικανοι σε βαση του Ιραν??? Δυσκολο μου φαινεται... Εμ τι ηθελαν οι Ρωσσοι απο το Στελθ??? Την εξωτερικη μαυρη επιστρωση,αυτο τα κανει Στελθ..(και λιγο το σχημα)... Οι Αραβες ειχαν πυραυλους SA,προιστορικους..ψυχροπολεμικους.. δεν μπορουσαν καν να ακολουθησουν τους ελιγμους των αεροσκαφων... Μην συγκρινεις πυραυλους 40 χρονων με σημερινους...Δες φωτογραφίες στο ίντερνετ του στελθ που καταρρίφθηκε στην Σερβία να δεις πως έγινε και αν μπορεί να κατέληξε στην Ρωσία. Κάποια πολύ μικρά κομμάτια του που δεν έγιναν κάρβουνο κατέληξαν στην Ρωσία. Καλά, οι μουλάδες με τι τεχνολογία χάκαραν το RQ-170 ?? Μην πιστεύεις τις προπαγάνδες περί χακαρίσματος. Οι ρώσοι δεν είναι μπροστά στον ηλεκτρονικό πόλεμο. Ένας αντιαεροπορικός πύραυλος φτάνει και αν δεν βρει στόχο εκτοξεύεις τον 2ο. Δεν είναι στραγάλια να τους εκτοξεύεις μαζικά για να χτυπήσεις έναν στόχο. Αυτό το έκαναν μόνο οι άχρηστοι οι άραβες που κατά μέσο όρο εκτόξευαν 10 πυραύλους για να καταρρίψουν ένα ισραηλινό αεροπλάνο.
Αυτά είναι τα μισάνοιχτου τύπου, με ρηχά μουνόχειλα.
Σου χαλάω τα όνειρα για τον διαμελισμό της Τουρκίας, να πάρουμε την Πόλη, για ξανθά γένη και άλλες σαχλαμάρες ??
Προς τα δυτικά δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν τα σύνορα γιατί η πληθυσμιακή σύσταση είναι αποτρεπτική (οπότε ας μην ονειρεύονται κάποιοι την Αγιά Σοφιά!) αλλά προς τα νοτιοανατολικά ένα Κουρδικό κράτος με τα Κουρδικά εδάφη της Τουρκίας, του Ιράκ και της Συρίας, που θα έχει κοσμικό χαρακτήρα, πιθανότατα δημοκρατικό πολίτεμα, σαφή φιλοδυτικό προσανατολισμό και πετρέλαιο βέβαια, μια χαρά ιδέα είναι!
θενκς. τότε κατάλαβα ποια είναι τα κλειστού, αυτά που βλέπεις μια γραμμή σαν μωρού. τότε μισάνοιχτα, τα αγαπημένα μου.
Αυτοι ειναι ισλαμοφοβικοι ρε τύπε, πολεμανε το ISIS.ετσι μου ρχεται να κατεβω να πολεμησω πλαι στους κουρδους
ετσι μου ρχεται να κατεβω να πολεμησω πλαι στους κουρδους
Αυτοι ειναι ισλαμοφοβικοι ρε τύπε, πολεμανε το ISIS.
Αποφασισε, θα κατεβεις στην πορεια κατα της ισλαμοφοβιας ή θα πας να πολεμησεις τους ισλαμιστες στο πλευρο των Κουρδων?
Σου χαλάω τα όνειρα για τον διαμελισμό της Τουρκίας, να πάρουμε την Πόλη, για ξανθά γένη και άλλες σαχλαμάρες ??
Μια χαρα τη διαβαζω την αφισα. Εσυ να την διαβασεις σωστα γιατι δεν εχεις παρει χαμπαρι ούτε τι υποστηριζεις.δεν διαβασες την αφισσα σωστα
Μα το Θεο ομως, δεν καταλαβαινω. Εβαλαν οι Τουρκοι το κεφαλι τους στον ντορβά για χαρη μιας χούφτας Τουρκομάνων?
Μια χαρα τη διαβαζω την αφισα. Εσυ να την διαβασεις σωστα γιατι δεν εχεις παρει χαμπαρι ούτε τι υποστηριζεις.