Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ο αχαχουχας δεν θα ξαναμπει για καιρο βρειτε αλλο θυμα!!!!!!!
εγω τον συμπαθουσα και ηθελα να τον βοηθησω να τα φτιαξει με τη λουκριτια μπας και τρωγαμε κανα κουφετο
ρε παίχτη δεν είμαστε όλοι σατανικοί εραστές σαν και σένα. Δεν μπορούμε να τις γαμούμε όλες, σε μερικές μιλάμε απλά
;)ο αχαχουχας δεν θα ξαναμπειγια καιροποτέ πια βρειτε αλλο θυμα!!!!!!!
Γεια σου ρε μόρτη.
Πρώτα την ψωλή στο στόμα της καργιόλας και μετά καλημέρες και τα σχετικά..
οΩς αχαχουχας δεν θα ξαναμπει για καιρο βρειτε αλλο θυμα!!!!!!!
Κοιτα απο κοντα δεν κάνεις κουβεντες.....
κανεις άλλα πραγματα στα κοριτσακια....
θα γινω το θυμα λαρυ.. νοιωθω την αναγκη να εξιλεωθω. Για να σωθω απο τον εγωισμο μου που με οδηγε στο σπαμ θα θυσιαστω και να γινω το θυμα.
σταματα ρεπου πήγε ο μπόλντης? Τόλμησε καμιά καριόλα να τον καλημερίσει και της τορνάρει τις αμυγδαλές?
που πήγε ο μπόλντης? Τόλμησε καμιά καριόλα να τον καλημερίσει και της τορνάρει τις αμυγδαλές?
παντως το χετε χεσει. Αντι να μου ζητησετε εμ εσ εν να επικοινωνουμε παμε για τσιπουρα και φαι που καταντησαμε εν ετη 2012 να μιλαμε απο κοντα αντι να μιλαμε στο νετ :S
ε αντε ελα να μου παρεις μια πιπα να γλυκαθει το στοματακι σου,εχω φαει αναναπαντως το χετε χεσει. Αντι να μου ζητησετε εμ εσ εν να επικοινωνουμε παμε για τσιπουρα και φαι που καταντησαμε εν ετη 2012 να μιλαμε απο κοντα αντι να μιλαμε στο νετ :S
που πήγε ο μπόλντης? Τόλμησε καμιά καριόλα να τον καλημερίσει και της τορνάρει τις αμυγδαλές?
Αν συνεχίσετε έτσι βλέπω το θεματάκι στον[size=15pt]aka:σπαμοθρέντ[/size]
να αρχίσω να πανικοβάλλομαι?Μαλάκα άκουσα πως κάποιος χώρισε με τη γυναίκα του γιατί αυτή του είπε πως γνωρίζει το μπόλντη απ'το μπουρδέλα.
Κι επειδή όποια γνωρίζει ο μπόλντης την έχει ξεκωλιάσει έπαιξε παρατράγουδο..
ε ναισιγα μην δεν ξαναμπει ρε
να αρχίσω να πανικοβάλλομαι?