Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι θυμηθηκες ρε μάστορα...Περασμένα μεγαλεια εποχές που η Πόπη μας είχε ουρα...Αλλα μια ζωή μαλακίες έκανε και έφαγε ένα ξεγυρισμένο μαύρο..Ασε που ότι άξιζε από το μαγαζί εκεί ηταν η Πολωνέζα η Τζένιφερ που ηταν μουνάρα και μετά το χάος...Ενα καλό μωρό είχε ξανθό αλλά και αυτή εξαφανίστηκε.Μετά όλο κάτι ξεπεσμένες αλβανές έφερνε που ειδικά η μια θυμάμαι είχε έρθει σουρωμένη στο ραντεβού και βρωμαγε αλκοολ και έλεγε και μαλακίες.Εκτοτε της έριξα μαύρορε σεις υπάρχει ακόμα το γραφείο ? ήταν από τα πρώτα μου ραντεβού που έκανα τη Νικολ μια παχουλή ήταν πολύ καλή !!! μετά ξέπεσε το γραφείο παρά πολύ...
εγώ μια φορά που είχα πάρει τηλέφωνο πριν πολλά χρόνια για τη τζένιφερ, στην ερώτηση να δίνει κώλο μου είχε πεί αμα θέλω να τη χύσω και μέσα στον κώλο!
Οπότε δεν είχα "ψωνίσει" γιατί φοβήθηκα
εκτος,και διπλη.Ήταν το "καλό χαρτί " της Ποπης. Που να βρίσκεται άραγε
πως σου ηρθε το συγκεκριμενο thread?ποια ειναι ρε αδελφια αυτη η ΠΟΠΗ !!! πεστε και σε μας να χαρουμε λιγο
Ασε που ότι άξιζε από το μαγαζί εκεί ηταν η Πολωνέζα η Τζένιφερ που ηταν μουνάρα και μετά το χάος...Ενα καλό μωρό είχε ξανθό αλλά και αυτή εξαφανίστηκε.Μετά όλο κάτι ξεπεσμένες αλβανές έφερνε.
:SΡε παιδια η Ποπη γαμιοταν?
Ειχε πολυ καυλα φωνη
:S
παλιά...πολυ παλιά!
Ονόματι Κατερίνα:S
παλιά...πολυ παλιά!
μεγάλο καυλέτο η Σασα!Ονόματι Κατερίνα
Είχε και μια Ελληνίδα... τη Σάσα (παρτουζιόβα εκ πεποιθήσεως)...
εκτος,και διπλη.