Επισκέπτης
Αποχωρώ και συγνώμη.
Δεν αποχωρω και στα αρχιδια μου κιολας.
Αποχωρώ και συγνώμη.
μπαχαλακια πλεμπαΔεν αποχωρω και στα αρχιδια μου κιολας.
Έχει δε πολύ ενδιαφέρον ότι οι πιο πολλοί που περιφέρονται και ειρωνεύονται δεν έχουν OYTE MIA κριτική.
Κάτι σαν ευνούχοι σε χαρέμι δηλαδή.
Ερώτηση προς το νηματοθέτη, το 1991 που γράφεις στο νικ σου πόσων ετών ήσουν;
ξυνεσε τυπε...Έχει δε πολύ ενδιαφέρον ότι οι πιο πολλοί που περιφέρονται και ειρωνεύονται δεν έχουν OYTE MIA κριτική.
To 1991 ήταν η χρονιά που πήγα πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδελάκι. Και άλλοι το μπερδεύουν νομίζοντας ότι είναι η χρονιά γέννησης. Είμαι γεννημένος το 1972
Έχει δε πολύ ενδιαφέρον ότι οι πιο πολλοί που περιφέρονται και ειρωνεύονται δεν έχουν OYTE MIA κριτική.
Δεν αποχωρω και στα αρχιδια μου κιολας.
Εγώ μάγκες την κάνω, εδώ γαμάνε πολύ. :S :S :S
To 1991 ήταν η χρονιά που πήγα πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδελάκι. Και άλλοι το μπερδεύουν νομίζοντας ότι είναι η χρονιά γέννησης. Είμαι γεννημένος το 1972
Μηδέν κριτικές. Δεν ντρέπεσαι να περιφέρεσαι σε αυτό το site?
Θα παραγγείλω μία Τσιπούρα ψητή και καθαρισμένη
και Μουνάκι στο ζουμί του
Τυπε το 2018 ημερολογιακα γινεσαι 46 ετων...σε καμμια δεκαρια μερες θα ζητησεις να αλλαξουν τον τιτλο σε "Οι σαρανταεξαρηδες του ΜΠΟΥ;"
Μηδέν κριτικές. Δεν ντρέπεσαι να περιφέρεσαι σε αυτό το site?
Μεταξύ μας τύπε δε ντρέπεται να κυκλοφορεί στο σαη και στην κοινωνία ο μουνοβαγόνης. :S :S
HELLRAISER:
Παπαρολογίες: 6422 (Έξι χιλιάδες τετρακόσιες είκοσι δύο)
Κριτικές: 0 (Μηδέν)
εκτός ότι θα το πάρει πάνω του θα το πάρει και από πίσω του ο μαλάκας...Ο τίτλος "Μαλάκας του bou 2017" είναι πολύ λίγος για εσένα φίλε. Εσύ είσαι για μεγαλύτερα πράγματα