Νέα

Οι σαρανταπεντάρηδες του μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Είναι υπερβολικό τύποι. Σας παρακαλώ να σταματήσετε τα άσκοπα σχόλια αυτή τη στιγμή.
τυπε εχεις αναρωτηθει οτι αν δεν υπηρχαν αυτα τα σχολια το νημα θα ειχε μονο το αρχικο σου ποστ :think: :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε εχεις αναρωτηθει οτι αν δεν υπηρχαν αυτα τα σχολια το νημα θα ειχε μονο το αρχικο σου ποστ :think: :S :S :S

Κοίτα, προσπάθησα να ανοίξω ένα thread με συγκεκριμένο θέμα. Εδώ και μισή ώρα ειρωνεύεστε, αστειεύεστε, κλπ. Αν αυτό το thread είναι άσκοπο ή άχρηστο, τότε εσείς είστε 10 φορές πιο άσκοποι και άχρηστοι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Κοίτα, προσπάθησα να ανοίξω ένα thread με συγκεκριμένο θέμα. Εδώ και μισή ώρα ειρωνεύεστε, αστειεύεστε, κλπ. Αν αυτό το thread είναι άσκοπο ή άχρηστο, τότε εσείς είστε 10 φορές πιο άσκοποι και άχρηστοι.
ακραιοι χαρακτηρισμοι,δεν αρμοζουν :-
ωραια τυπε,κανε ενα θεμα τοτε να μπαινουμε να λεμε μαλακιες.
εγω νομιζα οτι ηταν αυτο :- :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

:kneel: :kneel: :kneel:

τυπε ο since αμα παρατηρησεις ανοιγει ενα θρεντ την ημερα κατα μεσο ορο και δεν γραφει κανενας

μερικα μαλιστα του τα συγχωνευουν οπως το θρεντ του παναθηναικου

εχει βαλει στοχο να ανοιξει τα πεισσοτερα θρεντ αγνωστο μχρις στιγμης για ποιο λογο :think:

:S :S

Επισκέπτης

Η ειρωνεία είναι παράξενο όπλο από το γυναικείο οπλοστάσιο και με εκνευρίζει. Αναφέρομαι στο προηγούμενο ειρωνικό σου σχόλιο. Έχεις δίκιο για την ακρότητα των χαρακτηρισμών άλλά ακριβώς την προηγούμενη στιγμή προσπάθησες έμμεσα ειρωνικά να με προσβάλεις. Στο bourdela υπάρχουμε αρκετοί που είμαστε μεγαλύτερης ηλικίας και θέλω με αυτό το θέμα να μαζευτούμε, και να μοιραζόμαστε πληροφορίες περισσότερο για CG γιατί ψάχνουμε/ζητάμε διαφορετικά πράγματα απότι ζητά ένας 25άρης ή 35άρης.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:kneel: :kneel: :kneel:

τυπε ο since αμα παρατηρησεις ανοιγει ενα θρεντ την ημερα κατα μεσο ορο και δεν γραφει κανενας

μερικα μαλιστα του τα συγχωνευουν οπως το θρεντ του παναθηναικου

εχει βαλει στοχο να ανοιξει τα πεισσοτερα θρεντ αγνωστο μχρις στιγμης για ποιο λογο :think:

:S :S
τυπε αυτο δεν θα χρειαστει συγχωνευση.με το που φυγουμε απο το νημα θα ερθουν ολοι οι ωριμοι 45αρηδες να γραψουν τις εμπειριες τους :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Επισκέπτης

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Η ειρωνεία είναι παράξενο όπλο από το γυναικείο οπλοστάσιο και με εκνευρίζει. Αναφέρομαι στο προηγούμενο ειρωνικό σου σχόλιο. Έχεις δίκιο για την ακρότητα των χαρακτηρισμών άλλά ακριβώς την προηγούμενη στιγμή προσπάθησες έμμεσα ειρωνικά να με προσβάλεις. Στο bourdela υπάρχουμε αρκετοί που είμαστε μεγαλύτερης ηλικίας και θέλω με αυτό το θέμα να μαζευτούμε, και να μοιραζόμαστε πληροφορίες περισσότερο για CG γιατί ψάχνουμε/ζητάμε διαφορετικά πράγματα απότι ζητά ένας 25άρης ή 35άρης.
ρε τυπε ολοι και ολοι μαζι με τους κλωνους 15 ατομα ειμαστε :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε εδωσε γραμμη ο αλεξ να μη μου μιλαει κανεις  :S

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
τυπε αυτο δεν θα χρειαστει συγχωνευση.με το που φυγουμε απο το νημα θα ερθουν ολοι οι ωριμοι 45αρηδες να γραψουν τις εμπειριες τους :S :S :S

Τύπε μου, αυτό το εκλαμβάνω ως πρόσκληση οπότε καταθέτω την εμπειρία μου:

Ημουν στα 17 και έκανα φροντιστήριο με κάτι φιλαράκια μου.
Οπως συνηθίζεται σε αυτή την ηλικία ήμασταν μέσα στη μαλακία κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Ο καθηγητής -τότε 45άρης- μας λέει:
"Μαλακισμένα, τώρα νομίζετε οτι το σπουδαιότερο πράγμα είναι το μουνί. Ε λοιπόν, δεν είναι. Αυτό που επιθυμώ περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι μια τσιπούρα στα κάρβουνα"
Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε. 
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!
:rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Οπως συνηθίζεται σε αυτή την ηλικία ήμασταν μέσα στη μαλακία κυριολεκτικά και μεταφορικά.
"Μαλακισμένα, τώρα νομίζετε οτι το σπουδαιότερο πράγμα είναι το μουνί. Ε λοιπόν, δεν είναι. Αυτό που επιθυμώ περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι μια τσιπούρα στα κάρβουνα"
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!
μπορει να συνδυαζε και τα δυο τυπε :S :S :S

Συνημμένα

• 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 20

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!

Σωστος ο.προφεσορας

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706