Φίλοι και συναγωνιστές γειά σας. Είμαι από πολύ παλιά εδώ μέσα. Από πολύ πιο παλιά τριγυρνώ στους οίκους "ανοχής". Πολύ φοβερό όνομα όταν το σκεφτείτε. "Ανοχή" είναι παράξενη λέξη. Ξεκίνησα από τη Φυλής, την εποχή που ήταν στο πάνω της, το 1991. Συνέχεια τότε, μετά τη σχολή, καρφί στη Φυλής. Μετά τη βόλτα, μεθυσμένος, στη Φυλής. Με έχουν διώξει από σπίτι που έκλεινε και με είχε πάρει ο ύπνος στην καρέκλα. Μεγάλες πλάκες. Μεταξουργείο, τις βρωμερές εποχές που τα δωμάτια είχαν παραβάν. Μετά ξεκίνησα τα στούντιο. Αναβαθμισμένα μπουρδέλα. Πάλι κακές συμπεριφορές, αδιάφορα κορίτσια, άλλα και διαμάντια, κορίτσια που νοιαζόντουσαν να τα πάρουν και να σε ξεκουράσουν. Πριν χρόνια η Ντάρια μου είχε δώσει τιμής ένεκεν μπλουζάκι με τον Γλομπέο... αναγνώριση :-) Συχνά καλούσα και CG. Μεγάλα βιζιά, μικρά βιζιά, μεγάλες αναμονές, κώλοι, μουνάκια, CIM καλές και κακές συμπεριφορές, ωραία χυσίματα ή χυσίματα με το ζόρι. Και ξαφνικά... όλες μου φαίνονται λίγο πολύ ίδιες. Μέτριες κοπέλες, με παρόμοιες πόζες, συμπεριφορές που μοιάζουν, με πλαστικά βιζιά και εκτός ορίων photoshop. Εκτός μετρημένων, πολύ μετρημένων περιπτώσεων... Και αυτός είναι ο σκοπός που δημιουργώ αυτό το thread: Να συζητάμε εδώ οι συνομήλικοι που ψάχνουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που δεν βρίσκονται εύκολα ούτε αναλύονται στις κριτικές. Που θα επισημαίνουμε εδώ τις μουνάρες που έχουν τον τρόπο να κάνουν τούρμπο ακόμα και έναν 45άρη - που όπως και να το κάνουμε, τα αρχίδια έχουν αρχίσει και βαραίνουν...
Οι κοπέλες του αγοραίου έρωτα είναι μόνο για ένα χύσιμο, αν θες κάτι παραπάνω πρέπει να ψαχτείς εκτός χώρου. Φυσικά πρέπει εκτός από χρήμα να επενδύσεις και πολύ χρόνο . Οι επιτυχίες εκτός θα σου δώσουν ερέθισμα και θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία.