The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.106
- Πόντοι
- 25.467
Τυπαρα κάνε κάτι είσαι ισοβαθμία μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια!!
Δεν μπορεί.
Κόλλησε ο επεξεργαστής.
Τυπαρα κάνε κάτι είσαι ισοβαθμία μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια!!
καθε διαγωνισμος στο μπου, απευθυνεται ΜΟΝΟ σε μελη μπου.Τα ζευγάρια του bou δεν τραβάνε ,ο Πλεύρης με την Τζόρτζια ρίχνουν σκόνη!!
Ποιος, που, πότε?@Rebirthed Sapiens Sapiens νομίζω ότι έχουμε επανεμφάνιση Ζαν βάλε τα καλά σου!
Να τους τάξω κάτι που τους αρέσει ;;Τυπαρα κάνε κάτι είσαι ισοβαθμία μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια!!
Τελικό πάει το πρώτο ζευγάρι από ψήφους εντός bou με το πρώτο εκτός bou για να βγει ο τελικός νικητήςκαθε διαγωνισμος στο μπου, απευθυνεται ΜΟΝΟ σε μελη μπου.
μαλακια εκανες και εβαλες τα 3 πρωτα, συμφωνω με τα μελη που το εθιξαν, ειναι παντελως ασχετο.
μονο με μελη θα ειχε πιο πολυ τζερτζελο.
φαντασου να μη σου ελεγα τα 3 τελευταια που σου εγραψα...
Αμάν ρε τυπε μόλις τελείωσα το φαγητό,Να τους τάξω κάτι που τους αρέσει ;;
Εσύ θα είσαι στη λίστα με τα μέλη του διαγωνισμού που θα προστεθούν γενάρη πάντως.
ναι ρε μαν, το εγραψες πιο πανω... αλλα ειναι μουφα ολο αυτο και δεν τραβαει.Τελικό πάει το πρώτο ζευγάρι από ψήφους εντός bou με το πρώτο εκτός bou για να βγει ο τελικός νικητής
Τώρα πάει έγινε ,του χρόνου αν γίνει ξανά θα βάλω μόνο μέλη!!ναι ρε μαν, το εγραψες πιο πανω... αλλα ειναι μουφα ολο αυτο και δεν τραβαει.
νεξτ ταημ μονο μελη μπου = γκαραντι τζερτζελο.
τι μας ενδιαφερει ο κασσελακης, ο ταηλερ, ο πλευρης, η πλαστικομπαζοελετση και τα υπολοιπα σουργελα εκτος μπου ?
ειναι ακυρο παντελως.
anyway κανε οτι θες, γνωμες λεμε.
βαλε και 6 ψηφους τωραΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΖΕΥΓΆΡΙ 2023 ΑΛΛΑΖΕΙ
ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΚΤΟΣ BOU ΑΠΟΒΆΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΈΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΕΥΓΆΡΙΑ ΕΝΤΟΣ BOU ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΉΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΈΣ!!
Όχι καλά είναι , προβλέπεται μαζική ψηφοφορία μεγαλύτερη και από της εθνικές εκλογέςβαλε και 6 ψηφους τωρα
προβλεπεται να στη μπουμπουνισω στον μιστερ μαλακα 2023, οσο εχω ακομα χρονο, αν συνεχισεις με το ιδιο κρεσεντοΌχι καλά είναι , προβλέπεται μαζική ψηφοφορία μεγαλύτερη και από της εθνικές εκλογές
προβλεπεται να στη μπουμπουνισω στον μιστερ μαλακα 2023, οσο εχω ακομα χρονο, αν συνεχισεις με το ιδιο κρεσεντο
Να τους τάξω κάτι που τους αρέσει ;;
Εσύ θα είσαι στη λίστα με τα μέλη του διαγωνισμού που θα προστεθούν γενάρη πάντως.
Κάτσε να δούμε τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι κλάδοι ! έχουμε δρόμοΤο εμπορικό ναυτικό στηρίζει Άγιο και τον επιστήθιο φίλο του κ. Τέλη. Σχέση δοκιμασμένη στο χρόνο με τα πάνω της και τα κάτω της αλλά πάντα με αμοιβαίο σεβασμό και βαθιά εκτίμηση
προβλεπεται να στη μπουμπουνισω στον μιστερ μαλακα 2023, οσο εχω ακομα χρονο, αν συνεχισεις με το ιδιο κρεσεντο