Νέα

Οι σπασαρχίδηδες της παραλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Οι σπασαρχίδιδες της παραλίας

• Ρακετόβιοι

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Μπιτσιρικομάνια

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Παιδιά,γατιά,σκυλιά

• Με τα ταπεράκια..κεφτέδες,ελιές,σαλάμι

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Τζιπο-καμμένοι,4Χ4,5Χ5...να λιώνει η άμμος

• Φακλάνες με string

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Τζετ-σκιδες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Υπερπροστατευτικές μανούλες (Λακη οχι στα βαθιά παιδί μου)

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Εδωωω οι καλές ξαπλώστρες / ομπρέλες

• Με την αλμύρα..(χέζω,κλάνω,κατουρώ και δεκάρα δε δίνω)

• Ο φουσκωτός παρελαύνει...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κινητό jukebox και όποιος αντέξει...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Πάντως οι ρακετόβιοι είναι μία κατηγορία από μόνοι τους!Ειδικά αυτοί που πιστεύουν ότι είναι ένα κράμα Ναδάλ-Φέντερερ και παίζουν ανάμεσα στον κόσμο όσο πιο δυνατά μπορούν!
:2funny: :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εμένα με εκνευρίζουν οι τύποι που το παίζουν πολύ άντρες,την πέφτουν σε όλες τις γκόμενες ανεξαρτήτως αν είναι με παρέα ή ακόμα και με τον γκόμενο τους,έχουν πρώτη μόστρα το ακριβό κινητό τους (60 δόσεις από το πλαίσιο),και μόλις έρχεται η ώρα να φύγουν,μπαίνουν στο κωλοφτιαγμένο-με πολυεστερικά πλαστικά-πορτοκαλί α λα fast and furius Daewoo lanos και βάζουν τη μουσική τέρμα για να εντυπωσιάσουν το Μαράκι από τα καμίνια (δεν έχω τίποτα με τους κατοίκους της περιοχής.).Οι περισσότεροι δε από αυτούς,εμφανίζονται στην Ψάθα,και παλιότερα πήγαιναν με τη μαμά τους στο Αλεποχώρι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εμένα με εκνευρίζουν οι τύποι που το παίζουν πολύ άντρες,την πέφτουν σε όλες τις γκόμενες ανεξαρτήτως αν είναι με παρέα ή ακόμα και με τον γκόμενο τους,έχουν πρώτη μόστρα το ακριβό κινητό τους (60 δόσεις από το πλαίσιο),και μόλις έρχεται η ώρα να φύγουν,μπαίνουν στο κωλοφτιαγμένο-με πολυεστερικά πλαστικά-πορτοκαλί α λα fast and furius Daewoo lanos και βάζουν τη μουσική τέρμα για να εντυπωσιάσουν το Μαράκι από τα καμίνια (δεν έχω τίποτα με τους κατοίκους της περιοχής.).Οι περισσότεροι δε από αυτούς,εμφανίζονται στην Ψάθα,και παλιότερα πήγαιναν με τη μαμά τους στο Αλεποχώρι.

να ενα καλο μερος για να ανοιξω στριπτητζαδικο....ψαθα,μεγαρα και τα συναφη.....ο κοσμος θελει να εκτονωθει για να μην μαλακιζεται κατέξακολουθηση....ασε που θα γλυτωσουμε απο ολα τα ηλιθια κατασκευασματα καθοτι θα τους το κανω μεσημεριανο στριπ-φραπε οποτε θα σκανε με το daewoo για να εντυπωσιασουν τις στριπτητζουδες μου...χαχα

DOCTOR PROCTOR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
να ενα καλο μερος για να ανοιξω στριπτητζαδικο....ψαθα,μεγαρα και τα συναφη.....ο κοσμος θελει να εκτονωθει για να μην μαλακιζεται κατέξακολουθηση....ασε που θα γλυτωσουμε απο ολα τα ηλιθια κατασκευασματα καθοτι θα τους το κανω μεσημεριανο στριπ-φραπε οποτε θα σκανε με το daewoo για να εντυπωσιασουν τις στριπτητζουδες μου...χαχα
εγώ πάντως ξέρω βασούλα ότι σήμερα στους maiden θα κάνεις το γνωστό σου σόου με τις πιπεριές...

