Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.597
- Πόντοι
- 4.496
Να γαμας σε μπουρδελο και να σου χτυπαει τη πορτα η τσατσα παιζοντας το κοματιΑχ,αναμνήσεις....!
Να γαμας σε μπουρδελο και να σου χτυπαει τη πορτα η τσατσα παιζοντας το κοματιΑχ,αναμνήσεις....!
Μιλάς για κάποιο συγκεκριμένο ;Να γαμας σε μπουρδελο και να σου χτυπαει τη πορτα η τσατσα παιζοντας το κοματι
Ε,ναι ρε μην αδικείτε δύο ανοιχτομυαλους νέους καλλιτέχνες...τυποι μην δειτε δυο χυστες να παιρνονται μεταξυ τους στην πουστοβιζιον,αμεσως να τους βγαλετε μπουστηδες
Δημοσιεύματα θέλουν τον Μάρκο Μενγκόνι σε σχέση με τον Mahmood
Ε,ναι ρε μην αδικείτε δύο ανοιχτομυαλους νέους καλλιτέχνες...
Μερικές φορές το ένα φέρνει το άλλο....τυπε δεν ειναι ανοιχτομυαλοι,ανοιχτοκωλοι ειναι
τα μουνετα απο ισραηλ και πολωνια μονο
παντελως αδιαφορηΚαι Λιθουανία
Δεν το μπορώ αυτό....
Έλα πάμε σε 30λεπτο....
Ταμάμ,θα κάνεις όλα τα κόλπα με κόκαλο και agility.
(φασκόμηλο ειναι)
Σήμερα λήγει το στοίχημα που κέρδισες και δεν σε βλέπω να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο.Επειδή έχω μικρό εγκέφαλο και κουράζεται εύκολα, δυσκολεύομαι να συγκεντρώνομαι για να εκτελώ εντολές για 60 λεπτά.
Πάμε το άλλο με τα χαχα και τις καρδούλες καλύτερα!
η ομοφυλοφιλία είναι η κανονικότητα του 21ου αιώνα .......Σήμερα λήγει το στοίχημα που κέρδισες και δεν σε βλέπω να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο.
Πες τα, βρε φίλε. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.η ομοφυλοφιλία είναι η κανονικότητα του 21ου αιώνα .......
οπότε συνηθείστε με τα ευρωπαικά καλιτεχνικά μαντάτα ......Πες τα, βρε φίλε. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.
Τώρα πια είναι αργά. Έχουμε ήδη εθιστεί.οπότε συνηθείστε με τα ευρωπαικά καλιτεχνικά μαντάτα ......
ευτυχώς η δυστυχώς θα μαθουμε στην σεξουαλική πολυπλοκότητα ,,,,,,,Τώρα πια είναι αργά. Έχουμε ήδη εθιστεί.
Όπως είπε ο Τζίμης : πούστευε και μη ερεύνα!ευτυχώς η δυστυχώς θα μαθουμε στην σεξουαλική πολυπλοκότητα ,,,,,,,
Είδες τι καλό παιδί είμαι?Σήμερα λήγει το στοίχημα που κέρδισες και δεν σε βλέπω να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο.
Έχω δει! Για αυτό είμαστε φίλοι!Είδες τι καλό παιδί είμαι?
Έχω δει! Για αυτό είμαστε φίλοι!