baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
γεια σου σεσκουλινο καλα χριστουγεννα να εχεις.Θέλω 10 και μια κούτα μελομακάρονα σπιτικά!!
γεια σου σεσκουλινο καλα χριστουγεννα να εχεις.Θέλω 10 και μια κούτα μελομακάρονα σπιτικά!!
Κομμουνιστής είστε?Για την ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ (υπό την αιγίδα της Bouefa)
O Γενικός Γραμματέας
The Saint*
Επίσης και σε σένα καλές γιορτές!!γεια σου σεσκουλινο καλα χριστουγεννα να εχεις.
Όχι. Αλλά έτσι ερεθίζεται ακόμη περισσότερο ο κ. Λακο33ΦυλοβιοΖελικοΤελλυσταλονες6969.Κομμουνιστής είστε?
μην γραφεις κακες λεξειςΚομμουνιστής είστε?
Ενω εσυ δεν εχεις ουτε με 100.000 ποστ πιθανοτητα να σε πιπωσουν τσαμπα…..Ναι .... ζηλεύω το ζεμπού .... προμοτοριλίκι .... μπας και τον πιπώσουν τσάμπα ....
μετά από 10.000 posts ρεκλάμας ........
Ελάτε ρε σεις...Ενω εσυ δεν εχεις ουτε με 100.000 ποστ πιθανοτητα να σε πιπωσουν τσαμπα…..
Ουτε αυτοι που ψηφιζουν κκε ειναιΌχι. Αλλά έτσι ερεθίζεται ακόμη περισσότερο ο κ. Λακο33ΦυλοβιοΖελικοΤελλυσταλονες6969.
Οι πραγματικοί κομμουνιστές (βλέπε μισθωτό) ψηφίζουν Ν.Δ κύριε τύπε.Ουτε αυτοι που ψηφιζουν κκε ειναι
Αυτοι που εχουν 5 σπιτια ψηφιζουν κκ,αυτοι που παλευουν για το μεροκαματο θελουν ιδιωτικη παιδεια και υγεια και ελευθερη αγορα.Λες να ειχε δικιο ο Τακης τελικα?Οι πραγματικοί κομμουνιστές (βλέπε μισθωτό) ψηφίζουν Ν.Δ κύριε τύπε.
Kαι λιοπυρι,καυσωνας,αποπνικτικη ατμοσφαιρα ξεχασες να προσθεσειςΠολύ δουλειά σήμερα στο εργοτάξιο. Κρύο, βροχή, αέρας, ακρίδες... Πέθανα στη δουλειά... Σακατεύτηκαν τα σωθικά μου από το πολύ σφυρί. Βράχο βράχο τον καημό μου το πάμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...
Μου βγήκε αυθόρμητα...μην γραφεις κακες λεξεις
Γιατι ετσι συντροφε?Μου βγήκε αυθόρμητα...
Να ρωτησω κατι,ανοιγετε και λακους?Ας πουμε 2Χ1 ?
Σκέφτεσαι να θάψεις κάποιον?Να ρωτησω κατι,ανοιγετε και λακους?Ας πουμε 2Χ1 ?
Μαλιστα,εργαζοσασταν για καποια απο τις γνωστες φαμιλιες?Εεε σε οικογενειακη επιχειρηση εννοουσα@celebre
Αν θέλετε έχω ειδικευθεί και στα τσιμεντένια καλούπια 30x35x40 εις Παλέρμο Σικελίας. Δουλεύουν όμως μόνο σε θαλάσσιο βάθος άνω των 10 μέτρων.
Όχι βρε αδελφέ. Σεντούκι με λίρες θέλει να κρύψει.Σκέφτεσαι να θάψεις κάποιον?