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
με ενοχλουν τα κεφτεδακια και οι ντοματες..η φετα που εχει ζεσταθει και μυριζει...ο κυριος που τρωει διπλα μου ροδακινα και τα πεταει στην αμμο με αποτελεσμα να τον βαζω να τα μαζευει,ο τυπος που η γκομενα του φοραειτην stringara της η ειναι τοπλες  αλλα ενοχλειται :jerking: οταν κοιτουν τον κολο της και τις βυζαρες της :boobies: :boobies:..χαχαχαα!!! :dancing: :dancing: :rockon:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εχω ενα μαλακα εδω που καθε μερα κατεβαινη στην παραλια με ενα ξεκολο και ολα τα αξεσουαρ του μπανιου ειναι Lui Viton
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστω τον συγκεκριμένο κυριο και το ξέκωλο... τι σε ΕΝΟΧΛΗΣΑΝΕ? Ήρθε να σου ρίξει στα μούτρα την σειρα των αξεσουάρ μπάνιου? Αμα γουστάρουν και τη βρίσκουν να κουβαλάνε την προίκα τους στην παραλία, ΧΩΡΙΣ να σε ενοχλούνε και ΧΩΡΙΣ να διατρέχεις κίνδυνο... ας το κάνουν! Δεν κατάλαβα...!

Από την άλλη, δεν μπορεί να μείνει κανείς απαθής σε μαλάκες που παίζουν ρακέτες ή beach volley ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ μέσα στον κόσμο, και καθε λίγο και λιγάκι η μπάλα ξεφευγει και χτυπάει κεφάλια, ομπρέλες, παιδάκια κλπ. Στην ίδια κατηγορία βεβαίως ανήκουν και όσοι δίνουν τσίτα γκάζια με τα jetski τους και τα 3m (το πολύ) φουσκωτά τους ΜΕΣΑ στους λουόμενους και πολύ κοντα στην ακτή, αγνοώντας οτι ίσως κινδυνευουν ζωές!

Για τους παρακάτω λόγους, ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ απόμερες κι ερημικές παραλίες, που μπορούμε να χαιρόμαστε το καλοκαίρι και την ακτή, να ξεχνούμε το άγχος της καθημερινότητας και να χαλαρώνουμε χωρίς να έχουμε την έγνοια "από που θα μας έρθει"

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρε μανια με τις ρακετες.. υγεια και αθληση, οσοι δεν το κατεχουν το σπορ το σνομπαρουν

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εχω ενα μαλακα εδω που καθε μερα κατεβαινη στην .......εχουνε κουβαληση τον HONDO ολοκληρο
Κραξιμο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :jerking:
Φωτό αλλιώς δεν σε πιστεύουμε, και κρύψε την φάτσα του μαλάκα, που ξέρεις, μπορεί και να είναι κανένας γνωστός από εδώ!

Πρόσθεσε:
Τις καντίνες.
Τις ΚαΤίνες!!!!!

Οι γόπες.
Και αυτοί που χρησιμοποιούν την παραλία για τασάκι.
.........
Η απόλυτη ξεφτίλα.
Της Ελλάδας και του Ελληνάρα.
Ναι ρε παιδιά...και είναι τόσο απλό, πάρτε ένα μπουκαλάκι νερό, πιείτε το ή λουστήτε με αυτό, γεμίστε το μπουκαλάκι με άμμο και ρίχνετε εκεί μέσα τα τσιγάρα γαμώ την πουτάνα μου!!!! Α, και μετά το μπουκαλάκι σε έναν κάδο, όχι πέταμα στο πλάι του δρόμου....

