Νέα

Οι σπασαρχίδηδες της παραλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Οι σπασαρχίδιδες της παραλίας

• Ρακετόβιοι

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Μπιτσιρικομάνια

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Παιδιά,γατιά,σκυλιά

• Με τα ταπεράκια..κεφτέδες,ελιές,σαλάμι

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Τζιπο-καμμένοι,4Χ4,5Χ5...να λιώνει η άμμος

• Φακλάνες με string

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Τζετ-σκιδες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Υπερπροστατευτικές μανούλες (Λακη οχι στα βαθιά παιδί μου)

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Εδωωω οι καλές ξαπλώστρες / ομπρέλες

• Με την αλμύρα..(χέζω,κλάνω,κατουρώ και δεκάρα δε δίνω)

• Ο φουσκωτός παρελαύνει...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κινητό jukebox και όποιος αντέξει...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πάντως όπως σε κόβω...ανήκεις ΚΑΙ εσύ στην κατηγορία των ηλίθιων συνοδών ΞΕΚΩΛΩΝ που ενοχλούν!

;)
Η γυναίκα που πάω μαζί της στην παραλία είναι ΞΕΚΩΛΟ, κάνει μπάνιο γυμνόστηθη, φοράει μαγιώ μικρότερο κι από πετσετάκι και κουβαλάει μαζί της όλη την σειρά καλυντικών παραλίας σε ροζ τσάντα. Συγνώμη... αλλά σκυλάκι δεν έχουμε ακόμη!

[size=12pt]Σταυρώστε με - σταυρώστε με![/size]

ΥΓ. Αφού ρε συ με είδες γιατί δεν ήρθες να πούμε ένα "γεια"? Να παίξουμε καμιά ρακέτα ίσως?  :2funny: :2funny: :2funny:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οι Ρακετόβιοι ειναι οι σπαστικοτεροι και με διαφορα μαλιστα.ειδικα
αυτοι που εχουνε επιτηδευμενο στυλακι του τυπου "κοιταχτε με ειμαι ισαξιος του φεντερερ και λιγο καλυτερος ισως" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν φτανει που βλεπεις και τσαμπα θεαμα..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΥΓ. Αφού ρε συ με είδες γιατί δεν ήρθες να πούμε ένα "γεια"? Να παίξουμε καμιά ρακέτα ίσως?  :2funny: :2funny: :2funny:

Next time...next time.

PS: Εμείς έχουμε και σκυλάκι μαζί όμως...και με φιογκάκι! Θα είναι μαζί και άλλοι δύο φίλοι, συνοδευόμενοι επίσης από κυρίες με σκυλάκια με φιογγάκια.

xa xa xa xa

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εμείς έχουμε και σκυλάκι μαζί όμως...και με φιογκάκι!
Αααα τώρα παίζεις σκληρό παιχνίδι!

Θα είναι μαζί και άλλοι δύο φίλοι, συνοδευόμενοι επίσης από κυρίες με σκυλάκια με φιογγάκια.
Χα - χα - χα! Ρώτα τον έναν από τους άλλους 2 φίλους σου που επίσης συνοδευεται από κυρία με φιογγάκι - σκυλάκι, ΠΟΥ θα μας βρεις από τις 5 Αυγούστου και μετά

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αααα τώρα παίζεις σκληρό παιχνίδι!

Χα - χα - χα! Ρώτα τον έναν από τους άλλους 2 φίλους σου που επίσης συνοδευεται από κυρία με φιογγάκι - σκυλάκι, ΠΟΥ θα μας βρεις από τις 5 Αυγούστου και μετά

Προβλέπω να τρώμε πολλές ντομάτες! xa xa xa xa xa

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα με ενοχλουσε αλλα πολυ λιγοτερο. Αρκει να μην εβλεπα την γρια με μπικινι.

Θα απαγόρευες δηλαδή τα μπικίνι στις ηλικωμένες;
Άλλο αν δεν σου άρεσε.
Κι εμένα δεν μου αρέσει, εκτός αν είναι η Τζόαν Κόλλινς, π.χ. η κυρία.
Αλλά όχι και να το απαγόρευα.

