paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Ότι καλύτερο σε εικόνα σε όλο το σόου.
Το β!Ρε μύστες μόνο εμένα με προκαλεί η φάτσα της λούγκρας που λένε βίκτωρα να του αστράψω 2-3 σβουριχτές να φάει χώμα ή είμαι εγώ περίεργος;!
Να τις ακονιζετε γιατί οι Ισραηλινοί τρελαίνονται για τουρισμό στην Ελλάδα και ιδίως Θεσσαλονίκη.Φανατικά Ισραηλ και Νόα.
Είναι αρκετά str8 εμφανισιακά...αν είδες την συμμετοχή Δανίας και Ρουμανίας θα δεις ότι η τεστοστερόνη τρέχει από τα ( κοντα...)μπατζακια του δικού μας.Ρε μύστες μόνο εμένα με προκαλεί η φάτσα της λούγκρας που λένε βίκτωρα να του αστράψω 2-3 σβουριχτές να φάει χώμα ή είμαι εγώ περίεργος;!
Φίλε μου έχω γιο στην εφηβία, αν ήταν εμφανησιακά και ειδικά αν είχε το υφάκι και τη μαλακία που δέρνει τον παπαροβίκτωρα θα τον έστελνα στο Άγιο Όρος μόνιμο αχαχαχαχαχαΕίναι αρκετά str8 εμφανισιακά...αν είδες την συμμετοχή Δανίας και Ρουμανίας θα δεις ότι η τεστοστερόνη τρέχει από τα ( κοντα...)μπατζακια του δικού μας.
Αυτό με τις φαπες θα το πεις αν δεις τις προαναφερθείσες συμμετοχές.
Τα παιδάκια που βλέπω έξω σε τέτοιες ηλικίες είναι μπερδεμένα όλο και συχνότερα ..οι πλαστικές τροφές από μωρά και η αποβλακωση από διαδίκτυο αυτά τα αποτελέσματα έχουν και ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα.
Δες τις συμμετοχές αυτες...κλάψε για το μέλλον του αρσενικού γένους...και σχολιάζεις μετά.Είναι αρκετά str8 εμφανισιακά...αν είδες την συμμετοχή Δανίας και Ρουμανίας θα δεις ότι η τεστοστερόνη τρέχει από τα ( κοντα...)μπατζακια του δικού μας.
Αυτό με τις φαπες θα το πεις αν δεις τις προαναφερθείσες συμμετοχές.
Τα παιδάκια που βλέπω έξω σε τέτοιες ηλικίες είναι μπερδεμένα όλο και συχνότερα ..οι πλαστικές τροφές από μωρά και η αποβλακωση από διαδίκτυο αυτά τα αποτελέσματα έχουν και ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα.
Προφανώς έκανες κάτι σωστό ώστε να ΜΗΝ είναι έτσι το παιδί...Φίλε μου έχω γιο στην εφηβία, αν ήταν εμφανησιακά και ειδικά αν είχε το υφάκι και τη μαλακία που δέρνει τον παπαροβίκτωρα θα τον έστελνα στο Άγιο Όρος μόνιμο αχαχαχαχαχα
Τι κάνεις με το θέμα κινητού και διαδικτύου και το παιδί είναι σε σωστό δρόμο;Φίλε μου έχω γιο στην εφηβία, αν ήταν εμφανησιακά και ειδικά αν είχε το υφάκι και τη μαλακία που δέρνει τον παπαροβίκτωρα θα τον έστελνα στο Άγιο Όρος μόνιμο αχαχαχαχαχα
Να τις ακονιζετε γιατί οι Ισραηλινοί τρελαίνονται για τουρισμό στην Ελλάδα και ιδίως Θεσσαλονίκη.
@Sub-Zero ...κλείδωσε συντεταγμένες και πιάσε στασίδι κοντά στον Λευκο Πύργο.
What hαppends in SalonikaΓια Έλληνες (και χριστιανούς) δεν ξέρω αν τρελαίνονται...
Δημοσιεύματα θέλουν τον Μάρκο Μενγκόνι σε σχέση με τον Mahmood
Ο τραγουδιστής που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα στη φετινή Eurovision, λέγεται πως είναι σε σχέση με έναν πρώην εκπρόσωπο του μουσικού διαγωνισμούwww.protothema.gr
What hαppends in Salonika
Stays in Salonika...
Δεν θα την παντρευτείς στο κάτω κάτω...ορμα!
Μην είσαι ηττοπαθής...καλλιτέχνιδα είναι η κοπέλα όχι η γραμματέας της συναγωγής!Αυτές είναι πιο δύσκολες κι απ'τις ελλεεινίδες
Ας επικεντρωθούμε στα Βαλκάνια...
Τι κάνεις με το θέμα κινητού και διαδικτύου και το παιδί είναι σε σωστό δρόμο;
Το πηγες σε κάποιο άθλημα η απλώς δεν το άφηνες όλη μέρα με κινητό και Η /Υ;
Σε πληροφορώ ότι όλη μέρα βγάζει τα μάτια του στο κινητό και παίζει multiplayer παιχνίδια στον υπολογιστή. Απλά αυτό που έκανα ήταν να του αλλάξω περιβάλλον. Βασικά τον πήρα από τη ρημαδοχώρα μας και τον πήγα στο εξωτερικό, μόνιμα. Πίστεψέ με, έτσι τον έσωσα.Τι κάνεις με το θέμα κινητού και διαδικτύου και το παιδί είναι σε σωστό δρόμο;
Το πηγες σε κάποιο άθλημα η απλώς δεν το άφηνες όλη μέρα με κινητό και Η /Υ;
Θα δει μέλη μας και δεν θα της κάνουν....Γι'αυτή τη λούγκρα μάς τα πρηζε η παρουσιάστρια της ερτ ολη την ώρα ;
Ξέρω ότι είσαι κάπου στο εξωτερικό όμως τα παιδιά εκεί δεν είναι μέσα στην μαλακια όπως εδώ;Σε πληροφορώ ότι όλη μέρα βγάζει τα μάτια του στο κινητό και παίζει multiplayer παιχνίδια στον υπολογιστή. Απλά αυτό που έκανα ήταν να του αλλάξω περιβάλλον. Βασικά τον πήρα από τη ρημαδοχώρα μας και τον πήγα στο εξωτερικό, μόνιμα. Πίστεψέ με, έτσι τον έσωσα.
Θα δει μέλη μας και δεν θα της κάνουν....