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστω τον συγκεκριμένο κυριο και το ξέκωλο... τι σε ΕΝΟΧΛΗΣΑΝΕ? Ήρθε να σου ρίξει στα μούτρα την σειρα των αξεσουάρ μπάνιου? Αμα γουστάρουν και τη βρίσκουν να κουβαλάνε την προίκα τους στην παραλία, ΧΩΡΙΣ να σε ενοχλούνε και ΧΩΡΙΣ να διατρέχεις κίνδυνο... ας το κάνουν! Δεν κατάλαβα...!
Έλα ρε PATH, δεν το έχεις πιάσει ακόμη το νόημα? Αυτά τα ΞΕΚΩΛΑ ενοχλούν μόνο όταν δεν είναι μαζί μας....

Μία είναι λύση για να απολαύσεις πραγματικά θάλασσα.
Αζιμούθιο και βόλτα στις ερημιές, καμία παραλία με κόσμο δεν λέει πια στην Ελλάδα...οργανωμένη ή μη.
Αζιμούθιο, ερημικές παραλίες, μουσική στο max, ατελείωτα gins....και ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.
Εάν το κάνεις μία φορά, τότε όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
θα σας πω τι ηταν αυτο που με πείραξε απιστευτα σε σημείο αηδιας. Είχα πάει και εγω σαν καλο παλικαρακι σε μια παραλια και μ'αυτο που ειδα απλα ΤΥΦΛΩΘΗΚΑ!!! Ενα ζευγαρι τετράπαχους κωλογερους που εκαναν γυμνισμο. :o :S :helpplea: Δεν μπορείται να φανταστείτε την στιγμη!!! Και δεν ηταν παραλια γυμνιστων.
Δεν ξερω αν θα μπει στις κατηγοριες αλλα αυτο που προτείνω ειναι "οι γεροπαράξενοι" γιαγιαδες παπουδες δηλαδη που δεν μπορουν να περπατησουν αλλα για μπανιο ξερουν να πανε.
Τα είπα και ξεθυμανα. :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
θα σας πω τι ηταν αυτο που με πείραξε απιστευτα σε σημείο αηδιας. Είχα πάει και εγω σαν καλο παλικαρακι σε μια παραλια και μ'αυτο που ειδα απλα ΤΥΦΛΩΘΗΚΑ!!! Ενα ζευγαρι τετράπαχους κωλογερους που εκαναν γυμνισμο. :o :S :helpplea: Δεν μπορείται να φανταστείτε την στιγμη!!! Και δεν ηταν παραλια γυμνιστων.
Δεν ξερω αν θα μπει στις κατηγοριες αλλα αυτο που προτείνω ειναι "οι γεροπαράξενοι" γιαγιαδες παπουδες δηλαδη που δεν μπορουν να περπατησουν αλλα για μπανιο ξερουν να πανε.

Δηλαδή, να απαγορευτεί στους ηλικιωμένους το θαλάσσιο μπάνιο;
(Το λέω μιας και είπες "αλλά για μπάνιο ξέρουν να πάνε")

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Δηλαδή άμα φορούσαν μαγιώ δεν θα σε πείραζαν;

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εντελως μαλακισμενη φαρα ειναι και οι ορχεις με τα φορητα radio-cd, που για να "εντυπωσιασουν" τους λουομενους,βαζουν συνηθως στη διαπασων, λαικες και dance παπαριες.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Έλα ρε PATH, δεν το έχεις πιάσει ακόμη το νόημα? Αυτά τα ΞΕΚΩΛΑ ενοχλούν μόνο όταν δεν είναι μαζί μας....
Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Απλά, το είπα λίγο πιο... ευγενικά!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
οι Ρακετόβιοι ειναι οι σπαστικοτεροι και με διαφορα μαλιστα.ειδικα
αυτοι που εχουνε επιτηδευμενο στυλακι του τυπου "κοιταχτε με ειμαι ισαξιος του φεντερερ και λιγο καλυτερος ισως" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Stories

Νέο!