Επισκέπτης
Θα απαγόρευες δηλαδή τα μπικίνι στις ηλικωμένες;
Άλλο αν δεν σου άρεσε.
Κι εμένα δεν μου αρέσει, εκτός αν είναι η Τζόαν Κόλλινς, π.χ. η κυρία.
Αλλά όχι και να το απαγόρευα.

Αν ηταν στο χερι μου ναι...προσωπικα θα το απαγορευα...Δεν γινεται η καθε ξεμωραμενη γρια να την εχει δει κοριτσακι 20 ετων...Υπαρχουν και καποια ορια...

Αφου δεν μπορω ομως να το απαγορεψω μπορω να το κριτικαρω ανετα και να γυρναω με αποστροφη το προσωπο μου καθε φορα που βλεπω κατι τοσο αντιαισθητικο και ανοητο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ηταν στο χερι μου ναι...προσωπικα θα το απαγορευα...Δεν γινεται η καθε ξεμωραμενη γρια να την εχει δει κοριτσακι 20 ετων...Υπαρχουν και καποια ορια...

Αφου δεν μπορω ομως να το απαγορεψω μπορω να το κριτικαρω ανετα και να γυρναω με αποστροφη το προσωπο μου καθε φορα που βλεπω κατι τοσο αντιαισθητικο και ανοητο...

πεστα μεγαλεεεεεεεε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Η κριτική δεκτή.
Και η αποστροφή της κεφαλής επίσης.
Όμως η απαγόρευση είναι κάτι ακραίο και πολύ υποκειμενικό.

Anyway πάντως, μιλάμε άνευ αντικειμένου.
ΔΕΝ θα απαγορευτεί κάτι τέτοιο.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Προστέθηκαν κάποια....τωρα ολοκληρώσαμε νομίζω.. :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τα πιτσιρικια μακρααααααααααααν, αμα μπορουσα θα τα επνιγα και θα γεμιζε η θαλασσα πτωματακια  >:( >:( >:( >:(

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Σπαστικη και βαρετη ειναι η παραλια απο μονη της. :cheesy:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
τουσ ματακιδες που παρακολουθουν τα ζευγαρια δεν τουσ βαλατε στην  επιλογη :boobies: :boobies: :boobies:ειναι οι πιο ενοχλητικοι απο ολα τα αλλα

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα πιτσιρικια μακρααααααααααααν, αμα μπορουσα θα τα επνιγα και θα γεμιζε η θαλασσα πτωματακια  >:( >:( >:( >:(
Άχχχχ μικρούλα, θέλω να σε δώ όταν με τα καλο αποκτήσεις δικά σου παιδιά
και θα είναι τα πιο κακομαθημένα, άτακτα και φωνακλάδικα της παραλίας,
πως θα συμπεριφέρεσαι.

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ξέρεις ποση χαρά θα έπερνες εάν είχες πιτσιρίκια , και έπαιζες μαζί τους στην Θάλασσα? Κάναμε 7 εξοσωματικές μέχρι να πιάσουμε παιδι. Παρακαλώ πές μου σε πια παραλία πας , για να μήν ερθω ποτέ με το παιδι μου για μπάνιο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γμτ αυτοι που με ενοχλουν δεν πιανουν μια κατηγορια μονο :(
παρολαυτα ψηφισα τους περιφερομενους φουσκωτους που μου σπανε τα νευρα...αυτοι συνηθως ανηκουν και σε πολλες απο τις αλλες κατηγοριες που αναφερετε γιαυτο και τους ψηφισα......ειναι 5 σε 1 :P
επισης εχουν και τις αναλογες γκομενες που κυκλοφορουν μαζι τους.....

τα παιδακια εχει δικιο η ευα μπορουν να γινουν ΠΟΛΥ ενοχλητικα στην παραλια.......ΑΛΛΑ δε φταινε εκεινα!!!!!! φταινει οι βλακες γονεις που τα εχουν δυστυχως......γιατι οταν ασχολεισαι με το παιδι και δεν το χεις παρατημενο καπου να παιζει με το κουβαδακι ή δεν οτ κυνηγας με τον κεφτα στο χερι τοτε και το παιδι δε θα κανει σα δαιμονισμενο στην παραλια......πιο πολυ με ενοχλουν οι σπαστικες μαμαδες και οι αδιαφοροι μπαμπαδες παρα τα παιδακια...... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom